O evli-ben evlenmek üzereyim

yazdıklarımı okuyor musunuz bilmiyorum ama diyorum ya eşi hiç bişey bilmezken ben sevgilime olanı biteni anlattım.

Hala görüştüğünü niye saklıyosun madem
Kendini dürüst sanma, yanına da kalır sanma
Eşin olacak adamdan tıpkı böyle 'eski alışkanlık' birini yakalarsan o zaman anlarsın belki

Son zamanlardaki görüşmeleri hariç birbirini tanıyomuş adamlar
Ha tabi belki kanka ayağı yapmıştır, buna tanıyolar diyo

çok karışık işler bunlar normal ilişkiler yaşayan insanların bu tür entrikaları anlaması zor doğal olarak yazdıklarını okuyunca kafamız karma karışık oluyor,eğer

adama yalan söylediyse yazık adama.

ama olan biteni tüm açıklığıyla bilipte bile bile kabul ediyorsa yaşıycaklarını hak ediyor o zaman.

Birbirlerini mi tanıyorlar birde.Çok genişsiniz maşallah! siz yakında yeni heyecanlar uğruna bu evli adam ve sevgilinizle aynı anda bir şeyler denerseniz şaşmam.

Tek derdiniz ne biliyor musunuz?

1)Kalitesiz ,gurur ve onur kavramlarını hayatınızdan silip atmış zayıf iradesiz bir kadınsınız.

2)Doyumsuz, şımarık,aşkı bilmeyen yaşadığı arsızlıklara aşk deyip sorumluluk almayan hatasından dönmeyen birisiniz

3)Allah yaptıklarınızı dilerim ayağınıza dolar.

Siz ve sizin gibi erkek kadın fark etmez böyle tiplerden midem bulanıyor.Madem sadık kalamayacaksınız evlenipte masum insanların canını yakmayın.

Son düzenleme:
sizin gibi hanımefendiler (!) yüzünden ruh sağlığım bozuldu ..böyle sapık konuları okudukca ay o adam benim eşim olmasın diye paronaya yapıp dama saldırıyorum garibim benım ya bır daha kocama hıc kızmiciğimm..zira böyle pisliklerimiz allaha şükür ki yok Allah şaşırtmasın Allahım kocamı sizin gibi kadınların elinden korusun şeytanın en güzel hali kadın kılığına bürünmüş olanmış

annem gibi konuştunuz. seni sevseydi senle evlendi lafları ile.

Seni sevmediği için senle evlenmedi.
Hayır adam aklını peynir ekmekle mi yedi senin gibi
3 kuruşluk pespayeyeye karım diyip nikah kıyacak kadar.
Senin vaadinde dolar güzelim yakında erkek millleti sever ucuzu
mideleri rahat bi kere .Aynı şeyi karısı yapsa bak bakalım napıyo
kıskançlıktan gözü döner ..
Neyse kızım kendini kullandırtta fazlada hırpalatma
gelip geçicisin ne de olsa.

74 kullanıcı okuyor 26sı ziyaretçi..rezilliğini tüm dünyaya duyurmak istemiş sanırsam

yazdıklarımı okuyor musunuz bilmiyorum ama diyorum ya eşi hiç bişey bilmezken ben sevgilime olanı biteni anlattım.

Eğer sevgilin o adamla yedigin aşna fişneyi bilip seninle bu ilişkiye devam ediyorsa

Ya pezevenk ya da amacı seni dürtüp (!) fırlatmak .))

bence vicdan azabı çekmesi gereken kişi sensin o değil...

midem bulanmadı. ben böyle bir durumu yaşadığım için eğer o zaman gelirse sevdiği ya da vazgeçemediği kişiye gitmesini isterdim.

Ne kadar da haddinizi aşıyorsunuz.
Hala normal geliyor size yaşadıklarınız.
Kim ne dese boş.
Sizde bazı duygular eksik.
Ne siz bizi anlayacaksınız ne de biz sizi..

Pardon da ön yargı ile ne alakası var? Sizce yaptığınız şey normal bizim söylediklerimiz mi anormal?
Merak etmeyin aranızda çok büyük aşk veya çekim yok, çünkü eğer öyle olsaydı adam evlenmek için şuan ki eşini değil sizi seçerdi
Evli bir erkek boşanmadan bi bayanla görüşüyorsa üzgünüm ama sadece gönül eğlendirmek içindir.
Eşini kaybetmek istemiyor sizide bi heyecan olarak görüyor.
Adama evliliğinden dolayı vicdan yapması gerektiğini söyleyeceğiniz yerde kendinize söyleyin bence, iki erkeği aynı anda idare ediyorsunuz, ıyksınız yani ..

Bu kadar midesi geniş insanlar nasıl denk geldi bilmem

- Evli bir adam var ( lafın gelişi adam ) 2.kadınla da beraber hala
- 2,kadının da hayatında biri olduğunu biliyo
- Bu 2.kadın bir elim yağda bir elim balda sanıp ikisini bir idare ediyo
- 2.kadınla evlenecek şahısta evli adamla ilişkisini biliyo ( kısmen , son görüşmelerini saklıyomuş kibar konu sahibi ilişkisini zedelememek adına )

Bu hikayede tek masum evli adamın nikahlı eşi oluyo
Ne kadar doğru bilemem de doğruysa tüm kk sizin yüzünüze tükürsün, tükürüklerimize bile yazık ta neyse

ne konuşuyoruz olan bitenden, duygu durumları (mutluyum, mutsuzum), mecliste şu olmuş, geçen başıma şu şu geldi. yani arkadaşınızla oturup ne konuşuyorsanız onu konuşuyoruz. bazen arada özledim gibi şeylerden bahsediyor ama ne o uzun uzun bunu konuşuyor ne ben üzerinde duruyorum.

canım benım sen onu bunu bırak..ilk basta kendine saygı duy..kendine değer ver...sonunda gerçeklerle yüzleştiğinde en cok sen üzüleceksin...şimdi hersey iyi hoşta ya sonrası....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…