O evli-ben evlenmek üzereyim

eşinin beni bilip bilmediğini bilmiyorum. sadece bana yazdığı bir şeyi görmüş.

Yalanlaarr yalannlaarr yalaannnlllaarrr
Onu eşine yazmıştırda size sana yazım aşkuuuğmm çok öslediiiğğm diyordur.
HAla anlamadın mı ona güvenemiceğini. Yazık ya cidden..

niye benim? erkek mi o? kadın yapınca o.pu erkek yapınca elinin kiri mi?
ben zaten kendimle ilgili vicdan azabı çekiyorum.

ben elinin kiri demedim ? bu konuyu açan sensin ve ona vicdan azabı çekmiyormu diyorsun bende diyorumki onu sorgulayacağına kendine bak .

hanımlar üye yeni üye mi bilmem de ilk konusu bu ve oldukça rahatsız edici bir konu.
ben açıkçası bu zihniyette bir kadının var olacağına inanmayı reddediyorum

kendinizi EVLİ OLAN SEVGİLİNİZİN eşinizin yerine koyun..
o kadın buraya konu açmış olsa tepkiniz ne olurdu

yazıklar olsun sizin gibilere..

Son düzenleme:
Anlamadim arkadas olarak mu gorusuyorsunuz metrea mi? Harbi anlamadim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşım eğer gerçeksen, kendi yazdıklarını kendin duyuyor musun?

Çünkü dediğin şu: Adam seni evlenmeye layık görmemiş, evimin karısı, çocuğum anası olacak diye başka bir kadını almış. Seni de flört ederiz, arada bir yatarız belki diye farklı bir kadın olarak tutuyor. Değişik bir tatsın adam için. O senden vazgeçmez tabi, sen bu durumdan şikayet bile etmiyorsun.

Evliliği eksik ise, niye kadını boşayıp seninle tam bir evlilik kurmuyor? Sen nasıl kendini bu kadar küçültüyorsun?
.

hanımlar üye yeni üye mi bilmem de ilk konusu bu ve oldukça rahatsız edici bir konu.
ben açıkçası bu zihniyette bir kadının var olacağına inanmayı reddediyorum
kadının en yakın düşmanı yine kadın olabilir..kesinlikle var böyle uçkuruna sahip olamayan erkek olduğu gibi kadında var,neden ailesi zamanında öğretmemiş yanlışı doğruyubazı insanlar için sadece nefs önemli..

Vicdan azabı duymadığını söylüyorsunuz ama sizin iki kere vicdan azabı duymanız gerekiyor. 1 evli olan adamın eşine karşı, 2 evleneceğiniz adama karşı. İkisinden de vazgeçememek ne demek ya resmen ilgiden sarhoş olup şımarmışsınız kusura bakmayın.

Evlenecegin erkek sana aynisini yapsin bakalim neler hissediyosun?

bekareti kaybetmişim kaybetmemişim kime ne? namusu bunla mı ölçtünüz? bakire olup olmadığımı söylemeye çekinecek değilim. nişanlım da zar varsa evlilik var diyecek biri değil.

Toplam 78 kullanıcı konuyu okuyor. (46 üye ve 32 ziyaretçi)
mimoz_a, ulkumavi, Attimm, hugocuk, albunea, swela, esr06, Samsonn, sudecet, bugalter, omrumundevrimi, quarta, Karkralicesi, izguben, minnakmimar, cowgirll, oreiro, KK Pro ÜyeGamzeLim, love_story, Bucum29, gizzemksk, dududada, berrak_87, secido, edahafiz, sule68, esraab, misscareful86, okeanoss00, emossh, cnsa358, hatibulut, KK Pro ÜyeCekirgee, nrhs, kirmizicilek16, terken, hejira, manikurlukedi, secil88, KK Pro Üyecadikazani23

istediğini başarmış gibi gözüküyor :)

bu konuyu buraya nıye acmıs amacı neymiş söyledi mi

bekareti kaybetmişim kaybetmemişim kime ne? namusu bunla mı ölçtünüz? bakire olup olmadığımı söylemeye çekinecek değilim. nişanlım da zar varsa evlilik var diyecek biri değil.

vala namusu seninle ölçemeyeceğimiz kesin

te allahım ne bencilsin yaa burdaki konuyu çözmeden ne işim var sende
seninkinde heycan yok reyting yapmıyo

hakkaten ya çok bencilim. utandım birden kendimden.... tvdeki reyting konuları neyse forumda da o zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…