O evli-ben evlenmek üzereyim

valla sana ulaşmasını istemiyorsan
bunu önlersin kusura bakmayın
bu bana inandırıcı gelmiyor
yok aradı şu bu
numaranı degiştir aramasın
oturdugun yerden taşın
adamın geçtigi yerlerden geçme vs
iki gün sonra nişanlın olacak adamla evlensen
kocan başka bi kadınla görüşsen
burda car car bagırırsın ama beni aldatıyor diye
şimdi oturup kendini savunma bize

çok doğru söylüyorsunuz ,o yüzden herhangi bir adım atmaktan korkuyor zaten..ne vazgeçiyor,ne vazgeçmesini istiyor..olan da diğer eşlere oluyor ne yazık ki..görsen baksan da karısı belki kendine güvenen aklıbaşında harika bir kadındır,ve belki duysa adamı anında kapı dışarı edecektir.ama işte konu sahibinin endişesi ,"adam boşansa da benle beraber olmaz " diye düşünmeye başladım..

ama öyle bir yazdın ki sanki sen istemiyorsun da adam snein peşini bırakmayacak.....
nişanlını sevi,yorsun evleneceksiniz ,şimdi olmasa da mutlaka seneler de geçse bu adam snei bulacak...
cidde psikolojik sıkıntıların var,bence bir sdoktora görünün mutlaka...

senin ilgin olduğunu biliyor o yüzden seni bulmak ister erkek sonuçta zaman geçirmek ister. vazgeçsin diye konuşurken bile sevdğini belli ediyor olabilirsin. o yüzden bence sen ondan tamamen vazgeç etrafında gözükmemeye çalış, sana dert yansada(ki masus derdi olmasada var göstericek) uzaklaş kesin kararlı ol. bak ozaman sana yaklaşıyor mu

sizin dogrunuz size doğru. Türkan Şorayda filmide beni ilgilendirmez. Beni gerçek yaşantı bağlar. Allah yolunu açık etsin!

işte evlılıkler kusura bakmayın ama sızın gıbıler yuzunden dagılıyoo dagılmasada bırbırlerınden soguyo ınsanlar herkesın gecmıstee yasadıgı var benımde cok sevdıgım ınsan vardıı su an evlı ben evlıım eee gorusmemmı lzım kalbıme prangalar ordum ımkansızlastı yok ollduu bunu kendım ıcın deıl eşim ıcın yaptımm cogunlukta oledır bencee sımdı sen kendını o kadının yerıne koy yakısık alırmı almazmıı bu benm fıkrımı sorarsan yuva yıkanın yuvası olmaz

Evli bir insanla beraber olmak ne demektir yaa
erkek mi kalmadı dünyada?
Bunun hesabını hiç kimseye veremezsiniz
sizin o evli adamla ilişkiniz tutkudan ibaret ötesi yok!
bence bir an önce bitirin bu ilişkiyi
aklınızda başka biri varkende başkalarının dünyasını karartmayın!

Kınamıyoruz , yanlışın içerisinde olduğunu anlatmaya çalışıyoruz .
Ortada ahlak dışı bir durum var . Bu durumdan büyük ihtimal detaylı haberi olmayan bir eş var .
Konu sahibi yaptığımdan midem bulanmıyor dediğine göre , yanlış yaptığını düşünmüyor .
Şimdi haksızlığa uğrayan konu sahibi mi , adamın eşi mi ?
Bir söz var bilirsiniz muhakkak , 'haksızlık karşısında susan , dilsiz şeytandır . '

Onun yanlışlarını bir kenara bırak.Haysiyetli bir ERKEK ADAM,evliyse evine eşine namusuna karısına bağlı olur.Anlaşamıyorsa boşanır.ERKEK ADAM laylaylomla sana gerçekten saygısı varsa seninle kedinin fareyle oynadığı gibi oynamaz.Yolundan çekilir.

