O evli-ben evlenmek üzereyim

bu konuyu buraya nıye acmıs amacı neymiş söyledi mi

amacı onun bunun kocasını ayartıp kendini tatmin etmek milletin parayla yaptığını bu bedavaya yapıyormuş burda da dikkat çekmeye çalışmış sanırım alkış falan bekliyordu yada bize iş öğretmeye çalışıyor tam olarak niyeti belli değil :)

Empati kurun lütfen. Varsayın eşiniz olacak kişi eski kız arkadaşlarından biriyle evlendiğinizde gorusmeye başlıyor( içiniz acıdı mı?

bekareti kaybetmişim kaybetmemişim kime ne? namusu bunla mı ölçtünüz? bakire olup olmadığımı söylemeye çekinecek değilim. nişanlım da zar varsa evlilik var diyecek biri değil.

Demez zaten nişanlında nasıl biriyse hayatındaki 2. erkek olmayı bile kabul etmiş.
Kaçırma bunu

niye benim? erkek mi o? kadın yapınca o.pu erkek yapınca elinin kiri mi?
ben zaten kendimle ilgili vicdan azabı çekiyorum.

Başkasının vicdanını sorgulayarak kendinize bahane bulup , rahatlatmayın .
Önce kendi hatâlarınızdan kurtulup , vicdanınızı sorgulayın .
Herkes kendinden mesul .

Boşver , kişi kendinden bilir işi .
Böyle pişkin olanlara da Rabbim hem bu dünya da hem ötekin de bedel ödetsin .

evlenecegi adamdamı? biliyomuş
evli adamın karısınıda sen söyle. durumlar eşitlensin...
sonrada al gülüm ver gülüm yapın aranızda

güven problemi, ailelerin çok uçlarda farklı oluşu, sevdiğimizi zamanında söylememiş olmak vs. vs.

iyi işte zamanında olmamış,bir sürü sebepten beraber olmamışsınız..şimdi tekrar görüşmenin manası nedir?ben realistim arkadaş,2 seçenek var önünüzde:
1.ya adam boşanacak,sen evlenmeyeceksin,beraber olacaksınız bundan sonra
2.adamla görüşmeyi tamemn bitirecek,unutup hayatına bakcaksın..evlnirsin evlenmezsin ayrı bir konu...

hem alışkanlığım var vazgeçemiyorum,hem de evleneyim,adam da böyle dursun ,yok öyle bir dünya..yorumlarda saygı bekliyorsanız,seçenekleriniz önünüzde...

güven problemi vardı aramızda o bana güvenmiyordu. evlenmeden önce heheyt sen kimsin ki elimi sallasam ellisi gibi davransam da eve kapanıp onun için ağlıyordum. bir dik başlılık vardı, bir isyan. ailelerimiz çok farklıydı.

vala burası çok eğlenceliydi gözümüz başka konu görmedi:)

. evet doğru söze nedenir

şimdi sabahtan beri bir sürü aldatma konusu okuyordum. birde 2. kadın olmayı kendini yakıştıran görünce . şok oldum dersem yalan olur. malesef erkeklerden de varsa kadınlardan da var işte...

bekareti kaybetmişim kaybetmemişim kime ne? namusu bunla mı ölçtünüz? bakire olup olmadığımı söylemeye çekinecek değilim. nişanlım da zar varsa evlilik var diyecek biri değil.

Namusu asla bekaretle ölçmem de sizin namus hakkında konuşmanızı doğru bulmadım açıkçası. Benim namus anlayışım insanın sevdiğine sadık kalmasıdır.

sen o eli biraz fazla sallamışsın bacım:)

bunu alıp o aldatılan arkadaşların önüne bir atcan o olcak ah keşke bana bi verseler bunu ahhh

Ya arkadaşlar,kınamayın,bişey demeyin.Sonra Allah vermesin böyle şeylerle imtihan olunabiliyor.
Yanlışa yanlış demek gerek . Kişi ısrarla yanlışında devam ediyorsa da Allah ından bul demekten başka yapacak bişey yok .
Ailenin , Allah katında ne kadar kutsal ve mahrem olduğunu da unutmamak gerek.

biz ne zaman bu kadar aşağılık olduk... Boşa dememişler kadındır Kadının düşmanı diye!!!!

Bende bunu anlamiyorum. Şimdi konu açılıyor. Herkes düşüncesini yazıyor. Konu sahibinin istedikleri yazılmayınca ortalığı velveleye veriyor. Herkes özgür düşüncesini yazabilir. Siz ister kabul edin, ister etmeyin. Ama saygı duymak zorundasınız. Şimdi oh ne ala ikisinide idare edin desek bizden iyisi yok!... Ama maalesef öyle değil. Yaptığınız hiç etik değil!

Eksik olan..
Sadakat, edep, doğruluk, vicdan ve burada sayamayacağım daha bir sürü insani duygular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…