güven problemi, ailelerin çok uçlarda farklı oluşu, sevdiğimizi zamanında söylememiş olmak vs. vs.
sadece el mi
güven problemi vardı aramızda o bana güvenmiyordu. evlenmeden önce heheyt sen kimsin ki elimi sallasam ellisi gibi davransam da eve kapanıp onun için ağlıyordum. bir dik başlılık vardı, bir isyan. ailelerimiz çok farklıydı.
bende kendi konumda cevap bekliyordum. millet nerde diyordum.. herkez burdaymış
konu sahibine yorum yapasım yok...
güven problemi vardı aramızda o bana güvenmiyordu. evlenmeden önce heheyt sen kimsin ki elimi sallasam ellisi gibi davransam da eve kapanıp onun için ağlıyordum. bir dik başlılık vardı, bir isyan. ailelerimiz çok farklıydı.
Empati kurun lütfen. Varsayın eşiniz olacak kişi eski kız arkadaşlarından biriyle evlendiğinizde gorusmeye başlıyor( içiniz acıdı mı?
arkadaşlar yaptığının doğru olduğunu düşünse zaten bizimle burada paylaşmaz bence. ayrıca burada bize düşen hakaret etmek iğnelemek değil yaptığının doğru olmadığını söyleyip doğruya teşvik etmek olmalıdır.
Yanlışa yanlış demek gerek . Kişi ısrarla yanlışında devam ediyorsa da Allah ından bul demekten başka yapacak bişey yok .
Ailenin , Allah katında ne kadar kutsal ve mahrem olduğunu da unutmamak gerek.
Yaşa o zaman seçimini. Eden bulur sıranın sana gelmesini bekle!acımadı. herkes seçimini yaşıyor.
metres; adamın durumuna göre ev alınan, kredi kartı, para gibi harcamalarını karşılayan, aktif cinsel ilişkileri olan evlilik dışı ilişkiAnlamadim arkadas olarak mu gorusuyorsunuz metrea mi? Harbi anlamadim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doğruyuda söyledik anlamadı ki..
İşine gelene yorum yapıyor.
acımadı. herkes seçimini yaşıyor.
acımadı. herkes seçimini yaşıyor.
ben onu yıllardır tanıyorum. baskı ile evlenmiş (ne kadar doğru bilmiyorum) ben eşinin yerinde değilim. bana kalırsa eşi daha iyi tarafta. cehalet mutluluktur. o da bilmediğinden mutlu zamanlar yaşıyor.
Cnm bunlar gerçekten geçerli sebepler değil. 2 insan birbirini sevdiğinde ne olursa olsun kim olursa olsun birbirlerine sahip çıkarlar ve evlenip mutlu olurlar.güven problemi vardı aramızda o bana güvenmiyordu. evlenmeden önce heheyt sen kimsin ki elimi sallasam ellisi gibi davransam da eve kapanıp onun için ağlıyordum. bir dik başlılık vardı, bir isyan. ailelerimiz çok farklıydı.
kadının en yakın düşmanı yine kadın olabilir..kesinlikle var böyle uçkuruna sahip olamayan erkek olduğu gibi kadında var,neden ailesi zamanında öğretmemiş yanlışı doğruyubazı insanlar için sadece nefs önemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?