O evli-ben evlenmek üzereyim

İlk bu adamla oldu. o yüzden bakire olup olmadığımı biliyor.

oooooo asıl bomba da bu oldu şimdi......
madem o kadar ilerlemiş bir ilişkiydi,olsaydı o zaman olrudu bişeyler,illa evlenmek alzım değil,devam ederdi aşkınız...devam etmemiş bitmiş..bu durumda nedir zorladığınız ???

yapma hemen bu hatadan geri dön. insanız hata yaparız günah işleriz ama daha fazla sürdürme tövbe et.

Madem bu kadar aklınızda o kişi neden farklı biriyle yuva kurmayı seçtiniz ki? Beraber olamazmıydınız? anlamadım.

Hayır insan saçmalar da bu kadar mı saçmalar
Biz masumuz sadece gizli buluşup dertleşiyoruz ne demek
Adam seni evlenmeye layık bulmmaış seni tanıdığı halde gitmiş başkaısyla evlenmiş
Seni de el altında yedekte bulunduruyo resmen
Sonracıma biz kopamıyoruz diye drama bağlıyosun
İnsanlar 40 yıllık kocasını boşuyo da kopuyo, sen tenha da menhada buluştuğun evli adamın nesinden kopamıyosun
Bu kadar mı gurursuzsun ve gelip buraya ne diye anlatıyosun bu kadar mı hakarete bayılıyosun

meclisten falan da konuşuyorlarmış o kısmı atlama lütfen:)

kac dk dır yorumları okuyorum senın bu konuyu acma amacını halaa anlamıs degılım mılletı su gunde gunaha ı sokmak ıcın actın? bıde cınsellıkten bahsedıyon sana dıyecek soz bulamıyorum

bak hala inanıyorsun yapma quartacım yapma bunu:))

kızlar ben herşeyi okuyamadım nişanlısı nasıl öğrenmiş nasıl biliyormuş ne demiş bileniniz varmı bulamadım onu
Nişanlıyada maşallah yani iyi geniş karnı varmış

çekocum sağol özet için ben o kısımları okumamışım....1 kereden bişey olmaz diye düşünüyor ,o yüzden cinsellik yok diyor demek ki...
o zaman bu arkadaş evlenir,adamla da görüşmeye devam eder,sonra burda konu açar,gebeyim ama hangi adamdan bilmiyorum diye..:)

evet bu yazdıklarından sonuna kadar haklısın. ama işte gel gör ki bu evli adama hiç kötü söz söyleyemiyorum. kızamıyorum. kıramıyorum.

Artık hiç şaşırmıyorum böyle insanların varlığına... Ünlü bir evli tv yapımcısının sevgilisinin hesabını gördüm geçen gün. Adamın karısına ne nispetler, bir de çocuk yapmış adamdan her anını çekip herkese esas kadın benim imajı vermeye çalışıyor. En korkunccuda resimlerin altına genç kızlarımız aşklarının ne kadar güzel olduğunu, esas karısının neden boşanmadığını onları niye rahat bırakmadığını falan yazmışlar. İğrendim artık böyle insanlardan.

kızlar ben herşeyi okuyamadım nişanlısı nasıl öğrenmiş nasıl biliyormuş ne demiş bileniniz varmı bulamadım onu
Nişanlıyada maşallah yani iyi geniş karnı varmış

bu kendisi anlatmış güya adamda kabullenmiş

buna kim inanır

Yemeğe çıkmıştım da daha bişey yazdı mı bilmem
Varsa yoksa bunca şeye rağmen kibarcık halleri beni öldürecek
Aldatmışlar basbayağı işte ve hala da aldatıyolar
Adam karısını, bu konu sahibi de birlikte olduğu adamı ( hoş ara ara erkek gibi üslubu da var ama neyse çakma da olabilir )
Geliyo buraya ay idare etmek nedir anlamadıma yatıyo yahu yıllardır evli adam senle karısını, sende o evli adamla sevgilini idare etmiyo musun

ben bu kişiyi tanıdığımda bekardı. yok öyle yapışmak falan. bir gün kendi istediğimle onu aramayacağımı adam biliyor.

bak hala inanıyorsun yapma quartacım yapma bunu:))

hahahhahah ben uslanmaz bir safım galiba
inanmak istiyorum ki hiç bir kadın bu kadar alçak olamaz diye...gerçi benim öküz de eski sevgilisiyle her gün telefonda görüşürmüş nerdeyse 1 yıldır..öğrendim,kadın da öğrendiğimi öğrendi..kadın evli ve 2 yaşında çocuğu var..kocasını da biliyorum..buna rağmen nasıl bir pişkinlikse benim en yakın arkadaşımın yanına uğrayıp öpüp sarılıp canımsın falan dedi ...o yüzden artık inanmam gerkli kevaşe ruhlu kadınlar olduğuna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…