- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
bu konuyu buraya nıye acmıs amacı neymiş söyledi mi
Empati kurun lütfen. Varsayın eşiniz olacak kişi eski kız arkadaşlarından biriyle evlendiğinizde gorusmeye başlıyor( içiniz acıdı mı?
bekareti kaybetmişim kaybetmemişim kime ne? namusu bunla mı ölçtünüz? bakire olup olmadığımı söylemeye çekinecek değilim. nişanlım da zar varsa evlilik var diyecek biri değil.
niye benim? erkek mi o? kadın yapınca o.pu erkek yapınca elinin kiri mi?
ben zaten kendimle ilgili vicdan azabı çekiyorum.
Boşver , kişi kendinden bilir işi .Hanımefendi herkesi kendiniz gibi sanmayın. Her adam bunu yapıyor olsaydı bi o kadar da kadın gerekirdi. Ama çok şükür ki bu tarz kadınlar çoğunlukta değil. Ha yapan yok mu var, ama haddinizi aşıp da milletin tanımadığınız kocalarıyla ilgili şu da yapıyordur bu da yapıyordur demeyin. Aynı iğrençliği herkes yaşamıyor yani.
Demez zaten nişanlında nasıl biriyse hayatındaki 2. erkek olmayı bile kabul etmiş.
Kaçırma bunu
güven problemi, ailelerin çok uçlarda farklı oluşu, sevdiğimizi zamanında söylememiş olmak vs. vs.
Yıllardır görüşüyorsunuz peki neden eşi siz değilsiniz de bir başkası? O zaman ne engelledi evlenmenizi de suan o engel yok ve görüşüyorsun uz? Hadi evlendi neden seninle hala görüsüyor? Hadi görüsüyor neden bosanmıyor? Bu sorularının cevabını cidden merak ediyorum. Cevaba göre yorum yapabilirim suan çok eksik bilgi vermissiniz.
vala burası çok eğlenceliydi gözümüz başka konu görmedi:)
bekareti kaybetmişim kaybetmemişim kime ne? namusu bunla mı ölçtünüz? bakire olup olmadığımı söylemeye çekinecek değilim. nişanlım da zar varsa evlilik var diyecek biri değil.
tencere yuvarlanır kapağını b.k yuvarlanır topağını bulurmuş zaten
güven problemi vardı aramızda o bana güvenmiyordu. evlenmeden önce heheyt sen kimsin ki elimi sallasam ellisi gibi davransam da eve kapanıp onun için ağlıyordum. bir dik başlılık vardı, bir isyan. ailelerimiz çok farklıydı.
güven problemi, ailelerin çok uçlarda farklı oluşu, sevdiğimizi zamanında söylememiş olmak vs. vs.
. evet doğru söze nedenir
şimdi sabahtan beri bir sürü aldatma konusu okuyordum. birde 2. kadın olmayı kendini yakıştıran görünce. şok oldum dersem yalan olur. malesef erkeklerden de varsa kadınlardan da var işte...
Yanlışa yanlış demek gerek . Kişi ısrarla yanlışında devam ediyorsa da Allah ından bul demekten başka yapacak bişey yok .Ya arkadaşlar,kınamayın,bişey demeyin.Sonra Allah vermesin böyle şeylerle imtihan olunabiliyor.
teşekkür ederim onca cevap arasında aklı başında bir sizin yazdıklarınız vardı.
birbirimizde alışkanlık, heyecan, mutluluk buluyoruz( en azından benim tarafımdan öyle) onunlayken kıpır kıpırım dünya yıkılsa umurumda değil. o benden daha aklı başında birıydi. evlendikten sonra böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyordum. evliliğinde bir şeyler eksik. benim ilişkimde de eksik olan gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?