- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
çok doğru söylüyorsunuz ,o yüzden herhangi bir adım atmaktan korkuyor zaten..ne vazgeçiyor,ne vazgeçmesini istiyor..olan da diğer eşlere oluyor ne yazık ki..görsen baksan da karısı belki kendine güvenen aklıbaşında harika bir kadındır,ve belki duysa adamı anında kapı dışarı edecektir.ama işte konu sahibinin endişesi ,"adam boşansa da benle beraber olmaz " diye düşünmeye başladım..quarta,
nişanlısını sevseydi içi acırdı, sevmiyor ama diğer adamın eşinden boşanmayacağı fikride aklında takılı kalıyor, boşanmazsa, bu arkadaşımızda evleneceği adamdan ayrılırsa kaybeden tek taraf konu sahibemiz olacağından, bu kaybetme hissini yaşamak istemiyor, adam karısıyla mutlu mesut olacak, evleneceği adam yeni biriyle hayatına kaldığı yerden devam edecek, konu sahibemiz yalnız kalacak.
Adaletin bu mu dünya misali
ama öyle bir yazdın ki sanki sen istemiyorsun da adam snein peşini bırakmayacak.....benim onunla evlenmek gibi bir hayalim hiç bir zaman olmadı. ne bekarken bunu hayal ettim ne şimdi. öyle bir sınırlı çizili ilişkiydi ki evlendiğimizi düşünemiyordum bile. ben şu an hayatımda olan kişi ile evleneceğim. benim sorunum şu; bu kişi 5 yıl sussa bile 5 yıl sonrası beni bulur. vazgeçsin diye neler konuştum. ben kendim çocuk yapın diyebildim. boşatmak istesem çocuk yapmalarını ister miyim? ya da bir şekilde eşine olanı biteni duyurmak isterdim. ben bu kişi yıllar sonra da beni bulmasın istiyorum.
ben de bulmayayım elbette.
benim onunla evlenmek gibi bir hayalim hiç bir zaman olmadı. ne bekarken bunu hayal ettim ne şimdi. öyle bir sınırlı çizili ilişkiydi ki evlendiğimizi düşünemiyordum bile. ben şu an hayatımda olan kişi ile evleneceğim. benim sorunum şu; bu kişi 5 yıl sussa bile 5 yıl sonrası beni bulur. vazgeçsin diye neler konuştum. ben kendim çocuk yapın diyebildim. boşatmak istesem çocuk yapmalarını ister miyim? ya da bir şekilde eşine olanı biteni duyurmak isterdim. ben bu kişi yıllar sonra da beni bulmasın istiyorum.
ben de bulmayayım elbette.
sizin dogrunuz size doğru. Türkan Şorayda filmide beni ilgilendirmez. Beni gerçek yaşantı bağlar. Allah yolunu açık etsin!yazdıklarıma bakarsanız ortalığı velveleye veren ben değilim. hani ben diyorum ki; 2. kadın diye tabir ettiğini kişiler her zaman tütü kaka değil. türkan şoray2 ın bir filmi var vesikalı yarim diye. ne çok ağladınız değil mi o filme? heh işte ona benzer durumlar.
Kınamıyoruz , yanlışın içerisinde olduğunu anlatmaya çalışıyoruz .Bu konularda hiddetlenmek normal ama belki biliyorsundur hadis var.Kişi kınadığıyla imtihan olur anlamında.Birkaç kişi giriyor foruma.Abuk sabuk ilişkilerinden bahsediyo.Sonra herkesi günaha sokuyo.Bu oltaya gelmemek lazım.Kendi iyiliğimiz için diyorum.Yoksa elbette söylenecek çok şey var.Tahrik olmamalıyız.
Onun yanlışlarını bir kenara bırak.Haysiyetli bir ERKEK ADAM,evliyse evine eşine namusuna karısına bağlı olur.Anlaşamıyorsa boşanır.ERKEK ADAM laylaylomla sana gerçekten saygısı varsa seninle kedinin fareyle oynadığı gibi oynamaz.Yolundan çekilir.merhaba, ön yargılarınızı bırakıp dinleyin beni.
ben 29 yaşında çalışan bir kadınım.
o benden 5 yaş büyük kariyer sahibi biri.
10 senedir tanışıyoruz.
gençliğim, çocukluğum her şeyim onunla geçti.
bir sürü sıkıntı yaşadım.
sevgililiğinden, nişanlılığına, evliliğine kadar aradı beni. (kim olduğunu bilemeyeceğim şekilde ulaştı)
2 sene oldu evleneli.
1 senedir de benim hayatımda biri var.
evlenmeyi planlıyoruz. ailemle tanışıyor. herkesin onayladığı biri.
ben ise ikisiyle de görüşüyorum.
birinin sahipleniciğinden, sevgisinden vazgeçemiyorum diğerinde yıllarca yaşadıklarımdan vazgeçemiyorum.
eminim eşi hiç bişey bilmiyor.
yer yer yanlış yaptığını söylüyorum.
eşine evliliğine karşı hiç vicdan azabı duymuyor.
bir şeyler eksik.
düşünüyorum çıkamıyorum işin işinden. yıllarca böyle devam edecekmiş gibi geliyor. bunu da istemiyorum.
yeni evlendi. ne heyecanı?Bu hikaye çok tanıdık biliyor musunuz? O görüştüğünüz şahıs, mevzuyu eşinden boşanmaya getirin bakın nasıl kuyruğunu sıkıştırıp karısının yanına dönecek, evliliğinde eksik yok, adam heyecan arıyor.
yeni evlendi. ne heyecanı?
yeni evlendi. ne heyecanı?
ben bakire değilim ki girmek istese şimdi de ister.konu sahibi evlenincede görüşürsünüz o adamla
ilişkilerinizdeki eksiklikleri tamalarsınız
ama söylim eskisi gibi olmaz adam boyut atlamak ister eksiklikler tamamen kapansın hayatımızda eksik kalmasın diye yatağada girelim ister
girmezsen bidaha ne arar ne sorar.
Konu sahibesinin benzeri bir hikaye bir arkadaşımın başına geldi, birine aşık oldu, aile ve kültür yapıları sebebiyle evlenemediler, sonra adam biriyle evlendi, arkadaşıma da seni seviyorum, eşimle ailemin zoruyla evlendim beni bırakma dedi, ben çoook dedim kızım yapma etme zorla evlenen erkek mi olurmuş, yok mune dedi valla zorla evlendi, aynı yatakta bile yatmıyorlar, çok mutsuz, beni seviyor, eh dedim arkadaşım gördüm ama senin kadar safını görmedim aynı yatakta yatmıyorlarmış he
Dinlemedi, kızdı bana, gel zaman git zaman aynı yatakta yatmadığım eşi hamile kaldıne oldu dedim, ya dedi ailesi torun istiyormuş ondan, sonra aradan 1,5 yıl geçti aynı yatakta yatmadığım eş 2. bebeğe hamile kaldı
Arkadaşımın kafaya dank etti ama o ara adamda gemisini yürüttü
peki o zaman neden sizinle görüşüyor bu adam cevap verin....
vazgeçemiyor olsaydı evlenmezdi,karısına değil size aşı olsa yine evlenmezdi...peki ne o zaman??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?