O evli-ben evlenmek üzereyim

quarta,
nişanlısını sevseydi içi acırdı, sevmiyor ama diğer adamın eşinden boşanmayacağı fikride aklında takılı kalıyor, boşanmazsa, bu arkadaşımızda evleneceği adamdan ayrılırsa kaybeden tek taraf konu sahibemiz olacağından, bu kaybetme hissini yaşamak istemiyor, adam karısıyla mutlu mesut olacak, evleneceği adam yeni biriyle hayatına kaldığı yerden devam edecek, konu sahibemiz yalnız kalacak.

Adaletin bu mu dünya misali

bekareti kaybetmişim kaybetmemişim kime ne? namusu bunla mı ölçtünüz? bakire olup olmadığımı söylemeye çekinecek değilim. nişanlım da zar varsa evlilik var diyecek biri değil.

Yok güzelim! ben namusu iki damla kanla olcmem seninki dere olmuş mübarek!!! Taktigim bu iste........
U.l.a.n bi de nişanlim böyle biri değil diyorsun ya yuh yani.. ben de diyorum ki sana mustahak olan bu.. nisanlin oyle olur insallah diyorum, çünkü senin gibi yol.....lara bu gerek... hadi bas git.. kk'yı kirletme....

konu sahibi evlenincede görüşürsünüz o adamla
ilişkilerinizdeki eksiklikleri tamalarsınız
ama söylim eskisi gibi olmaz adam boyut atlamak ister eksiklikler tamamen kapansın hayatımızda eksik kalmasın diye yatağada girelim ister
girmezsen bidaha ne arar ne sorar.

zaten korkusu da bu adalet elbet yerini bulacaktır inşallah yanlız ölür

benim onunla evlenmek gibi bir hayalim hiç bir zaman olmadı. ne bekarken bunu hayal ettim ne şimdi. öyle bir sınırlı çizili ilişkiydi ki evlendiğimizi düşünemiyordum bile. ben şu an hayatımda olan kişi ile evleneceğim. benim sorunum şu; bu kişi 5 yıl sussa bile 5 yıl sonrası beni bulur. vazgeçsin diye neler konuştum. ben kendim çocuk yapın diyebildim. boşatmak istesem çocuk yapmalarını ister miyim? ya da bir şekilde eşine olanı biteni duyurmak isterdim. ben bu kişi yıllar sonra da beni bulmasın istiyorum.
ben de bulmayayım elbette.

acımadı. herkes seçimini yaşıyor.

Hep derim insanda olması gereken en büyük erdem vicdan diye. Şu yorumu okuyunca emin oldum. Vicdan olmadı mı insani hareketler beklemek saçma. Eeee içiniz de acımıyormuş devam edin o zaman? Neden konu açıyorsunuz? Hakaret işitmek hoşunuza mı gidiyor?

o evlendiği an ilikini bitirmen gerekirdi eden bulur unutma sana yapılsa hoşuna gitmeyecek şeylerii neden başkasına yapıyorsun sevse senle evlenirdi demekki sadecevakit geçirdiği birisin neden iikinci kadın olmayı bi onur gururlu bi iş olarak sayıyorsunuz yok piman değilde yok halinden memnunda erkek bu aldatıyor sizde onu değil beni tercih etti ooooh ne ala diyorsunuz kusura bakmayında siz birşeyi haketmiyorsunuz başınıza aynısı gelir aman ha

Şimdi sınırlar genişlemiiişşş genişlemmiiiişşşş evrene doğru yayılıyor.
İçinde at koşturun şimdi..
Numaranı değiştir.
Oturduğun yerden taşın.
Tavrını koy.

o zaman madem nişanlın modern biri anlatsana yaptıklarını
neden dersede hayatımdaki boşulkları kapatıyorum dersin

adetağğ bir azizesin swela hacı sanane yahu sanane.. çocuk yapar yapmaz, boşanır boşanmaz.. sen kimsin, hangi sıfatla bir ailenin iç işlerine bu derece burnunu sokarsın.. anlayamıyorum, gerçi iyiki de anlayamıyorum..

Peki bundan sonrası için düşünceniz ne ?
cidden sizi anlamaya çalışıyorum ama olmuyor.
geleceğe yönelik ne planınız var?
Hayat o kadar kısa ki bakın sağlıklısınız
neden erdemli bir hayat kurup bir aile olup geçmişinize bir set çekmiyorsunuz .
Bence çok zor değil. yaptığınızın bir hata olduğunun farkındasınız.
Her insan mutlu olmayı hak eder . tövbe edin Allah çok merhametlidir.
O adamdan ayrılmak dünyanın en kötü şeyi değil. Hem nerden biliyorsunuz
ayrılınca belki çok daha nezih ve güzel bir hayata adım atacaksınız.
onuruyla yaşamak bir insanın en büyük meziyetidir.

Çoğunu okumaya çalıştım. Eğer bu yazdıkların doğruysa maalesef ruhen hastasın ve tedaviye ihtiyacın var. Daha öncede gitmişsin sanırım yani okuduğuma göre. Evli olan çoğu kişi evlenmeden önce ilişkiler yaşamıştır hatta ilk aşkından ayrılanlarda olmuştur. Ama sonra eşleriyle tanışırlar geçmişe sünger çekerler evlenirler ve herkes kendi yuvasında yaşar. Yani eski sevgiliyle o veya bu şekilde görüşmek cinsel açıdan bir şeyler yaşamak ve bunlardan vazgeçememek. Senin saplantıların var. Ben o adamın açıkçası heyecan aradığını ve seninle sadece vakit geçirdiğini düşünüyorum. İlk başta kendi iyiliğin için tedavi görmen şart.

Eğerki nişanlına karşı heyecan falan hissetmiyorsan sevmiyorsan ayrıl o adamlada görüşmeyi kes. Bir kendine gel ben ne yapmışım diye otur düşün. Karşına bekar seni heyecanlandıran seveceğin biri mutlaka çıkacaktır. Ömrünün geri kalanını bu şekilde geçirmeyi mi planlıyorsun??*?:44:

yazdıklarıma bakarsanız ortalığı velveleye veren ben değilim. hani ben diyorum ki; 2. kadın diye tabir ettiğini kişiler her zaman tütü kaka değil. türkan şoray2 ın bir filmi var vesikalı yarim diye. ne çok ağladınız değil mi o filme? heh işte ona benzer durumlar.

Boşatmak?
swela,
siz erkekleri tanıdığınızı sanıyorsunuz ama 29 yaşında olmanıza rağmen maalesef zerre tanıyamamışsınız, adam istemezse zaten boşanmaz, sizin boşan ya da boşanma demenizle olacak iş değil bu:))
Siz bir derdim var'da şöyle bir konulara göz gezdirin, önce eşini aldatıp, aldatıldığı eşi tarafından anlaşılınca salya sümük ağlayıp karısının ayaklarına kapanan adamları okuyun, adam şu anda eşi herşeyden habersiz diye bu kadar artist, eşi öğrensin bakın o zaman size telefon açıp yakamı bırak, evliliğime zarar verme diye telefon açan adama karşı neler hissedeceksiniz, içiniz kıpır mı olacak belanın bini bin para mı olacak?

sonrada erkekler niye aldatıyo diyoruz...
sen nefsini koruyosun o koruyoda öteki koruyomu. hayır...
konu sahibesinde oldugu gibi...

ve şundanda eminimki ülkemizde ciddi konuda hatta cok ciddi konuda erkek kıtlıgı var
biri bazı erkekleri stoklamış zannımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…