- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Bir önceki mesajında yoluma bakmalıyım ama nasıl demiş ona istinaden yazdım
Belki de haklısınız, belki de sadece kendini avutacak bir kaç cümle arıyor, bilemedim ...
Dün de yazmıştım bir mesajımda.
Eski sevgilin kendisine,aklına uyan bir hayat kurmuş ,yürütüyor.
Kolay kolay da bozmaz düzenini.
Sen diyorsun ya ben onun boşanmasını filan istemiyorum diye adamın böyle bir kaygısı olduğunu düşünmüyorum.
ikinzin arasında farklı birtür çekim var gibi.Yıllar geçmiş üzerinden aşk kalmamış vs. cinselliği de yaşamıyoruz desen de
sanırım onunl aranızda bu tür hislerin de barındığı bir çekim var.yanlışsam düzelt beni.
O kadar mesaj yazdın ,nişanlınla ve geleceğinizle ilgili kaygıların olduğuna dair bir izlenim görmedim.
Kendine de acımıyorsun nişanlına da.
Yapacağın evlilikle ilgili ne düşünüyorsun gerçekten merak ettim.
Bu eski sevgilini hayatından çıkarmayacaksın bu belli.
Nişanlının bunu bir ömür taşıyacağından nasıl emin olabiliyorsun.
hadi herşeyi geçtim kendini niye bu kadar kolay harcıyorsun.
kendine temiz, güzel umut dolu bir gelecek hazırlamak yerine ,geçmişten sürüdüğün hayalet bir ilişkinin gölgesi ile ömür boyu yaşamayı
planlıyorsun.
ne nişanlın umrunda,ne evliliğin.eski sevgilinle arada bir buluşup hasret gidermekle mi geçireceksin ömrünü.
tamam o adamla aranızda farklı bir iletişim olabilir vs ama bir geleceğiniz yok ki arkadaşım.
arada 2 kelime ile,hayaller ile mi avunacaksın.
sadece dost olsanız amenna ama farklı hislerin var adama karşı.defalarca yazıyosun.ne dost ne sevgilisiniz.
bence zihnin çok karışık senin. o adamı almış farklı bir yere konumlandırmışsın.
ne olursa olsun hayatta bazen radikal adımlar atabilmeli bir insan.eski sevgilini hayatından çıkarıp atmalı ve kendine odaklanmalısın.
yine dün de yazmıştım araftasın diye.bu şekilde devam ettiğin sürece de öyle kalırsın.
1 neden evlenmedi yazdım işte tek sebep ve en büyük sebep mantıklı gelmiyordum. hayat hep böyle kalp çarpıntısı ile geçmezdi. başına buyruk biriydim. damarına basmaktan ayrı zevk alıyordum. korkuyordu sanırım bu her zaman böyle olacak diye.
ben kabul ediyorum çünkü hiç gitmemiş gibi geliyor. ona karşı hiç büyük büyük kızgınlıklarım olmadı. şimdi bile durup diyorum daha ne kadar büyük bişey yapacak da tepki vereceksin. veremiyorum tepki. çünkü yok içimde ona kızgınlığım.
ben nişanlıma ilk gidişimde onu bir sığınak olarak gördüm ilk ona koştum ve tam da umduğum gibi oldu.
o da yıllarca beni bekledi ve beklediği oldu. artık ben de onu seviyorum hem de onun sevgisi derecesinde. onun için yapmayacağım hiç bişey yok. diğer adam içinse durup düşünürüm.
bari arkadaş kalalım diyen 2' idi. illa bir yerden tutunmak istiyor. ben ise tamamen çıkarmak istiyorum hayatımdan.
1,5 yıl bir ilişkiyi yürüttüğüne göre pek ala yoluna bakabiliyorsun
Ben kendi yaşadığımdan bir örnek verdim, intikam al falan demedim =))
Yokmuş gibi yaşayacaksın ve seninle irtibat kurmasına izin vermeyeceksin
Hal, hatır sormak, dertleşmek falan bunları koyacaksınız bir kenara
Seni yok sayan, seni kendine yakıştırmayıp başkasıyla evlenen p..... bir zahmet artık portföyünde tutmasın seni
Sende kendine bu muameleyi yaptırma
Bu dünyada yerin üstü kadar altı da var, birlikte olduğun insanla nasıl helalleşeceksin düşündün mü hiç
Konuyu o bilmiyor ama Allah biliyor, herkesten önce ondan korkacaksın
Çok acı çekersin dikkat et
Sevmek, anlaşmak onuruyla olduğunda güzeldir
Ödenecek bedellerin faturası sadece sana çıkacak
ben nişanlıma ilk gidişimde onu bir sığınak olarak gördüm ilk ona koştum ve tam da umduğum gibi oldu.
o da yıllarca beni bekledi ve beklediği oldu. artık ben de onu seviyorum hem de onun sevgisi derecesinde. onun için yapmayacağım hiç bişey yok. diğer adam içinse durup düşünürüm.
bari arkadaş kalalım diyen 2' idi. illa bir yerden tutunmak istiyor. ben ise tamamen çıkarmak istiyorum hayatımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?