- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
eşinin beni bilip bilmediğini bilmiyorum. sadece bana yazdığı bir şeyi görmüş.
niye benim? erkek mi o? kadın yapınca o.pu erkek yapınca elinin kiri mi?
ben zaten kendimle ilgili vicdan azabı çekiyorum.
niye benim? erkek mi o? kadın yapınca o.pu erkek yapınca elinin kiri mi?
ben zaten kendimle ilgili vicdan azabı çekiyorum.
teşekkür ederim onca cevap arasında aklı başında bir sizin yazdıklarınız vardı.
birbirimizde alışkanlık, heyecan, mutluluk buluyoruz( en azından benim tarafımdan öyle) onunlayken kıpır kıpırım dünya yıkılsa umurumda değil. o benden daha aklı başında birıydi. evlendikten sonra böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyordum. evliliğinde bir şeyler eksik. benim ilişkimde de eksik olan gibi.
kadının en yakın düşmanı yine kadın olabilir..kesinlikle var böyle uçkuruna sahip olamayan erkek olduğu gibi kadında var,neden ailesi zamanında öğretmemiş yanlışı doğruyuhanımlar üye yeni üye mi bilmem de ilk konusu bu ve oldukça rahatsız edici bir konu.
ben açıkçası bu zihniyette bir kadının var olacağına inanmayı reddediyorum
merhaba, ön yargılarınızı bırakıp dinleyin beni.
ben 29 yaşında çalışan bir kadınım.
o benden 5 yaş büyük kariyer sahibi biri.
10 senedir tanışıyoruz.
gençliğim, çocukluğum her şeyim onunla geçti.
bir sürü sıkıntı yaşadım.
sevgililiğinden, nişanlılığına, evliliğine kadar aradı beni. (kim olduğunu bilemeyeceğim şekilde ulaştı)
2 sene oldu evleneli.
1 senedir de benim hayatımda biri var.
evlenmeyi planlıyoruz. ailemle tanışıyor. herkesin onayladığı biri.
ben ise ikisiyle de görüşüyorum.
birinin sahipleniciğinden, sevgisinden vazgeçemiyorum diğerinde yıllarca yaşadıklarımdan vazgeçemiyorum.
eminim eşi hiç bişey bilmiyor.
yer yer yanlış yaptığını söylüyorum.
eşine evliliğine karşı hiç vicdan azabı duymuyor.
bir şeyler eksik.
düşünüyorum çıkamıyorum işin işinden. yıllarca böyle devam edecekmiş gibi geliyor. bunu da istemiyorum.
Yorumların hepsini okumadım, daha önce cevapladınız mı bilmiyorum.
Madem on senedir tanışıyorsunuz neden birbirinizle evlenmediniz?
bende kendi konumda cevap bekliyordum. millet nerde diyordum.. herkez burdaymış
konu sahibine yorum yapasım yok...
bende kendi konumda cevap bekliyordum. millet nerde diyordum.. herkez burdaymış
konu sahibine yorum yapasım yok...
bekareti kaybetmişim kaybetmemişim kime ne? namusu bunla mı ölçtünüz? bakire olup olmadığımı söylemeye çekinecek değilim. nişanlım da zar varsa evlilik var diyecek biri değil.Adam evliyken adamla mi yattin yani? Seni a.di Allahim diyecek bi sey bulamiyorum. Iste sizin gibilere de bekarete önem veren erkekler gelmiyor ki.. Ahh ahh şu an o kadar istiyorum ki senin nisanlin bekaretr önem versin ama yok anam yok olmuyor işte. Olsa bile paran var diktirirsin dimi? Sen adamla yat kalk sonra da evlenmeyin ama hala görüşün... vallahi ben Allahtan tek bi sey diliyorum ve biliyorum ki sen bunlari yasamadan öl-mez-sin.... Aynısı basina gelecek yani o a.di adamin karisinin yerine düşeceğin zamanlar da gelecek merak etme.. simdi senin nisanlin senden ayrilsa, adamin karisi da ayrilsa ve siz bir araya gelseniz bu sefer de nisanlinla olursun o adami aldatirsin.. sizin gibilere huy olmuş huy.. NAMUS BATIYOR.....
bekareti kaybetmişim kaybetmemişim kime ne? namusu bunla mı ölçtünüz? bakire olup olmadığımı söylemeye çekinecek değilim. nişanlım da zar varsa evlilik var diyecek biri değil.
te allahım ne bencilsin yaa burdaki konuyu çözmeden ne işim var sende
seninkinde heycan yok reyting yapmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?