Su verdigin ornegi hicbir kadın bu sekilde yazmaz. Yatmak, sevişmek vs deriz ama asla s.kyor demeyiz.
Cok akillisin degil mı?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
sevgilisinin de haberi varmış canım merak etme. ikisi de biliyomuş birbirini.relaks yani
Ben de bunu cozemedim, madem adam bekardi, neden siz evlenmediniz?
Peki soyle bir oneri yap bence adama, eger gercekten seviyorsa bosansin, sen de evlenme, ikiniz evlenin. Bir sor bakalim, seviyorsa kabul eder, kabul etmezse bir daha yuzune bakma. Bir de sor bakalim madem seni seviyormus, niye baskasiyla evlenmis?
Empati yapın , evleneceğiniz kişi hem sizinle hem de evli başka bir kadınla ilişki yaşıyor ve ikinizden de kopamıyorum diyor .
Hadi önyargılanızı bir kenara bırakın ve nişanlınıza tüm kalbinizle sarılıp olur böyle şeyler diye bağrınıza basın .
Mideniz bulandı değil mi ? Acaba ?
ne orayı kaçırmışımnasıl biliyormuş evleneneği kadının biriyle onu boynuzladığını bile bile kabul ediyorsa ona da müstehak o zaman .
ben onu yıllardır tanıyorum. baskı ile evlenmiş (ne kadar doğru bilmiyorum) ben eşinin yerinde değilim. bana kalırsa eşi daha iyi tarafta. cehalet mutluluktur. o da bilmediğinden mutlu zamanlar yaşıyor.
midem bulanmadı. ben böyle bir durumu yaşadığım için eğer o zaman gelirse sevdiği ya da vazgeçemediği kişiye gitmesini isterdim.
Son zamanlardaki görüşmeleri hariç birbirini tanıyomuş adamlar
Ha tabi belki kanka ayağı yapmıştır, buna tanıyolar diyo
annem gibi konuştunuz. seni sevseydi senle evlendi lafları ile.demek ki sizi sevmemiş, sizi sevseydi sizi tercih ederdi. nefsinizin peşinden gitmeyin bence. karısıda seviyordur eşini kendinizi onun yerine koyun geri çekilin. ve onun her davranışından ya da size yaklaşımından bir şey çıkarmayın. erkek sonuçta kendini farklı gösterir, evdeki durumu iyisede size farklı anlatır. geri çekilin kendinize yenilmeyin
damdan düşenle konuşmak isterdim. beni o, onu ben anlarım.
midem bulanmadı. ben böyle bir durumu yaşadığım için eğer o zaman gelirse sevdiği ya da vazgeçemediği kişiye gitmesini isterdim.[/
Vazgeçemediği kişi sen olacaksın yani.
Mideni hangi hastane de aldırdın yaw?
İlişki ve zedelenmek mi
Milletin yuvasını dağıtıyosun kendi cici ilişkin hasar görmesin diye gizliden görüşüyosun ne kibarsın maşallah
yazdıklarımı okuyor musunuz bilmiyorum ama diyorum ya eşi hiç bişey bilmezken ben sevgilime olanı biteni anlattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?