O evli-ben evlenmek üzereyim

Halaycılar toparlanın, toplu sünnet düğününe götürüyorum sizi
Halaybaşı önden lütfen

Şimdi herkes toparlansın, konuya yorum yapmaya başlayın ve hakaret etmeyin.

mune bizi affet kıyma bize konu vala hakaret edilmycek gibi değil

Gözlerim yaşardı , ne kadar iyisin .

Halaycılar toparlanın, toplu sünnet düğününe götürüyorum sizi
Halaybaşı önden lütfen

Şimdi herkes toparlansın, konuya yorum yapmaya başlayın ve hakaret etmeyin.

pambık kalpli müdürüm....

Biz burda hepimiz aklı başında cevaplar veriyoruz yalnızca tepkilerimiz farklı boyutlarda kimisi sakindir kimisi bir çoğumuz gibi sizi bulabilsek öldürücek derecedeyiz.
Biz aklı başında yorum yapmadıysak siz neden bizden fikir almak istedin onuda anlamadım ki.
Neyse bu konu sana ders olsun bi sonraki derdinde bize gelme bez geri.zekalıyız aklı başında yorumlar yapamayız.
Adam içinde aklı başında dediysen o adam benim için sadece seninle evlenmemesi en akıllıca yaptığı şey.
Eksiklik derseniz ?
Güven eksik. O adam size güvenmiyor.
Vicdan eksik. İkinizde de zaten adamda vicdan azabı duymuyormuş.
Mide eksik. Ee midede eksik olunca yediklerinizi öğütemeyip s.çmışsınız ortalığı pislik götürüyor ama daha koku yok.
Yakındada eşinin çocuğu olduğu haberini alırsın mevlüdüne gidersin çeyrek tak bak çocuğa yoksa uygun olmaz.
Bide en yakında kasap varsa girince hayvan işkembesi alın kendinize monte edin
Haa bide onu sonra aldırmayın ama bak sonra ortalığı b.k götürüyor.

Yarin oburgun kocam bana karsi siddet uyguluyor diye konu acarsan bende ohh iyi yapiyor derim

Seni çok iyi anladım ama seni sevdeydi baskasıyla evli olmazdı yada ayrılıp seni oyle gelip ısterdı ama o sadece evliliğinin altında seninle gorusmek istiyor bı erkek bı kadını severse onu baskasının kollarına atmaz gıder alır eger gercekten sevıyorsa sana duydugu saplantı bence senın baskasıyla evlenmene musade ediyor oda baskasıyla evlı ayrılmıyoda karısından bunları ıyı dusun suan cok kararsızsın ne yapcagını bılmıyosun uzgunsun ama dusunsene senın baska bır erkekle beraber olmana mani bile olamıyor bunu bi dusun nasıl olsa onunla bı yere varamıycaksınız o ayrılıp sana gelmıycek sen yoluna devam et madem allah karsına bu adamı cıkartmıs mutlu ol unut onu hem varya bız ne kadar cabalarsak cabalayalım kiminle evlenecegimize yalnızca alkah karar verır olacagı varsa zaten olur allah sana eger bu evlı olan adamı yazmıssa onunla olur eger yazmamıssa onunla olmaz sen bu ılıskını devam ettır onunla ırtıbatı kes o seni istiyorsa seni bi baskasına vermez ben senın yerınde olsaydım boyle yapardım takdır tanıkı senın allah hayırlısını versın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sende neler eksik millet yazdı da,adamın (yani adam dediğime bakma o mutasyon geçirmiş haysiyetsize) karısının hiçbir şeyi eksik değildir emin ol.Hatta 4 4 lüktür.Adam seninle oynaşmak için karısını kötülüyorsa hiç şaşmam.Sorun eşinde değil.Sen ve o doyumsuz karaktersiz adamda.Kapiş?

Adamı on yıldır tanıyomuşsun şimdiye kadar olsaydı olurdu. Bence adam evlenmişya ondan kıymete binmiş
Bunun başka açıklaması yok Allah'ım evli erkeklere musallat olan kadınlardan hepimizi korusun

canım hayatta hiç kimse vazgeçilmez değil yaptığın tabiki yanlış doğru demiyorum fakat evli olanı bırakıp yoluna seni sahiplenen insanla devam etmelisin
o adamın eşi duysa ayrılsalar gidip o adamla evlenecek misin ALLAH aşkına yuva yıkanın yuvası olurmu bebeğim aklını başına topla tekrar söylüyorum kimse vazgeçilmez değil.

Eşlerimize sahip çıkalım bayanlar mazallahhh eksikleri birileri tamamlar falan.....

İğrençsiniz tek kelime ile.....Rabbim beni ve eşimi sizin gibi eksik dolduranlardan korusun.....

eminim eşi de sizin gibi bunları okuyp ayy ne mutlu bana diyordur. ama ben benim kocam yapmaz diyenlerin de yaptığını söylüyorum.

Hanımefendi herkesi kendiniz gibi sanmayın. Her adam bunu yapıyor olsaydı bi o kadar da kadın gerekirdi. Ama çok şükür ki bu tarz kadınlar çoğunlukta değil. Ha yapan yok mu var, ama haddinizi aşıp da milletin tanımadığınız kocalarıyla ilgili şu da yapıyordur bu da yapıyordur demeyin. Aynı iğrençliği herkes yaşamıyor yani.

eşinin beni bilip bilmediğini bilmiyorum. sadece bana yazdığı bir şeyi görmüş.

niye benim? erkek mi o? kadın yapınca o.pu erkek yapınca elinin kiri mi?
ben zaten kendimle ilgili vicdan azabı çekiyorum.

hiç bişey için geç değilki...
bunun vebali var..
insanları kandırıyorsunuz.. bu etik bir davranışmı sizce?
tamam birbirinizi sevmişsiniz eywallah.. ama sizin sevginiz bedelini hayatınıda aldığını eşiniz nişanlınız çekmek zorunda değil..
gün olur devran döner..

kimin aklı başında olduğuna sen mi karar veriyorsun??? senin aklın başında mı bakalım?

Empati kurun lütfen. Varsayın eşiniz olacak kişi eski kız arkadaşlarından biriyle evlendiğinizde gorusmeye başlıyor( içiniz acıdı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…