O evli-ben evlenmek üzereyim

daha önce birlikte olmuşlar ama.namus zaten bekaret değil sadakattir bu kişiyle namusu aynı cumlede kullanamayız orası ayrı .anacım bu adamla her haltı yemiş yan cebinde dursun istiyor hoşuna gidiyor işte iki taraf da işini görüyor

senin kendi iraden yokmu arkadaşım yularını vermişsin adamın eline dilediği yöne çeviriyor seni.sen tek de değilsindir,ara ara aradığı kadınlardan yalnızca birisindir emin ol.haddini bildir şu adamın.inanki için ferahlayacak.nişanlınıda boynulu adam katagorisine sokuyorsun.sende ne istediğini bilmiyorsun,öteki adamı sevseydin gerçekten değil nişanlanmayı gözün kimseyi görmezdi buradan anla ona hissettiklerinin sağlıklı bişey olmadığını,sevseydin başkasına kaptırmazdın,bilinçaltında bu adamı istemeyen aslında sensin.eşine bunu yapan adamdan hayır gelirmi.kocaman bir yalan içinde kendisi,seni de içine çekmesine izin verme.seni gerçekten seven adam adam gibi evlenme teklifi yapmış parmağına yüzüğü takmış göğsünü gere gere seni kimseden saklamıyor yaniş senden utanmıyorr.ötekisi için sen saklanacak utanılacak bir varlıksın,eş yapılmaya değmeyecek metres yapılmaya değecek birisin,ona değerinin bu olmadığını göster

öyle mi ben o kısmı kaçırmışım,ne bileyim öyle yazmıştı cinsellik yok para yok sadece eski sevgili gibi görüşüyoruz diye..ben de saf mıyım neyim,inanmışım okuduğuma demek ki :):)
bir kadının bu kadar alçalmasını kabullenemiyorum demek ki, hala...

Nişanlısı , adamla olan ilişkisini biliyormuş .

çok haklısın müne,bir de karısıyla otururlar diğer kadın için ........ ifadesini kullanırlar.bir kaç konuda rastlamıştık

Konu sahibesi burdaki konuları okusa hak verecekte, şimdi aklı ve duyguları herşeyi reddediyor, yaşayarak görecek, birgün buraya ne kadar yanıldığını, pişmanlığını anlatan bir konu açacak, gerek burda açılan konularda gerek reelde benzer hikayelere şahit oldum, sonu hep aynı.

Sen bu adamla ilişkini gerçekten bitirmek istiyormusun anlayamadım?
Bu ilişkiyi bitirmek için ne gibi adımlar attın.?
Sadece havadan sudan konuşmalara dayalı bir arkadaşlık ilişkisi değil sürdürdüğünüz.
Cinsellik sadece bir kere oldu desen de yaşamışsınız ve hala da yaşama ihtimaliniz var.
O adam niye gitti başkasıyla evlendi.Muhakkak severek ve seçerek bir evlilik yapmıştır.Kariyeri yaşı var diyorsun.
Sen boşan desen boşanır mı,gelip seninle evlenir mi?
Açıkcası hiç zannetmiyorum.Erkekler kolay aldatıyorlar ama iş boşanmaya gelince -hele ki evdeki eşleri iyi bir kadın-iyi bir anne ise
kolay kolay gözden çıkarmazlar yani boşamazlar.
Ayrıca senin gelecekle ilgili planın ne?
Kendi ellerinle mutsuz bir gelecek inşa ediyorsun.Nişanlına hiç acımadığın da ortada.
Onun hayatı ile birlikte senin de geleceğin mutsuz olacak.
Geçmişi sündüre sündüre bugüne getirmişsiniz.
Eski sevgilinle bir gelecek inşa edememişsiniz.Ama şimdi onun şimdiki hayatını ve nişanlınla senin gelecek hayatınızı bu geçmişle kirletiyorsunuz.
Açıkcası yaşadıklarını masumlaştırma ve normalleştirme çaban olduğu sürece oturup mantıklı bir şekilde düşünmedikçe,radikal adımlar atmadıkça
kusura bakma ama böyle arafta yaşamaya devam edersin.
Herkes kendi seçimini yaşar demişsin.Evet yaşarlar ama sen de yaşarsın.Sen de kaybedersin.Ne onlar mutlu olur ne de sen.
otur salim kafa ile düşün,ben ne yapıyorum de kendine.Kendini eleştirmeyi ve hatalarınla yüzleşmeyi dene.
29 yaş artık hayallerle yaşanacak bir yaş değil.