Onun vicdansız olduğu belli.Kendi nefsi,kendi istekleri,kendi ölye istiyor diye canı sıkıldığında sana ulaşıyor (aman ne büyük fedakarlık)
Peki senin vicdanın,kendine saygın,senle yuva kurmak isteyen insana karşı vicdanın nerde.

burad şöyle konular da okuduk: yıllarca görüştük adı konmadı bir türlü,sonra o evlendi ben de evlenmek üzereyim,ama takıntılı bir durum var..ne yapmalıyım diye????
sizinki giderek bu noktaya geliyor ama asıl konu böyle değil ki....
öyle olsa çözüm önerelim,akıl verelim,ama siz bayaaa pişkince,adamı boşatmak istemiyorum falan diyorsunuz...burad anket yapalım,aladatılmış kadınların kaç tanesi,geri dönmek için yalvarmış eşlerine kaç tanesi,sevgilisini tercih edip gitmiş diye...

yeni evlendi. ne heyecanı?

kendi hayatını kendin mahvediyorsun ,adam yolunu çizmiş ama bencilliğinden senin yolunu çizmene engel oluyor,seni kendisine gönüllü köle yapıyor,sen bukadar değersiz olamazsın tertemiz evlenip anne olmaya hakkın var senin,acilen bir psikoloğa görün

herkesin geçmişinde birileri olmuştur ama evlenince mazide kalır, kalmalı doğrusu bu
adam senden cesaret aldıgı için iletişime geçebiliyor
"çocuk yapın" diyecek kadar da samimi önerilerde bulunabiliyorsun
istesen var ya ne telefonla ne internetle ne başka şeyle sana ulaşabilir
sen yeter ki iste!
bir an önce bu ruh halinde çıkmalısın
yazık o adamın karısına, yazık nişanlına
kimsenin duygularıyla oynamaya hakkın yok
masum değeilsin kusura bakma

ne desek konu sahibi kulbunu buluyo
ne diyelim arkadaşım herkesin kendi hayatı kendi seçimi bildiğin yoldan yürümeye devam et
yani sonuçta kişi yaptığından vicdan azabı duyup vazgeçmiyorsa zaten başkasına vereceği zarardan hiç korkmaz zaten

yeni evlendi. ne heyecanı?

silah zoruyla evlenmediğine göre demekki mutlu adamm..
*
yalnız bravo nasıl içiniz alıyo bu tarz ilişkiyi anlamıyorumm.
size kendinizden başka kimse yardımcı olamaz.

Konu sahibesinin benzeri bir hikaye bir arkadaşımın başına geldi, birine aşık oldu, aile ve kültür yapıları sebebiyle evlenemediler, sonra adam biriyle evlendi, arkadaşıma da seni seviyorum, eşimle ailemin zoruyla evlendim beni bırakma dedi, ben çoook dedim kızım yapma etme zorla evlenen erkek mi olurmuş, yok mune dedi valla zorla evlendi, aynı yatakta bile yatmıyorlar, çok mutsuz, beni seviyor, eh dedim arkadaşım gördüm ama senin kadar safını görmedim aynı yatakta yatmıyorlarmış he

Dinlemedi, kızdı bana, gel zaman git zaman aynı yatakta yatmadığı eşi hamile kaldı ne oldu dedim, ya dedi ailesi torun istiyormuş ondan, sonra aradan 1,5 yıl geçti aynı yatakta yatmadığı eş 2. bebeğe hamile kaldı

Arkadaşımın kafaya dank etti ama o ara adamda gemisini yürüttü

ben bakire değilim ki girmek istese şimdi de ister.

aynı yatakta yatsalar demek 15-20 çocukları olcakmış :) belki bunun çocuk yap dediği gibi o arkadaşınız da karışmıştır :)

peki o zaman neden sizinle görüşüyor bu adam cevap verin....
vazgeçemiyor olsaydı evlenmezdi,karısına değil size aşı olsa yine evlenmezdi...peki ne o zaman??

bencilin teki çünkü,herkes onu pohpohlasın onu sevsin dünyadaki tek erkek o,egoları gelişmiş,ergenlik döneminden çıkamamış ,şımarık bir erkek.kendi karısı bu işleri çevirse kabul edemez kan çıkarır,ama sana ve nişanlına reva görüyor bunu.siz onun için oyuncak kağıt bebeklersiniz dilediğinde yırtıp atabileceği .en ufak değerin yok gözünde bunu bil.konu sahibi arkadaşım kendine gel,hastalıklı bir ilşki bu sağlıklı bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…