O evli-ben evlenmek üzereyim

Madem senelerdir tanışıyorsunuz niye ikiniz de bekarken görüşüp aşk yaşamadınız da hayatınıza birileri girince samimiyeti arttırdınız?

teşekkür ederim onca cevap arasında aklı başında bir sizin yazdıklarınız vardı.
birbirimizde alışkanlık, heyecan, mutluluk buluyoruz( en azından benim tarafımdan öyle) onunlayken kıpır kıpırım dünya yıkılsa umurumda değil. o benden daha aklı başında birıydi. evlendikten sonra böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyordum. evliliğinde bir şeyler eksik. benim ilişkimde de eksik olan gibi.

Yıllardır görüşüyorsunuz peki neden eşi siz değilsiniz de bir başkası? O zaman ne engelledi evlenmenizi de suan o engel yok ve görüşüyorsun uz? Hadi evlendi neden seninle hala görüsüyor? Hadi görüsüyor neden bosanmıyor? Bu sorularının cevabını cidden merak ediyorum. Cevaba göre yorum yapabilirim suan çok eksik bilgi vermissiniz.

Anemmmmm Mune gelmiş.Bir namus yoksunu yüzünden topluca ban yiyecez gibim.

Ha aklı başında yorum hangisi karar verecek kadar aklınız başınızda yani sizin

insani vasıfları eksik bence

ona yanlış yaptıgını söylüyormuşsunuz.peki kendinize neden bu cümleyi kurmuyorsunuzz.sizin yaptıgınız da cok yanlış kimseyle oynamaya hakkınız yok.hele yuva yıkmaya hiç hakkınız yok.ha şunuda unutmayın yukarda ALLAH var o görüyor.ve olurda nişanlınızla bir hayat paylaşırsanız(ki inşallah rabbim onu sizden korur) bir gün gün gelir devran döner bunuda aklınızdan cıkarmayın.ve nereden dönseniz kardır .böyle bi hatanın peşinden sürüklenmeyin . nefsinize hakim olun ve sağlıklı doğru bir karar verin.vermeniz gereken doğru kararın ne olduguda gayet acıkk.

umarım 2. uyelık falan cıkarsın.

Halaycılar toparlanın, toplu sünnet düğününe götürüyorum sizi
Halaybaşı önden lütfen

Şimdi herkes toparlansın, konuya yorum yapmaya başlayın ve hakaret etmeyin.

2. kadın olmanın evli bir erkeği ayartmanın bir şekilde onu eşinden uzaklaştırmanın hiçbir türlüsü masum değil arkadaşlar. nedense herkes metres hayatı yaşamanın her türlüsünü masumlaştırıcam diye acındırıcam diye sekiz oluyorlar.

ben sonuca bakarım. o adamın karısını aldatmasına müsade ediyosun . ayrıca sen de nişanlını aldatıyosun.

bi de utanmadan gelip buraya pişkin pişkin yazıyosun. vallahi pes ! insan utanır sıkılır saklamaya çalışır....

Halaycılar toparlanın, toplu sünnet düğününe götürüyorum sizi
Halaybaşı önden lütfen

Şimdi herkes toparlansın, konuya yorum yapmaya başlayın ve hakaret etmeyin.

ben ben benn

neolur mune bendee

eminim eşi de sizin gibi bunları okuyp ayy ne mutlu bana diyordur. ama ben benim kocam yapmaz diyenlerin de yaptığını söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…