- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
İlk bu adamla oldu. o yüzden bakire olup olmadığımı biliyor.
merhaba, ön yargılarınızı bırakıp dinleyin beni.
ben 29 yaşında çalışan bir kadınım.
o benden 5 yaş büyük kariyer sahibi biri.
10 senedir tanışıyoruz.
gençliğim, çocukluğum her şeyim onunla geçti.
bir sürü sıkıntı yaşadım.
sevgililiğinden, nişanlılığına, evliliğine kadar aradı beni. (kim olduğunu bilemeyeceğim şekilde ulaştı)
2 sene oldu evleneli.
1 senedir de benim hayatımda biri var.
evlenmeyi planlıyoruz. ailemle tanışıyor. herkesin onayladığı biri.
ben ise ikisiyle de görüşüyorum.
birinin sahipleniciğinden, sevgisinden vazgeçemiyorum diğerinde yıllarca yaşadıklarımdan vazgeçemiyorum.
eminim eşi hiç bişey bilmiyor.
yer yer yanlış yaptığını söylüyorum.
eşine evliliğine karşı hiç vicdan azabı duymuyor.
bir şeyler eksik.
düşünüyorum çıkamıyorum işin işinden. yıllarca böyle devam edecekmiş gibi geliyor. bunu da istemiyorum.
merhaba, ön yargılarınızı bırakıp dinleyin beni.
ben 29 yaşında çalışan bir kadınım.
o benden 5 yaş büyük kariyer sahibi biri.
10 senedir tanışıyoruz.
gençliğim, çocukluğum her şeyim onunla geçti.
bir sürü sıkıntı yaşadım.
sevgililiğinden, nişanlılığına, evliliğine kadar aradı beni. (kim olduğunu bilemeyeceğim şekilde ulaştı)
2 sene oldu evleneli.
1 senedir de benim hayatımda biri var.
evlenmeyi planlıyoruz. ailemle tanışıyor. herkesin onayladığı biri.
ben ise ikisiyle de görüşüyorum.
birinin sahipleniciğinden, sevgisinden vazgeçemiyorum diğerinde yıllarca yaşadıklarımdan vazgeçemiyorum.
eminim eşi hiç bişey bilmiyor.
yer yer yanlış yaptığını söylüyorum.
eşine evliliğine karşı hiç vicdan azabı duymuyor.
bir şeyler eksik.
düşünüyorum çıkamıyorum işin işinden. yıllarca böyle devam edecekmiş gibi geliyor. bunu da istemiyorum.
Şimcik şöyle oluyo Q cum
Adam başkasıyla evlendiği halde, bu konu sahibi bizim aşkımız ölümsüze bağlayıp görüşmeye devam etmiş
Ha adam evlendikten sonra sadece 1 kere cinsel ilişki kurmuşlar, sonracıma yine görüşmüşler ama gündemden haber konuşmuşlar kah özledimler olsa da genelde havadan sudanmış ( yersen )
Ama bi de genele 'boşta' görünmeyeyim gayri ahlaki ilişkim dışında bi de ahlaki duran bi ilişkim olsun demiş evlenme planı yaptığı kişiyi bulmuş
Ötekisini de bırakamıyomuş
İlk bu adamla oldu. o yüzden bakire olup olmadığımı biliyor.
oooooo asıl bomba da bu oldu şimdi......
madem o kadar ilerlemiş bir ilişkiydi,olsaydı o zaman olrudu bişeyler,illa evlenmek alzım değil,devam ederdi aşkınız...devam etmemiş bitmiş..bu durumda nedir zorladığınız ???
meclisten falan da konuşuyorlarmış o kısmı atlama lütfen:)
Şimcik şöyle oluyo Q cum
Adam başkasıyla evlendiği halde, bu konu sahibi bizim aşkımız ölümsüze bağlayıp görüşmeye devam etmiş
Ha adam evlendikten sonra sadece 1 kere cinsel ilişki kurmuşlar, sonracıma yine görüşmüşler ama gündemden haber konuşmuşlar kah özledimler olsa da genelde havadan sudanmış ( yersen )
Ama bi de genele 'boşta' görünmeyeyim gayri ahlaki ilişkim dışında bi de ahlaki duran bi ilişkim olsun demiş evlenme planı yaptığı kişiyi bulmuş
Ötekisini de bırakamıyomuş
He evet gündem dedim ya gündemden kastım meclis işte
Çok kültürlü, ahlaklı bu aldatan çift. Ötekilerle aynı kefeye koymayın lütfen
senin kendi iraden yokmu arkadaşım yularını vermişsin adamın eline dilediği yöne çeviriyor seni.sen tek de değilsindir,ara ara aradığı kadınlardan yalnızca birisindir emin ol.haddini bildir şu adamın.inanki için ferahlayacak.nişanlınıda boynulu adam katagorisine sokuyorsun.sende ne istediğini bilmiyorsun,öteki adamı sevseydin gerçekten değil nişanlanmayı gözün kimseyi görmezdi buradan anla ona hissettiklerinin sağlıklı bişey olmadığını,sevseydin başkasına kaptırmazdın,bilinçaltında bu adamı istemeyen aslında sensin.eşine bunu yapan adamdan hayır gelirmi.kocaman bir yalan içinde kendisi,seni de içine çekmesine izin verme.seni gerçekten seven adam adam gibi evlenme teklifi yapmış parmağına yüzüğü takmış göğsünü gere gere seni kimseden saklamıyor yaniş senden utanmıyorr.ötekisi için sen saklanacak utanılacak bir varlıksın,eş yapılmaya değmeyecek metres yapılmaya değecek birisin,ona değerinin bu olmadığını göster
yazdıklarımı okuyor musunuz bilmiyorum ama diyorum ya eşi hiç bişey bilmezken ben sevgilime olanı biteni anlattım.
ikisi de birbirini biliyor. sadece son görüşmelerimi sevgilime söylemedim daha fazla ilişkim zedelenmesin diye.
yok canım o kadar da değil....
kızlar ben herşeyi okuyamadım nişanlısı nasıl öğrenmiş nasıl biliyormuş ne demiş bileniniz varmı bulamadım onu
Nişanlıyada maşallah yani iyi geniş karnı varmış
inanın ben de bilmiyorum. ARAMIZDA CİNSELLİK YOK. ARAMIZDA PARA KONUSUNDA KULLANMA YOK. YUVA YIKMA GİBİ BİR DERDİM YOK. ARADA GÖRMEK KONUŞMAK İSTİYORUM BEN DE ONUN GİBİ. HAA TUT KENDİNİ DİYORSUNUZ BEN ZATEN TUTUYORUM EN İYİ ŞEKİLDE KENDİMİ.
çekocum sağol özet için ben o kısımları okumamışım....1 kereden bişey olmaz diye düşünüyor ,o yüzden cinsellik yok diyor demek ki...
o zaman bu arkadaş evlenir,adamla da görüşmeye devam eder,sonra burda konu açar,gebeyim ama hangi adamdan bilmiyorum diye..:)
yahu evli adamlara yapışmak zevk geliyor bunlara anlayın bak bak bak karısını sevmiyor beğenmiyor beni beğeniyor ben çok daha güzel çok daha alımlı çok daha sexiyim yokkkkkkkkkk yaaa yoköyle bi dünyasen sadece zavallı oluyorsun bu durumda
bak hala inanıyorsun yapma quartacım yapma bunu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?