Son düzenleme:
Kör sağırı sağır körü kandırır,
Dünya ateşe yansa sanma söndürür,
Ne kendini nede seni ondurur,
Birde adammış gibi sırıtır sürtük.

Hainlerde gölge silahtır para,
Tembel it haylazsa gitmez davara,
Önce ne ararsan kendinde ara,

Ne gerek var palavralar atmaya,
Benim gibi yorganı yok yatmaya,
Kudurgun alışmış adam satmaya,

Bilse kendi benzer canlı ölüye,
Minnet etme oldum delisine deliye,
Bel bağlama satar seni salıya,

İki yüzlü arsızın yüzüde kızarmaz,
Gericiden beter gerçeği görmez,
Sanma kimse yapılan işleğin farkına varmaz,

Klavuza gerek yok görünen köyden,
Görünmeyen hırsız üstünmüş beyden,
Önce insanlık çok önemli her şeyden,

Yalan ile gerçek hayat yürürmü,
Sürtüğün yaptığı sürtüğe gururmu,
Şimşek Veysel haksıza hak verirmi

Veysel Şimşek

yahu evli adamlara yapışmak zevk geliyor bunlara anlayın bak bak bak karısını sevmiyor beğenmiyor beni beğeniyor ben çok daha güzel çok daha alımlı çok daha sexiyim yokkkkkkkkkk yaaa yoköyle bi dünyasen sadece zavallı oluyorsun bu durumda

her dediğine inansaydık şimdi bu bir melekti:)

peki o zaman neden sizinle görüşüyor bu adam cevap verin....
vazgeçemiyor olsaydı evlenmezdi,karısına değil size aşı olsa yine evlenmezdi...peki ne o zaman??

inanın ben de bilmiyorum. ARAMIZDA CİNSELLİK YOK. ARAMIZDA PARA KONUSUNDA KULLANMA YOK. YUVA YIKMA GİBİ BİR DERDİM YOK. ARADA GÖRMEK KONUŞMAK İSTİYORUM BEN DE ONUN GİBİ. HAA TUT KENDİNİ DİYORSUNUZ BEN ZATEN TUTUYORUM EN İYİ ŞEKİLDE KENDİMİ.

BİDE tepki vermeyin demiyormu bırakın şu evli erkeklerin yakasını allah rızası için yaa kadının en büyük düşmanı kadın yine nedir bu bencil kendini beğenmişliğiniz

belli tutmasan neler olacak tahmi,n edebiliyorum iyiki tutuyosun ya vallahi bak canım nasılda haklısın

Valla bu konu bence bizi banlattırmak için açılmış
Hani ''aldatıldım'' diye konular açılırdı orda yuva yıkan kadınlar olurdu biz de demediğimizi bırakmazdık ya, işte sen de onlardansın kusura bakma

o seni sevseydi senle evlenirdi. kariyer sahibi. kimseye muhtaç değil. ama 8 senedir tanıdığı seni seçmemiş. gitmiş o kadınla evlenmiş. demekki seni eş olmaya layık görmemiş. bunu yaz bir kenara. seni kaale almıyor ve değer vermiyor

ben asla vazgeçemiyorum sözlerine inanmadım,insanın vazgeçemeyeceği tek kişi vardır evladı...aşk meşk erkek vs palavra bana göre..siz görüşmek istiyorsunuz flört hoşunuza gidiyor bu kadar...
gerçekten kurtulmka isteyen kadın ,adama der ki,arama sorma görme,ben evleniyorum bitti...telefonunu değiştiririsin evlenir gidersin. bu kadar basit...

o nasıl ilişki öyle

bermuda şeytan üçgeni...

nişanlıya da sempati duyayım dedim bi baktım o da biliyomuş

her eksiğimizi tamamlayacak erkek bulmak istesek, harem kurmak zorunda kalırız yapmayın Allah aşkına

bence açık ilişki yaşanmak isteniyorsa, evli olmayan birileriyle yaşansın.

burada tek zavallı, aldatılan kadın...

Şimcik şöyle oluyo Q cum
Adam başkasıyla evlendiği halde, bu konu sahibi bizim aşkımız ölümsüze bağlayıp görüşmeye devam etmiş
Ha adam evlendikten sonra sadece 1 kere cinsel ilişki kurmuşlar, sonracıma yine görüşmüşler ama gündemden haber konuşmuşlar kah özledimler olsa da genelde havadan sudanmış ( yersen )
Ama bi de genele 'boşta' görünmeyeyim gayri ahlaki ilişkim dışında bi de ahlaki duran bi ilişkim olsun demiş evlenme planı yaptığı kişiyi bulmuş
Ötekisini de bırakamıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…