O evli-ben evlenmek üzereyim

Su verdigin ornegi hicbir kadın bu sekilde yazmaz. Yatmak, sevişmek vs deriz ama asla s.kyor demeyiz.

Cok akillisin degil mı?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bence de bu erkek.. Sözlükçü de olması mümkün

sevgilisinin de haberi varmış canım merak etme. ikisi de biliyomuş birbirini.relaks yani

ne orayı kaçırmışım nasıl biliyormuş evleneneği kadının biriyle onu boynuzladığını bile bile kabul ediyorsa ona da müstehak o zaman .

Canım biz anlayamıyoruz sanırım böyle insanları, zaten evleneceği adamdan da vazgeçmek istemiyormuş konu sahibi. İkisi de çekiyormuş onu, manyetik bir alan içindeymiş konu sahibi

Son düzenleme:
Erkek misin kadın mısın bilemeyecem de 'insan' değilsin orası kesin
Haysiyetin h si yok sende

Pesssss artik bdv deki konulardan midem bulanıyor biri kocasıyla yeğenini arasında bişey olduğunu düşunür biri 2 tarafı idare eder hey maşşallah

midem bulanmadı. ben böyle bir durumu yaşadığım için eğer o zaman gelirse sevdiği ya da vazgeçemediği kişiye gitmesini isterdim.

ne orayı kaçırmışım nasıl biliyormuş evleneneği kadının biriyle onu boynuzladığını bile bile kabul ediyorsa ona da müstehak o zaman .

Son zamanlardaki görüşmeleri hariç birbirini tanıyomuş adamlar
Ha tabi belki kanka ayağı yapmıştır, buna tanıyolar diyo

ben onu yıllardır tanıyorum. baskı ile evlenmiş (ne kadar doğru bilmiyorum) ben eşinin yerinde değilim. bana kalırsa eşi daha iyi tarafta. cehalet mutluluktur. o da bilmediğinden mutlu zamanlar yaşıyor.

Nasıl yani anlamadım " Cehalet mutluluktur" derken... yani cahil olan biseyden haberi olmayan eşi öyle mi. .. bence cahil olan hatta Zir cahil olan sizsiniz... kendinizi bedeninizi kullandirip iki insanın da hayatını kirletiyosunuz çok ağır bir şey söyledim sanmayın sakın bunun aşkla sevgiyle değil ahlaksızlık la ilgisi var konuyu oraya acsaydiniz dicem de aaa böyle bi başlık yok.... yazık. ....!!!

ßůšr@

midem bulanmadı. ben böyle bir durumu yaşadığım için eğer o zaman gelirse sevdiği ya da vazgeçemediği kişiye gitmesini isterdim.

Çok Türk filmi izlemişsin sen
Nikahlı karısını aldatan adama ha öyle mi sevdiğine git denmez önce bi güzel benzetilir nasıl böyle bi adilik yaparsın bana diye

Valla o filmlerden kafanı çıkarsan 34 yaşındaki adamın zorla evlendirilemeyeceğini veya evli kalamayacağını da idrak ederdin belki

yahu, sen evli bir adamla nasıl birlikte olabiliyorsun be kadın? aşık mısın? memlekette adam mı kalmadı, adamın karısı kocasına aşık değil mi ? hele bir de o adamın çocukları varsa, evli erkekle ilişki yaşamak orospuluk* bile değildir, bambaşka bir şeydir, bu eylemi yapabilen insanın vicdanı olduğuna inanmıyorum kolay mı sanıyorsun yuva kurmak, yuva yıkmak?

bu eylemi aleni olarak gerçekleştiren erkek ve kadının zaten hiç allah korkusu yoktur, samimi söylüyorum, tiksinçsiniz.

,evde masum kocasını bekleyen kadına bunu nasıl yapabiliyorsunuz..

*r*spulktan daha aşağılık bir durum bu . zira insanın vücudunu satması için bile geçerli sebepler olabilecekken, evli bir erkekle ilişki yaşayan kişinin herhangi bir sebebi olamaz herhalde.

ne hikmetse bu zavallı erkekler hep evliliklerinde mutsuzdurlar...kadınlar da saf saf ayy beni çok seviyo diye inanırlar.
adamın keyfi yerinde evde yemeği, ütüsü yapılıyo, çocuklara bakılıyor, gönlü hoş ediliyor, dışarda da istediği zaman gönül eğlendirdiği biri var.oohh ne ala memleket...

annem gibi konuştunuz. seni sevseydi senle evlendi lafları ile.

damdan düşenle konuşmak isterdim. beni o, onu ben anlarım.

İlginç bir cevap.
Neden damdan düştüğünü düşünüyorsun.Neler yaşadın,nelere maruz kaldın ne gibi mağduriyetler yaşadın?
Anlattığın kadarıyla uzun süreli bir ilişki yaşamışsın ,adam gitmiş başkasıyla evlenmiş ,siz birbirinizden kopmamışsınız.
sen gidip başka bir adamla evlenme hazırlığı içindesin.ikisinden de vazgeçmeye niyetin yok.
Karşılıksız bir aşk yaşarsın veya çok seversin adam gider,terk eder.kalırsın öylece anlarım.
İkiniz de bekarken neden evlenmediniz.
birbirinizde ne buluyosunuz.birbirinize bu kadar düşkünseniz başkalarının varlığını nasıl kabulleniyosunuz.nasıl paylaşıyosunuz herşeyi geçtim.
nasıl bir ilişki bu.
saplantı olduğu,sağlıklı olmadığı ortada gerçi ama sen gayret etmezsen ,niyet etmezsen ,suçluluk duymazsan bitiremezsin ki arkadaşım.
Adam evleniyor ilişkinizi bitirmiyosunuz.Muhtemelen yazdıklarına bakılacak olursa sen de evlendikten sonra ilişkini sürdürmek niyetindesin.

İlişki ve zedelenmek mi
Milletin yuvasını dağıtıyosun kendi cici ilişkin hasar görmesin diye gizliden görüşüyosun ne kibarsın maşallah

yazdıklarımı okuyor musunuz bilmiyorum ama diyorum ya eşi hiç bişey bilmezken ben sevgilime olanı biteni anlattım.

Pardon da ön yargı ile ne alakası var? Sizce yaptığınız şey normal bizim söylediklerimiz mi anormal?
Merak etmeyin aranızda çok büyük aşk veya çekim yok, çünkü eğer öyle olsaydı adam evlenmek için şuan ki eşini değil sizi seçerdi
Evli bir erkek boşanmadan bi bayanla görüşüyorsa üzgünüm ama sadece gönül eğlendirmek içindir.
Eşini kaybetmek istemiyor sizide bi heyecan olarak görüyor.
Adama evliliğinden dolayı vicdan yapması gerektiğini söyleyeceğiniz yerde kendinize söyleyin bence, iki erkeği aynı anda idare ediyorsunuz, ıyksınız yani ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…