O evli-ben evlenmek üzereyim

Yorumların hepsini okumadım, daha önce cevapladınız mı bilmiyorum.

Madem on senedir tanışıyorsunuz neden birbirinizle evlenmediniz?

annem gibi konuştunuz. seni sevseydi senle evlendi lafları ile.

Anneniz şu durumu bilse içi sızlardı herhalde. Ayrıca evet sevseydi sizle evlenirdi, erkek arkadaşımın sıkıntılı bir annesi var mesela. Sevgilim gidip bu sebeple başkasıyla evlense bu beni sevmediği anlamına gelir. Ben kız halimle bile annem babam istemese resti çekebilecek durumdayken sizin sevgiliniz (!) 34 yaşında iş güç sahibi o mu evlenmiş zorla? Valla konunuzu okuyunca neler var diye düşünüp sevgilimi aradım sesini duymak için, allah korusun sizin gibilerden. Zira eşim beni kadının biriyle aldatsa o kadın da bana "cahillik en büyük mutluluk" falan dese hanımefendiliğimi bi kenara bırakıp saldırırmışım gibi geliyor. Tarzım da değil ama size müstehak. Değer mi emin değilim ama şu durumda insan sinirini nasıl alır başka bilemiyorum Ha tek laf size de değil. O şeref yoksunu adam sizden daha iğrenç bence. Evde kadın ütünü yapsın, evini temizlesin, tüm kahrını çeksin sen git elin kadınıyla gününü gün et. Allah belasını versin

Tüm yorumları okumadım, daha önce soruldu mu bilmiyorum o yüzden.

Madem on senedir tanışıyor ve görüşüyorsunuz neden evlenmediniz? Niye insanların hayatını mahvediyorsunuz?

okurken iğrendim !!!! nasıl bir hayat düşünce tarzı ve nasıl bir kadın ki bunları yaparken vicdanı sızlamıyor!!!

Bişi demiyorum....

EE boşatmak için çalışmıyorsunuz yuva yıkılmasın çocuk yapın diyosunuz.
Allah aşkına siz bu durumda nesiniz o zaman.
iğreniyorum sizin gibi kadınlığını ayaklar altına alanlardan.
ee madem bitmiyor sevginiz ara sıra görüşün bari özleminizi dindirsin adam.
nişanlınıda biliyomuş madem aşkınız depreşince görüşüverin nolucak hem sevaptır
Kocakarı olduğunuzdada buluşup ah ah nolucak bu memleketin hali muhabbetlerine girersiniz.

Yorumların hepsini okumadım, daha önce cevapladınız mı bilmiyorum.

Madem on senedir tanışıyorsunuz neden birbirinizle evlenmediniz?

Cevabı çok basit
''Siz erkek olsanız böyle biriyle evlenir miydiniz ?''

Adam zeki bu kısımda

Amacınız buradaki bayanlardan tepki almak mı bunları yazdığınızda az çok ne tepki alacağınızı biliyorsunuz veya bana hakaret edip silkelesinler belki doğru yolu bulurum mu? Sizi silkeleyecek olan bence ayna aynaya bakın utanıyor musunuz sadece bu utanç bile yeter bu pisliğibitirmeye

Not bu adam sizi sevse zaten baştan evlenirdi veya hata yaptığını düşünüp boşanın evlenirdi ikisi de olmadıysa adam sizi kullanıyor haberiniz yok

Son düzenleme:
Birde önyargılarınızı bir kenara bırakın diyorsunuz.. Bu bence önyargıyı geçmiş durumda! Adamın eşinin haberi yok sizin nişanlınızın haberi yok bence asıl vicdan azabı çekmesi gereken kişiler sizlersiniz..

Bu kadar arsız pişkin bir kadın görmedim ben hayatımda.

Muhtemelen sözlükçülerden biridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…