O evli-ben evlenmek üzereyim 2

Ben hala anlamadım,ne söylememizi istiyorsun?
"Vayyyy be aşka bak"mı?
"Ayy aslın da kızın bir suçu yok ya"mı?
Bence fazla Türk filmi izliyorsun.
Yaptığın şey iğrenç!mide bulandırıcı!
Aynaya nasıl bakıyorsun?

Bacım kafan mı güzel 1.ci olan erkek arkadasın gelse onu da yerden yere vururduk :))

adamı melaike bulan mı oldu aramızda

adam sana soy isimini vermeye layık görmüyor yatağına layık görüyor

yok anacım ona bile layık görmüyor bi kere denemiş orda da tırt çıkmış demekki onu bile layık görmemiş birdaha :) adam bunu telekız niyetine kullanıyor sadece konuşuyorlarmış birde bu laf sokuyormuş adam sırf bunun için evliliğini tehlikeye atıyor aman ne inandık:))

Çok güzel yazmışsın öncelikle teşekkür ederim.
zaten günden güne her şey değişti. 2' yi çok seviyorum. 1 eskisi gibi değil. ama yine de kafamı meşgul etmeye yetecek kadar aklımda.
ben burada bana övgüler yağdırılsın demedim.
ben çok şahane bişey yapıyorum da demedim.
BEN BİRAZ BAŞKA ŞEYLER YAŞAYANLARI DİNLEYİN İSTEDİM.

Arkadaşım kimseyi yargılamak istemiyorum.

******Kadın cinayetlerine üzülüyorum. ****

Adamları çıldırtıyorsunuz sonra da gelip şikayetçi oluyorsunuz... diyorlar ya haklılar.... Söz meclisten dışarı kimse şiddet görmeyi-ölümü hak etmez ama cinnet geçirtmemek de lazım ....

seni sevdiğine inanmak istiyorsun ama öyle olsa bile artık başkası var yuva kurmuş. sende kuracaksın. o nasip değilmiş. sen de artık eskiyi unut. eşin olacak kişiye odaklan. artık dostunda arkadaşın da nişanlın olsun. eski arkadaşını unut artık.

işde sırf bu yüzden evlenince bayan-erkek arkadaşlığına sıcak bakmıyorum. Kimin içinde ne olduğunu bilemiyoruz çünkü..

Ya bir kere evli kadının yerine koy.... sen olsan eşini arayan kadına ne dersin.. ne düşünürsün... aynayı kendine çevir...

haklı olmak mı önemlii.. sen seviyorsun diye acıyalım mı sana ?

Son düzenleme:

Ne başka şeyler yaşayanlar var
Sağlık sorunu, aldatılma, baba sorumsuzluğu vs.
Bunlar derttir, dinleriz de üzülürüz de
Senin ki dert değil terbiyesizlik biraz utanacağına konun kapatıldıkça yenisini açıyosun, istediğin kadar yaz vicdanını rahatlatamazsın

adam yeni evli olduğu için belkide bağlanma hissi ona henüz zor geliyor ve arkadaşla hoşbeş yapıp kendini rahatlatıyor

Sizi anlamaya çalışıyorum empati herkesin başına böyle bişey gelebilir kaldı ki yapılamaz ta istemiyorum Allah'ın neyi ne zaman yaşatacağı belli olmaz neyse bunun ismi ne ise aşktutku bağlılık veya saplantı sonuna kadar böyle gitmicrk biliyorsunuz değil mi buna bi yerde dur demeniz gerekiyor kaldı ki bu ulaşamamanjn verdiği bi durum emin olun siz o 1 ile evlenseniz de mutlu olamazsınız çünküaşk sevgi bunlar bi zaman sonra bitip geriye mantık kalıyor tavsiyem bi an önce 1 ile tüm irtibatıkesip. Telefon adres facebook mail her neyse bu kangrenden kurtulup iki ile yolunuza devam etmeniz iki sizi mutlu edecek emin olun çünkü aşk ve tutkudan önemli şeylerde vardır kaldı ki 1 sizi bana sırılsıklam. Aşık çantada keklik olarak düşünüyor ben sizin yerinizde olsam sırf gururdan bu adamla bi daha görüşmezdim

niye ille de anlamak zorunda mıyız seni ?

kafamız basmıyor ki :))

Ayrıca kes artık bu cool kadın masum kadın ayaklarını..

