- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
diyor ya cinsellik yok aramızda,para ilişkisi yok,isadece eski sevgili gibi görüşüyoruz diye...adamın talebi yoksa cinsellikle ilgili ne bilsin bakire olup olmadığını...
bekareti de namus göstergesi diye düşünmem zaten de,konu sahibi gibi olup bakire olan da bir sürü kadın var çünkü...
daha önce birlikte olmuşlar ama.namus zaten bekaret değil sadakattir bu kişiyle namusu aynı cumlede kullanamayız orası ayrı .anacım bu adamla her haltı yemiş yan cebinde dursun istiyor hoşuna gidiyor işte iki taraf da işini görüyor
Şunu da ilave edeyim, nefsini eşi yakalayıp ümüğünü sıkana kadar salar, sonra süt dökmüş kediye dönüp eşi barışsın diye 40 takla atar.
Bu illişkiler sarmalının kaybedeni siz olacaksınız, adamın eşi öğrense ve nişanlınıza bir şekilde ulaşsa, nişanlınız sizi affetmeyecektir, lakin öte yandan adamın karısı tarafından affedilme olasılığı var.
çok haklısın müne,bir de karısıyla otururlar diğer kadın için ........ ifadesini kullanırlar.bir kaç konuda rastlamıştık
benim onunla evlenmek gibi bir hayalim hiç bir zaman olmadı. ne bekarken bunu hayal ettim ne şimdi. öyle bir sınırlı çizili ilişkiydi ki evlendiğimizi düşünemiyordum bile. ben şu an hayatımda olan kişi ile evleneceğim. benim sorunum şu; bu kişi 5 yıl sussa bile 5 yıl sonrası beni bulur. vazgeçsin diye neler konuştum. ben kendim çocuk yapın diyebildim. boşatmak istesem çocuk yapmalarını ister miyim? ya da bir şekilde eşine olanı biteni duyurmak isterdim. ben bu kişi yıllar sonra da beni bulmasın istiyorum.
ben de bulmayayım elbette.
Nişanlısı , adamla olan ilişkisini biliyormuş .
öyle mi ben o kısmı kaçırmışım,ne bileyim öyle yazmıştı cinsellik yok para yok sadece eski sevgili gibi görüşüyoruz diye..ben de saf mıyım neyim,inanmışım okuduğuma demek ki :):)
bir kadının bu kadar alçalmasını kabullenemiyorum demek ki, hala...
peki o zaman neden sizinle görüşüyor bu adam cevap verin....
vazgeçemiyor olsaydı evlenmezdi,karısına değil size aşı olsa yine evlenmezdi...peki ne o zaman??
Geçmiş sayfalarda yazıyor . Bulursam alıntılarım.yok canım o kadar da değil....
belli tutmasan neler olacak tahmi,n edebiliyoruminanın ben de bilmiyorum. ARAMIZDA CİNSELLİK YOK. ARAMIZDA PARA KONUSUNDA KULLANMA YOK. YUVA YIKMA GİBİ BİR DERDİM YOK. ARADA GÖRMEK KONUŞMAK İSTİYORUM BEN DE ONUN GİBİ. HAA TUT KENDİNİ DİYORSUNUZ BEN ZATEN TUTUYORUM EN İYİ ŞEKİLDE KENDİMİ.
İlk bu adamla oldu. o yüzden bakire olup olmadığımı biliyor.adam müneccim mi nereden bilecek bakire olmadığını?
merhaba, ön yargılarınızı bırakıp dinleyin beni.
ben 29 yaşında çalışan bir kadınım.
o benden 5 yaş büyük kariyer sahibi biri.
10 senedir tanışıyoruz.
gençliğim, çocukluğum her şeyim onunla geçti.
bir sürü sıkıntı yaşadım.
sevgililiğinden, nişanlılığına, evliliğine kadar aradı beni. (kim olduğunu bilemeyeceğim şekilde ulaştı)
2 sene oldu evleneli.
1 senedir de benim hayatımda biri var.
evlenmeyi planlıyoruz. ailemle tanışıyor. herkesin onayladığı biri.
ben ise ikisiyle de görüşüyorum.
birinin sahipleniciğinden, sevgisinden vazgeçemiyorum diğerinde yıllarca yaşadıklarımdan vazgeçemiyorum.
eminim eşi hiç bişey bilmiyor.
yer yer yanlış yaptığını söylüyorum.
eşine evliliğine karşı hiç vicdan azabı duymuyor.
bir şeyler eksik.
düşünüyorum çıkamıyorum işin işinden. yıllarca böyle devam edecekmiş gibi geliyor. bunu da istemiyorum.
inanın ben de bilmiyorum. ARAMIZDA CİNSELLİK YOK. ARAMIZDA PARA KONUSUNDA KULLANMA YOK. YUVA YIKMA GİBİ BİR DERDİM YOK. ARADA GÖRMEK KONUŞMAK İSTİYORUM BEN DE ONUN GİBİ. HAA TUT KENDİNİ DİYORSUNUZ BEN ZATEN TUTUYORUM EN İYİ ŞEKİLDE KENDİMİ.
öyle mi ben o kısmı kaçırmışım,ne bileyim öyle yazmıştı cinsellik yok para yok sadece eski sevgili gibi görüşüyoruz diye..ben de saf mıyım neyim,inanmışım okuduğuma demek ki :):)
bir kadının bu kadar alçalmasını kabullenemiyorum demek ki, hala...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?