- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
Halaycılar toparlanın, toplu sünnet düğününe götürüyorum sizi
Halaybaşı önden lütfen
Şimdi herkes toparlansın, konuya yorum yapmaya başlayın ve hakaret etmeyin.
vicdandan daha önce çok kızdım. kızdıkça konuştum, konuştukça rahatladım.
vicdan azabı elbette duydum. belki sadece şu an sevgilim olan kişiye haksızlık ediyorum diye vicdan mukayesine girdim.
engelemeye çalıştım, engelleyemedim.
o düşünmedi ben aklına eşini soktum.
Halaycılar toparlanın, toplu sünnet düğününe götürüyorum sizi
Halaybaşı önden lütfen
Şimdi herkes toparlansın, konuya yorum yapmaya başlayın ve hakaret etmeyin.
teşekkür ederim onca cevap arasında aklı başında bir sizin yazdıklarınız vardı.
birbirimizde alışkanlık, heyecan, mutluluk buluyoruz( en azından benim tarafımdan öyle) onunlayken kıpır kıpırım dünya yıkılsa umurumda değil. o benden daha aklı başında birıydi. evlendikten sonra böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyordum. evliliğinde bir şeyler eksik. benim ilişkimde de eksik olan gibi.
:18::18::18::18::18::18:Eğleniyoruz eğleniyoruz
Halay başı kim? Bir deyiverin hele
annem başkasıyla evlendiğini biliyor.annende biliyor yani pess
Seni çok iyi anladım ama seni sevdeydi baskasıyla evli olmazdı yada ayrılıp seni oyle gelip ısterdı ama o sadece evliliğinin altında seninle gorusmek istiyor bı erkek bı kadını severse onu baskasının kollarına atmaz gıder alır eger gercekten sevıyorsa sana duydugu saplantı bence senın baskasıyla evlenmene musade ediyor oda baskasıyla evlı ayrılmıyoda karısından bunları ıyı dusun suan cok kararsızsın ne yapcagını bılmıyosun uzgunsun ama dusunsene senın baska bır erkekle beraber olmana mani bile olamıyor bunu bi dusun nasıl olsa onunla bı yere varamıycaksınız o ayrılıp sana gelmıycek sen yoluna devam et madem allah karsına bu adamı cıkartmıs mutlu ol unut onu hem varya bız ne kadar cabalarsak cabalayalım kiminle evlenecegimize yalnızca alkah karar verır olacagı varsa zaten olur allah sana eger bu evlı olan adamı yazmıssa onunla olur eger yazmamıssa onunla olmaz sen bu ılıskını devam ettır onunla ırtıbatı kes o seni istiyorsa seni bi baskasına vermez ben senın yerınde olsaydım boyle yapardım takdır tanıkı senın allah hayırlısını versınmerhaba, ön yargılarınızı bırakıp dinleyin beni.
ben 29 yaşında çalışan bir kadınım.
o benden 5 yaş büyük kariyer sahibi biri.
10 senedir tanışıyoruz.
gençliğim, çocukluğum her şeyim onunla geçti.
bir sürü sıkıntı yaşadım.
sevgililiğinden, nişanlılığına, evliliğine kadar aradı beni. (kim olduğunu bilemeyeceğim şekilde ulaştı)
2 sene oldu evleneli.
1 senedir de benim hayatımda biri var.
evlenmeyi planlıyoruz. ailemle tanışıyor. herkesin onayladığı biri.
ben ise ikisiyle de görüşüyorum.
birinin sahipleniciğinden, sevgisinden vazgeçemiyorum diğerinde yıllarca yaşadıklarımdan vazgeçemiyorum.
eminim eşi hiç bişey bilmiyor.
yer yer yanlış yaptığını söylüyorum.
eşine evliliğine karşı hiç vicdan azabı duymuyor.
bir şeyler eksik.
düşünüyorum çıkamıyorum işin işinden. yıllarca böyle devam edecekmiş gibi geliyor. bunu da istemiyorum.