Laf yedikçe pamuk şeklini almaktan vazgeç

Kendinden intikam mı alıyorsun ?

Bana sövsünler rahatlayayım mı modundasın..

Siz gidin bence adamın karısı gelsin yazsın..Onun daha fazla şey duymaya ihtiyacı var

Ya alınma ama gerçek sevgi veya aşk halinde bir ikincisi için atar mı kalp?Bir ikincisi için heyecanlanır mı?
Bunu pek mantığım almadı benim.
Hala diyorsun ki diğer adam için bi düşünürüm.
Arkadaşım diğer adam hiç olmamalı hayatında.bunu anlatmaya çalışıyoruz ama sanırım sen asla o eskisinden vazgeçmeyeceksin.
nişanlını mı çıkarmak istiyorsun hayatından.valla yanlış anladıysam kusura bakma ama hem çok sevdiğini söylüyosun hem de tamamen çıkarmak istiyosun.(yoksa 1. yi mi kastettin:)) )

evlendikten sonrada aynı şekilde devam ederse ilerleyen yaşlarda kişiliği oturdukça kendinden nefret eden biri olacak haberi yok

takma isim bulmak yerine numara verdim. 1 dedim çünkü onu ikiden önce tanıyordum. bundan da anlam çıkarmayın nolur :)

Numara da versen x y de desen bu senin bilinçaltın anlam çıkarmak derdim değil. Ama numaralar direk gözüme çarptı bil istedim
Bu kadar kişi senin gözünü açmaya çalışıyor sen ötekiler, ikinciler masumduru savunuyorsun.

Sana üçüncü bir göz olmaya niyetim yok. Ezdir, kullandır kendini ama buna AŞK deme!

Not: Nazım Hikmet dizesi katınca da duygusal olmuyor bu durum

Sen çok masum bir insan olsan
Senle değil başkasıyla evlendiği zaman yazıklar olsun der yoluna bakardın
O zaman kimse de sana tek kelime demezdi
Şimdi istediğini yaz, herşey boş
Sen yuva yıkan, evli adamlarla buluşan, gurursuz bi kadınsın.

Kızlar benim üzüldüğüm asıl şey kk de onlarca gerçekten manevi değerlere önem veren kendini yetiştirmiş bir sürü kız var ama kısmet bulamıyorlar..erkekler harekettli kadınların peşindemi dolaşıyor:44:

evlendikten sonrada aynı şekilde devam ederse ilerleyen yaşlarda kişiliği oturdukça kendinden nefret eden biri olacak haberi yok

Evlendiği kişi de kendine bi yedek bulursa şaşmam
Kişi ne ekerse onu biçer er ya da geç

Çok merak ettim şu an 1 ile görüşmenizin boyutu ne sadece hal hatır soran iki arkadaş mı kaçamak buluşan sevişen sevgili mi ???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yazan oldu mu arada bilmiyorum ama;siz zaten hep 2. kadın olmuşsunuz 1 için....bir uzun ilişki varken de 2. kadınsınız,onu bitirmiş yenisini bulmuş,yine siz,sonra nişanlanıp evlenmiş yine sizz.....
bence bu büyük aşk falan değil kusura bakmayın...siz her seferinde değişiklik aradığı kadınısınız bunu nasıl göremiyorsunuz anlamıyorum..

konu sahibi dünden beri aynı yerde dön dön dönn yapıyor. yani ne ondan; ne de diğerinden vazgeceçibiliyor.
Çaba gösterdiğini de sanmıyorum.
Bir sürü vebal, günah da alıyor.
Gerçekten bu tür insanlar kendini masumlaştırdığını mı sanıyor "sevgi" adı altında?
sevgi bazen masum değil, çok canidir ki insana cinayet işletir.

Yani bu bir erkek bile olabilir bir sözlükçü bile olabilir :))

o kadar laf yiyip hala kendisini cici kadın olarak tanıtıp okumak hoşuna gidiyor..

ne haliniz varsa görün anacım.

tren yapın..

uzun eşek,birdir bir oynayın..

Grup seks yapın..

bizene ki daha dün sana ne düşündügünü insanlar ifade etti..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…