- 16 Haziran 2013
- 333
- 54
- 48
Konu sahibesinin benzeri bir hikaye bir arkadaşımın başına geldi, birine aşık oldu, aile ve kültür yapıları sebebiyle evlenemediler, sonra adam biriyle evlendi, arkadaşıma da seni seviyorum, eşimle ailemin zoruyla evlendim beni bırakma dedi, ben çoook dedim kızım yapma etme zorla evlenen erkek mi olurmuş, yok mune dedi valla zorla evlendi, aynı yatakta bile yatmıyorlar, çok mutsuz, beni seviyor, eh dedim arkadaşım gördüm ama senin kadar safını görmedim aynı yatakta yatmıyorlarmış he
Dinlemedi, kızdı bana, gel zaman git zaman aynı yatakta yatmadığı eşi hamile kaldıne oldu dedim, ya dedi ailesi torun istiyormuş ondan, sonra aradan 1,5 yıl geçti aynı yatakta yatmadığı eş 2. bebeğe hamile kaldı
Arkadaşımın kafaya dank etti ama o ara adamda gemisini yürüttü
Konu sahibesinin benzeri bir hikaye bir arkadaşımın başına geldi, birine aşık oldu, aile ve kültür yapıları sebebiyle evlenemediler, sonra adam biriyle evlendi, arkadaşıma da seni seviyorum, eşimle ailemin zoruyla evlendim beni bırakma dedi, ben çoook dedim kızım yapma etme zorla evlenen erkek mi olurmuş, yok mune dedi valla zorla evlendi, aynı yatakta bile yatmıyorlar, çok mutsuz, beni seviyor, eh dedim arkadaşım gördüm ama senin kadar safını görmedim aynı yatakta yatmıyorlarmış he
Dinlemedi, kızdı bana, gel zaman git zaman aynı yatakta yatmadığı eşi hamile kaldıne oldu dedim, ya dedi ailesi torun istiyormuş ondan, sonra aradan 1,5 yıl geçti aynı yatakta yatmadığı eş 2. bebeğe hamile kaldı
ben bakire değilim ki girmek istese şimdi de ister.
Ayyyy biz kadınlar neden bu kadar körüzzz yaaKonu sahibesinin benzeri bir hikaye bir arkadaşımın başına geldi, birine aşık oldu, aile ve kültür yapıları sebebiyle evlenemediler, sonra adam biriyle evlendi, arkadaşıma da seni seviyorum, eşimle ailemin zoruyla evlendim beni bırakma dedi, ben çoook dedim kızım yapma etme zorla evlenen erkek mi olurmuş, yok mune dedi valla zorla evlendi, aynı yatakta bile yatmıyorlar, çok mutsuz, beni seviyor, eh dedim arkadaşım gördüm ama senin kadar safını görmedim aynı yatakta yatmıyorlarmış he
yeni evlendi. ne heyecanı?
adam müneccim mi nereden bilecek bakire olmadığını?
merhaba, ön yargılarınızı bırakıp dinleyin beni.
ben 29 yaşında çalışan bir kadınım.
o benden 5 yaş büyük kariyer sahibi biri.
10 senedir tanışıyoruz.
gençliğim, çocukluğum her şeyim onunla geçti.
bir sürü sıkıntı yaşadım.
sevgililiğinden, nişanlılığına, evliliğine kadar aradı beni. (kim olduğunu bilemeyeceğim şekilde ulaştı)
2 sene oldu evleneli.
1 senedir de benim hayatımda biri var.
evlenmeyi planlıyoruz. ailemle tanışıyor. herkesin onayladığı biri.
ben ise ikisiyle de görüşüyorum.
birinin sahipleniciğinden, sevgisinden vazgeçemiyorum diğerinde yıllarca yaşadıklarımdan vazgeçemiyorum.
eminim eşi hiç bişey bilmiyor.
yer yer yanlış yaptığını söylüyorum.
eşine evliliğine karşı hiç vicdan azabı duymuyor.
bir şeyler eksik.
düşünüyorum çıkamıyorum işin işinden. yıllarca böyle devam edecekmiş gibi geliyor. bunu da istemiyorum.
ben bakire değilim ki girmek istese şimdi de ister.
Peki bundan sonrası için düşünceniz ne ?
cidden sizi anlamaya çalışıyorum ama olmuyor.
geleceğe yönelik ne planınız var?
Hayat o kadar kısa ki bakın sağlıklısınız
neden erdemli bir hayat kurup bir aile olup geçmişinize bir set çekmiyorsunuz .
Bence çok zor değil. yaptığınızın bir hata olduğunun farkındasınız.
Her insan mutlu olmayı hak eder . tövbe edin Allah çok merhametlidir.
O adamdan ayrılmak dünyanın en kötü şeyi değil. Hem nerden biliyorsunuz
ayrılınca belki çok daha nezih ve güzel bir hayata adım atacaksınız.
onuruyla yaşamak bir insanın en büyük meziyetidir.
ben onu yıllardır tanıyorum. baskı ile evlenmiş (ne kadar doğru bilmiyorum) ben eşinin yerinde değilim. bana kalırsa eşi daha iyi tarafta. cehalet mutluluktur. o da bilmediğinden mutlu zamanlar yaşıyor.
Deprem olup yataklar birleşmiştir bi şekilde o arada olmuştur canım beraber yatmıyoruz diyorlarsa yatmıyorlardır ne diye yalan söylesinler
canım arkadaşım böyle bir kadının bakire olabileceğini hangi erkek düşünür?:) şaka mı yapıosun:))
42 yaşındayım, ailemde eşimin çevresinde, kendi arkadaş çevremde olsun birçok erkek profili tanıdım, erkekler yeni evlendiklerinde bile gözleri etrafı tarar, siz şu lafı bilir misiniz adam 40 yıllık karısını toprağa koyarda mezarlıktan çıkarken şapkasını düzeltirmiş, yani Türkçe meali erkek her fırsatta kadınlarla flört eder, ister 18'inde olsun ister 80'inde olsun.
Erkek nefsini tutmaz, salar.
bundan sonrası için dileğim aramasın bulmasın beni.
seviyorsa orada uzakta sevsin.
Boşatmak?
swela,
siz erkekleri tanıdığınızı sanıyorsunuz ama 29 yaşında olmanıza rağmen maalesef zerre tanıyamamışsınız, adam istemezse zaten boşanmaz, sizin boşan ya da boşanma demenizle olacak iş değil bu:))
Siz bir derdim var'da şöyle bir konulara göz gezdirin, önce eşini aldatıp, aldatıldığı eşi tarafından anlaşılınca salya sümük ağlayıp karısının ayaklarına kapanan adamları okuyun, adam şu anda eşi herşeyden habersiz diye bu kadar artist, eşi öğrensin bakın o zaman size telefon açıp yakamı bırak, evliliğime zarar verme diye telefon açan adama karşı neler hissedeceksiniz, içiniz kıpır mı olacak belanın bini bin para mı olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?