O evli-ben evlenmek üzereyim

buda ıyıymıs valla ee snra ne olduu

Deprem olup yataklar birleşmiştir bi şekilde o arada olmuştur canım beraber yatmıyoruz diyorlarsa yatmıyorlardır ne diye yalan söylesinler

Ayyyy biz kadınlar neden bu kadar körüzzz yaa

yeni evlendi. ne heyecanı?

42 yaşındayım, ailemde eşimin çevresinde, kendi arkadaş çevremde olsun birçok erkek profili tanıdım, erkekler yeni evlendiklerinde bile gözleri etrafı tarar, siz şu lafı bilir misiniz adam 40 yıllık karısını toprağa koyarda mezarlıktan çıkarken şapkasını düzeltirmiş, yani Türkçe meali erkek her fırsatta kadınlarla flört eder, ister 18'inde olsun ister 80'inde olsun.
Erkek nefsini tutmaz, salar.

Sevgili mune yeri değil biliyorum ama size ulaşamıyorum. Profil düzenle kutum yok( smellerimde. Ne yapacağım(((((

keser doner sap doner gun gelir hesap doner.. Boyle devam edin

bundan sonrası için dileğim aramasın bulmasın beni.
seviyorsa orada uzakta sevsin.

ben onu yıllardır tanıyorum. baskı ile evlenmiş (ne kadar doğru bilmiyorum) ben eşinin yerinde değilim. bana kalırsa eşi daha iyi tarafta. cehalet mutluluktur. o da bilmediğinden mutlu zamanlar yaşıyor.

çok ilginç ya gerçekten, anlatmadıklarınızı da anlatırmısınız?
eğer hepsi buysa, cahilin alası sizsiniz kusura bakmayın.
O kadıncağız cahil değil, kandıran, aptal yerine koyanlar cahildir.
Ben gerçekten neleri "anlatmadığınızı" merak ediyorum.
konu bundan ibaretse, kendi kendinize gelin güvey oluyosunuz..

Deprem olup yataklar birleşmiştir bi şekilde o arada olmuştur canım beraber yatmıyoruz diyorlarsa yatmıyorlardır ne diye yalan söylesinler

hahaha:) allah iyiliğini versin :)) baya şiddetli geçinmişler demekki 10.5:))

yahu bana komik geliyor yok arar bulur yok peşimi bırakmazkendinizi ne sanıyorsunuz siz onu gerçekten isteyip arzulamasanız yürü git işine senle işim olmaz evlisin vs der telefon adres herşeyini değiştitrirsin ama bak istesen sen istemedikten sonra o adam heyecan bulmuş neden istesin boşuna demiyorlar dişi k.pk kuyruk sallamassa.............................. sen önce insan ol hatanın farkına var o zavvallı kadını ve senin yaptığın ahlak dışı olayı düşün sonra havaya gir bırakmıyormuş peşini bulurmuş 5 yıl sonrada ya bi bakın işinize yaa

canım arkadaşım böyle bir kadının bakire olabileceğini hangi erkek düşünür?:) şaka mı yapıosun:))

diyor ya cinsellik yok aramızda,para ilişkisi yok,isadece eski sevgili gibi görüşüyoruz diye...adamın talebi yoksa cinsellikle ilgili ne bilsin bakire olup olmadığını...
bekareti de namus göstergesi diye düşünmem zaten de,konu sahibi gibi olup bakire olan da bir sürü kadın var çünkü...

Şunu da ilave edeyim, nefsini eşi yakalayıp ümüğünü sıkana kadar salar, sonra süt dökmüş kediye dönüp eşi barışsın diye 40 takla atar.
Bu illişkiler sarmalının kaybedeni siz olacaksınız, adamın eşi öğrense ve nişanlınıza bir şekilde ulaşsa, nişanlınız sizi affetmeyecektir, lakin öte yandan adamın karısı tarafından affedilme olasılığı var.

Ya ALLAH askina birakin artik su evli insanlari ya !! Sn burda keyfine bakarken o aldatilan kadin ne halde dir huc dusundun mu daha bilmiyor bile.yarin birgun seni de aldatmayacagi ne mallum nasil insanlarsiniz siz ya biraz edep ya edep !!!!

Karısına yazık ya. Sen cvp vermezsen eminim oda bi yerden sonra bırakır.
Ddiğin gübi hayatına bi yön çizmek üzeresin aklını bulandrma. Şeytanca işler bunlar. Karısınn günahını alıyosuz.
Zor olacak senn için ama cvp verme muhabbete geçme..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok haklısın müne,bir de karısıyla otururlar diğer kadın için ........ ifadesini kullanırlar.bir kaç konuda rastlamıştık

Ne öğrencilik hayatımda ne iş hatımda nede sosyal hytta... Hiç kimsenin hayatını yargılamadım yadırganmadım eleştirmedim, htta herkesin kendi seçimi ve insalar inanların seçimlerine "zararsız olduğu müddetçe" saygı duymak zorunda dedim!

Ama siz hariç! Siz saygının zerresini bile haketmiyorsunuz, aksine hakaret yakışır adınızın önüne... O damın karısı ve nişanlınız inşallah öğrenir bu rezilliğiniz ve çirkinliğinizi... Dilerim yanınıza kalmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…