O evli-ben evlenmek üzereyim

Pesssss artik bdv deki konulardan midem bulanıyor biri kocasıyla yeğenini arasında bişey olduğunu düşunür biri 2 tarafı idare eder hey maşşallah

aynen!!! birkaç gündür ben de böyle düşünmeye başladım. midem kaldırmıyor artık. bahar gelince millet azıttı. birisi eşiyle kardeşini yakıştırır, birisi evli adamları kışkırtır...

Son düzenleme:
midem bulanmadı. ben böyle bir durumu yaşadığım için eğer o zaman gelirse sevdiği ya da vazgeçemediği kişiye gitmesini isterdim.

Hiç şaşırmadım .
Erdem başka bişeydir ve aşktanda sevgiden de üstündür , bilene tabii .

O zaman siz be duruyorsunuz ?
Hem nişanlınızın hem de karşıdaki kadının vebalini taşıyorsunuz , gerçi önersiyor musunuz , emin değilim . En azından birinin oinden kurtulun .

Umarım yanlışınızın farkına varır ve bundan sonra ki adımlarınızı ona göre atarsınız .

yazdıklarımı okuyor musunuz bilmiyorum ama diyorum ya eşi hiç bişey bilmezken ben sevgilime olanı biteni anlattım.

Birbirlerini biliyorlar üstelik.

1- Sevgilinize yazık sizi seviyor ki bu duruma tamam demiş veya sevgiliniz çok saf. (Ama kirli değil temiz)

2- Görüştüğünüz sizinle parasız çekiniyor (Bu durumu anlarsınız heralde ben sizin gib i harfini yazmayıpta o kelimeyi yazsam kötü hissederim çünkü)

3- Görüştüğünüz adamın gözünde evlenilicek biri değilmişsiniz kii o adam gidip o kadınla evlenmiş evinin kadını yapmış. Koluna taktığında bu benim ''EŞİM'' diyebiliyor

4- Sizi yanında tutmuyordur gururla taşımıyordur taşıyorsa bile ''bakın bakın işi aldım gidiyorum erkekliğime bakın hele !'' diye gezdiriyodur

5- O adamın hayat arkadaşı eşi ama sadece yatak ve gönül eğlendirmek için arkadaşı sizsiniz başkada bi vasfınız yok.

6- O kadında mide var ama sizde mide yok. Yediğinizi s.çmışsınız ortalığı fazla batırmışsınız ama henüz kokuyu duyan yok.. Yazıkk

.

Son düzenleme:
Alan memnun veren memnun e o zaman sorun ne ?

karısı, eşi, yatak arkadaşı, canı ciğeri bu söyledikleriniz canımı hiç acıtmıyor. ben eşi ile olan kısmıyla ilgilenmiyorum. yani zannediyorsunuz ki ben adama göz koymuş, boşatmak için çabalayan biriyim.
ben zamanında sevdim ve hala ara ara onu görünce heyecanlanıyorum. ve bu kişi yıllardır hayatımdan geçmiyor. evlendi bitti sanmıştım. derdim bu kişi bitmiyor.

yani sen boşatıp napcanki zaten adam boşansa seni mi alcak o yüzden boşatmak falan istemiyo arkadaş:)

Sevgiliniz biliyor mu dediniz ?
Yok artık ya
O zaman buraya konuyu neden açtınız anlamadım . Tam olarak hangi konuda fikir almak istiyorsunuz ?

geçmiş zamanda aramızda cinsellik vardı. 2 yıl boyunca(evli olduğu zaman dilimi) sadece 1 kez oldu o hata. ne konuşmalarımız, ne görüşmelerimiz cinsellikle geçiyor.

Adam evliyken adamla mi yattin yani? Seni a.di Allahim diyecek bi sey bulamiyorum. Iste sizin gibilere de bekarete önem veren erkekler gelmiyor ki.. Ahh ahh şu an o kadar istiyorum ki senin nisanlin bekaretr önem versin ama yok anam yok olmuyor işte. Olsa bile paran var diktirirsin dimi? Sen adamla yat kalk sonra da evlenmeyin ama hala görüşün... vallahi ben Allahtan tek bi sey diliyorum ve biliyorum ki sen bunlari yasamadan öl-mez-sin.... Aynısı basina gelecek yani o a.di adamin karisinin yerine düşeceğin zamanlar da gelecek merak etme.. simdi senin nisanlin senden ayrilsa, adamin karisi da ayrilsa ve siz bir araya gelseniz bu sefer de nisanlinla olursun o adami aldatirsin.. sizin gibilere huy olmuş huy.. NAMUS BATIYOR.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…