Sende neler eksik millet yazdı da,adamın (yani adam dediğime bakma o mutasyon geçirmiş haysiyetsize) karısının hiçbir şeyi eksik değildir emin ol.Hatta 4 4 lüktür.Adam seninle oynaşmak için karısını kötülüyorsa hiç şaşmam.Sorun eşinde değil.Sen ve o doyumsuz karaktersiz adamda.Kapiş?teşekkür ederim onca cevap arasında aklı başında bir sizin yazdıklarınız vardı.
birbirimizde alışkanlık, heyecan, mutluluk buluyoruz( en azından benim tarafımdan öyle) onunlayken kıpır kıpırım dünya yıkılsa umurumda değil. o benden daha aklı başında birıydi. evlendikten sonra böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyordum. evliliğinde bir şeyler eksik. benim ilişkimde de eksik olan gibi.
niye benim? erkek mi o? kadın yapınca o.pu erkek yapınca elinin kiri mi?bence vicdan azabı çekmesi gereken kişi sensin o değil...
belki ben onu tanıdığımda evli biri olsaydı bunu daha rahat kabul edebilirdim. ben onu tanıdığımda evli değildi.
onu hem görmek için dualar ediyorum hem karşıma çıkmasın nefretim büyük diye sızlanıyorum.
karşıma geçince her şey düzeliyor.
hiç bişey yokmuş gibi davranıyorum.
evlenmiş olduğu umurumda değilmiş gibi.
sanki hiç evlenmemiş gibi.
merhaba, ön yargılarınızı bırakıp dinleyin beni.
ben 29 yaşında çalışan bir kadınım.
o benden 5 yaş büyük kariyer sahibi biri.
10 senedir tanışıyoruz.
gençliğim, çocukluğum her şeyim onunla geçti.
bir sürü sıkıntı yaşadım.
sevgililiğinden, nişanlılığına, evliliğine kadar aradı beni. (kim olduğunu bilemeyeceğim şekilde ulaştı)
2 sene oldu evleneli.
1 senedir de benim hayatımda biri var.
evlenmeyi planlıyoruz. ailemle tanışıyor. herkesin onayladığı biri.
ben ise ikisiyle de görüşüyorum.
birinin sahipleniciğinden, sevgisinden vazgeçemiyorum diğerinde yıllarca yaşadıklarımdan vazgeçemiyorum.
eminim eşi hiç bişey bilmiyor.
yer yer yanlış yaptığını söylüyorum.
eşine evliliğine karşı hiç vicdan azabı duymuyor.
bir şeyler eksik.
düşünüyorum çıkamıyorum işin işinden. yıllarca böyle devam edecekmiş gibi geliyor. bunu da istemiyorum.
eminim eşi de sizin gibi bunları okuyp ayy ne mutlu bana diyordur. ama ben benim kocam yapmaz diyenlerin de yaptığını söylüyorum.
eşinin beni bilip bilmediğini bilmiyorum. sadece bana yazdığı bir şeyi görmüş.Bu kadar midesi geniş insanlar nasıl denk geldi bilmem
- Evli bir adam var ( lafın gelişi adam ) 2.kadınla da beraber hala
- 2,kadının da hayatında biri olduğunu biliyo
- Bu 2.kadın bir elim yağda bir elim balda sanıp ikisini bir idare ediyo
- 2.kadınla evlenecek şahısta evli adamla ilişkisini biliyo ( kısmen , son görüşmelerini saklıyomuş kibar konu sahibi ilişkisini zedelememek adına )
Bu hikayede tek masum evli adamın nikahlı eşi oluyo
Ne kadar doğru bilemem de doğruysa tüm kk sizin yüzünüze tükürsün, tükürüklerimize bile yazık ta neyse
niye benim? erkek mi o? kadın yapınca o.pu erkek yapınca elinin kiri mi?
ben zaten kendimle ilgili vicdan azabı çekiyorum.
teşekkür ederim onca cevap arasında aklı başında bir sizin yazdıklarınız vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?