o zaman siz de seçiminizi yaşıyorsunuz,devam edin...
ama nişanlıın seçimi değil ki bu...senin yüzünden yaşadıkları..seni seçtiği için mi seçimini yaşıyor olsun??
ne kadar itici ters bir cümle bu...ya da adamın karısı,adamı koca olarak seçti diye mi sonuçlarına aldatuılmaya katlanmak zorunda,sadece yanlış bir adam/ kadınla evlediği ya da evleneceği için....
bekareti kaybetmişim kaybetmemişim kime ne? namusu bunla mı ölçtünüz? bakire olup olmadığımı söylemeye çekinecek değilim. nişanlım da zar varsa evlilik var diyecek biri değil.
quarta,
nişanlısını sevseydi içi acırdı, sevmiyor ama diğer adamın eşinden boşanmayacağı fikride aklında takılı kalıyor, boşanmazsa, bu arkadaşımızda evleneceği adamdan ayrılırsa kaybeden tek taraf konu sahibemiz olacağından, bu kaybetme hissini yaşamak istemiyor, adam karısıyla mutlu mesut olacak, evleneceği adam yeni biriyle hayatına kaldığı yerden devam edecek, konu sahibemiz yalnız kalacak.
Adaletin bu mu dünya misali
iyi işte zamanında olmamış,bir sürü sebepten beraber olmamışsınız..şimdi tekrar görüşmenin manası nedir?ben realistim arkadaş,2 seçenek var önünüzde:
1.ya adam boşanacak,sen evlenmeyeceksin,beraber olacaksınız bundan sonra
2.adamla görüşmeyi tamemn bitirecek,unutup hayatına bakcaksın..evlnirsin evlenmezsin ayrı bir konu...
hem alışkanlığım var vazgeçemiyorum,hem de evleneyim,adam da böyle dursun ,yok öyle bir dünya..yorumlarda saygı bekliyorsanız,seçenekleriniz önünüzde...
zaten korkusu da bu adalet elbet yerini bulacaktır inşallah yanlız ölür
acımadı. herkes seçimini yaşıyor.
benim onunla evlenmek gibi bir hayalim hiç bir zaman olmadı. ne bekarken bunu hayal ettim ne şimdi. öyle bir sınırlı çizili ilişkiydi ki evlendiğimizi düşünemiyordum bile. ben şu an hayatımda olan kişi ile evleneceğim. benim sorunum şu; bu kişi 5 yıl sussa bile 5 yıl sonrası beni bulur. vazgeçsin diye neler konuştum. ben kendim çocuk yapın diyebildim. boşatmak istesem çocuk yapmalarını ister miyim? ya da bir şekilde eşine olanı biteni duyurmak isterdim. ben bu kişi yıllar sonra da beni bulmasın istiyorum.
ben de bulmayayım elbette.
benim onunla evlenmek gibi bir hayalim hiç bir zaman olmadı. ne bekarken bunu hayal ettim ne şimdi. öyle bir sınırlı çizili ilişkiydi ki evlendiğimizi düşünemiyordum bile. ben şu an hayatımda olan kişi ile evleneceğim. benim sorunum şu; bu kişi 5 yıl sussa bile 5 yıl sonrası beni bulur. vazgeçsin diye neler konuştum. ben kendim çocuk yapın diyebildim. boşatmak istesem çocuk yapmalarını ister miyim? ya da bir şekilde eşine olanı biteni duyurmak isterdim. ben bu kişi yıllar sonra da beni bulmasın istiyorum.
Bende bunu anlamiyorum. Şimdi konu açılıyor. Herkes düşüncesini yazıyor. Konu sahibinin istedikleri yazılmayınca ortalığı velveleye veriyor. Herkes özgür düşüncesini yazabilir. Siz ister kabul edin, ister etmeyin. Ama saygı duymak zorundasınız. Şimdi oh ne ala ikisinide idare edin desek bizden iyisi yok!... Ama maalesef öyle değil. Yaptığınız hiç etik değil!
adetağğ bir azizesin swelahacı sanane yahu sanane.. çocuk yapar yapmaz, boşanır boşanmaz.. sen kimsin, hangi sıfatla bir ailenin iç işlerine bu derece burnunu sokarsın.. anlayamıyorum, gerçi iyiki de anlayamıyorum..
niye? cinsellik yaşanmadan önce sevginizi beyan etmek mi lazım;?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?