O eskiden 2. erkek olmayı kabul etmiş.

Kız üstelik hala bu çocukla birlikte çocuğun da garibim haberi yok gülüyorum kusura bakmayın çok salakça bi durum. Anlattı kendisi işte ben öğrenince. İnkar etmedi yani.

yüzsüzlüğe bak be pes diyorum ya başka bi şey diyemiyorum
birlikte olduğu çocuğa acıdım ya
siz ayrıldınız herhalde

Ayrilmakla cok iyi yapmissin. Böyle biseyi, normal bir erkek kabullenmez.
Demekki cok cok secmis.

Hic düsünme Bence, en iyisini yapmissin.

yüzsüzlüğe bak be pes diyorum ya başka bi şey diyemiyorum
birlikte olduğu çocuğa acıdım ya
siz ayrıldınız herhalde

evet ayrıldım ilerisi için. Sonuçta iş ciddiye biniyordu gittikçe bağlanıyoruz falan. Böyle bir adamla evlenemezdim üstelik kızın sosyal paylaşım sitelerinden mutlu olduğunu, o aldatılan çocuğun ailesinin de kıza gelinim demelerine katlanamadım. Delirmekten korktum. Ben mutsuz olacağıma daha fazla, bitirdim. Herkes ilişkisinden sorumlu o kızın ilişkisi de beni ilgilendirmez belki ama öyle olmuyor malesef. Üzülen ben oldum anlayacağınız.

kaç yaşındasın bilmiyorum ama bence en hayırlısı olan buymuş
şimdi üzülürsün ama ileride buna gülüp geçersin umarım

o kıza bi şey diyemiyorum sadece gerçekten çok iki yüzlüymüş yazık o çocuğun yüzüne nasıl bakıyo
nasıl insanları kandırıyo

İnşallah unuturum başka çarem yok. ben 22 yaşındayım. Teşekkür ederim yorumlarınız ve desteğiniz için :)

Üzmek icin demedim asla.
Ama bende sizin gibi düsünüyorum, insan sevdiginin en cok kendisini sevmis olmasini ister, gecmiste bile, birilerinin
Olmasini istemez. Sizdede onu gördüm.
Onunla kalsaydiniz bilmiyorum ne kadar huzurlu olurdunuz. Ama bana öyle geliyoki, takinti yapcaktiniz

Zaten önce bir denedim. Güzel gitti bi ara unuttum ama baktım son zamanlarda aklıma onunla yaşadıkları, anlattıkları geliyor. Daha önce hiç takmazdım geçmişi ama bunda böyle oldu işte. Ben sevgilimi asla kısıtlamam sadece en çok beni sevdiğine inanmak isterim. Haklısınız en hayırlısı buydu...

bence sevgilin karaktersiz bi adammış
ben olsam böyle birini sevgili diye yanıma yakıştırmam
üstelik bu tarz ahlaksızlıklara meyilli ve normal gören bi tip
ilrde de seni de başkasıyla aldatabilir bence

Sevgiline haksızlık mı yapıyoruz bılmıyorum biz bayanlar ince insanlarız ince detaylı mantıklı düşünüyoruz, senin yerinde olsam bende bin bir tribe girer sogurdum sonrada ayrılırdım dogru mu bılmıyorum ama :26:

bence sevgilin karaktersiz bi adammış
ben olsam böyle birini sevgili diye yanıma yakıştırmam
üstelik bu tarz ahlaksızlıklara meyilli ve normal gören bi tip
ilrde de seni de başkasıyla aldatabilir bence

aslında çok iyi ve hassas biri ama dediğiniz de çok doğru. O yüzden ayrıldım zaten. Sağolun yorumunuz için... :)

Ben olsam, bende ayrilirdim. Onun sevgisinden süphe ettigimden degil. Paranoyak oldugumdan da degil.

Bu geçmisteki yaptiklari sadece onu karaktersiz olarak gösteriyor. Kiz ve oglan birbirlerini kullanmislar. Herkez geçmiste elbette basklarini sevmislerdir fakat herkez bu kadar seviyesiz, karektersiz bir sekilde yapmamistir. Ben kendime böyle seviyesiz insan ile yakistiramazdim heralde.

Ayrica sen aynisini yapmis olsaydin, erkek arkadasin kabul edermiydi,sirf geçmiste oldu diye? Hiç sanmam açikçasi.

Ama onu o haliyle kabul etmiş, düşünün. Ben en ufak tartışmada, terslikte bunu düşünüp çıldırıyordum. Bazen içim nasıl soğur diye düşünüyordum aldatmayı bile düşündüm ciddi ciddi. Ne alakaysa ama düşündüm işte. Çok ince düşünüyoruz evet ama doğru yapıyoruz bence. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim.

Ben böyle birşey yaşamış olsaymışım o çok üzülürmüş ama bu konuyu açıp ve kafasına takıp bizi yıpratmazmış...

Ben böyle birşey yaşamış olsaymışım o çok üzülürmüş ama bu konuyu açıp ve kafasına takıp bizi yıpratmazmış...

Tabiki öyle söylemek zorunda kendini hakli çikartmak için fakat kendim pek inandirici bulmadim. Sorun benim için cinsellik yada beraber tatile gitmek felan degil. Herkez bunu yasiyabilir fakat bunlari yasarken o kiz baska bir ile beraber olmasi durumu çok igrenç bir hale getiriyor. Kisiliksizligini ortaya koyuyor.

Yok ben de zaten o olayları kimse yaşayamaz demedim. Bence olağan şeyler. Ancak sevgilisi olan biriyle bunu yapmak hiç de olağan değil dediğiniz gibi iğrenç.

Kızlar birçoğunuz yardımcı oldunuz sağolun ama yazılanlar çok muallakta bıraktı beni. Başka yorumu olan var mıdır? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…