o gelinin yerinde olmak istemezdim....

herkesin bakış açısı farklıdır, size normal gelebilir ama gerçekten ben o gelinin yerinde olmak istemezdim...o anı yaşasaydınız sizde böyle düşünürdünüz ama gerçekten düğünde çok acınacak haldeydi gelin....resmen o gelin gibiydi öyle bi izlenim oluştu...

peki damat ta o kıza baktı mı hiç gördün mü
gözü filan kaydıysa gelin o yüzden ağlamıştır belki

gelin ile damat sürekli bıdı bıdı konuşuyorlardı ama eğer damat baktıysa da bilemiyorum...fakat şu gözüme çarpmıştı, bu kız çeyrek taktı damada, taktıktan sonra damatla tokalaştı ama geline pas vermeden es geçti...sadece benim değil bizim arkadaşların hepsinin dikkatini çekmiş...

canım bi sürtüşme olduğu kesin zaten
yoksa insan bi düğün için bu kadar özenip masraf yapıp gelinin yerine geçmeye çalışmazdı
ama benim anlamadığım ordaki insanlar nası ayıplamadılar
ben görsem o kıza acırım böyle nispet yapmaya çalıştığı için gözümde hiçbir değeri kalmaz yani

bi de gelin güzel mi normalde

gelin hanım çok güzel hanım hanımcık bembeyaz tenli mavi gözlü, maşallah diyeyim gerçekten çok güzel...ama bu kız gelini bile bastırdı geçti...

gelin hanım çok güzel hanım hanımcık bembeyaz tenli mavi gözlü, maşallah diyeyim gerçekten çok güzel...ama bu kız gelini bile bastırdı geçti...

yani normalde gelin mi güzel o mu anlamadım yine
bu kız kıyafeti saçından makyajından dolayı mı bastırdı yoksa normalde de gelinden güzel mi
çok merak ettim bunu ya söyle nolurr

O kadar renk varken düğünlere giderken beyaz tercih etmek
bana da yanlış geliyor.
Yani neden beyaz?
O renk o gün geline ait olmalı. Renk mi kalmadı başka?
Kötü niyetim yok deseler bile ben görünce kızıyorum doğrusu.
İnsan az düşünceli olur değil mi ama..

Ben olsam ne yapardım,yapacak bir şey yok saçını yolacak halim yok
Ama mutlaka bakıp bakıp uyuz olurdum.
Hiç takmamak en güzeli elbette ama herkesin yapısı farklı.
Ben de çok etkilenirim direk yüzüme yansır hislerim..:S

Yalnız ne kadar hoş olsa da bembeyaz giyse de bir konuk gelinin yerini alamamalı
bu yüzden gelin seçimlerini yaparken ben gelinim diye konuşan detayları atlamamalı.
Bazı gelinlerin gelinlik seçimleri beyaz bir abiyeden bile düz elbise tarzında olunca,
ortalıkta düşüncesiz insanlar da olunca
bu tarz üzücü durumlar yaşanabilir..
Geline geçmiş olsun. En kötü günü bu olsun..
Damat bey gönlünün,ömrünün gelini etsin de çatlasın kötü niyetliler diyelim

yani normalde gelin mi güzel o mu anlamadım yine
bu kız kıyafeti saçından makyajından dolayı mı bastırdı yoksa normalde de gelinden güzel mi
çok merak ettim bunu ya söyle nolurr

normalde gelin güzel ama o kız da fena değil...normal zamanda kızı hiç görmedim ilk kez düğünde gördüm valla bi içim suydu ama normalde nasıl bilemem...

normalde gelin güzel ama o kız da fena değil...normal zamanda kızı hiç görmedim ilk kez düğünde gördüm valla bi içim suydu ama normalde nasıl bilemem...

kıskanç şey nolucak gelinle arası bozuk ya
bi de güzel diye de kıskanmıştır
o yüzden böyle bi intikam yöntemi geliştirmiştir
normal birşey giyse gelini bastıramaz çünkü gelin güzelse

Düğün günü gelin harici beyaz giyenlere anlam veremiyorum.
Bu düğünde kıskançlık ve art niyet var.
O kız kendini rezil etmiş bence...
Bakanlar da rezilliğine bakıyorlardır.
Giyecek başka renk mi bulamadın değil mi.
Ben gelinin yerinde olsam inadına daha çok oynardım.
İyicene kıvırırdım ki mutluluğumu görsün daha çok çatlasın

gelinin oynayacak hali kalmadı ki yazık suratı düştü zaten...
roman havası falan oynadı bu kız...maşallah arkadaş çevresi de genişmiş epey döktürdüler...
çok dua ettim ah bi düşse o platformla diye ama düşmedi gacı :)

güzel valla elbise bi de saç makyaj filan güzel olmuştur baya
ortalarda da çok oynadıysa iyice dikkat çekmiştir

canım saç ve tacını da ekledim resim...tıpkı aynı değilse bile çok benzeyen resimleri ekledim...
bi kaç sayfa geridedir sanırım bi bak ordan hak vereceksin...
içimizden bazılarına basit gelebilir aman çok abartmışsın gazel diyebilirsiniz ama bu olayı bizzat görünce gözlerimle arkadaşımında hali suratı düştü kendi düğününde böyle olması falan, milletin de o kıza hayran hayran bakması gerçekten çok üzüldüm benim bile gözlerim doldu arkadaşımı öyle görünce...yazık bir kız yüzünden düğünü ne halde geldi...
inanın dğünden çıkan herkes bunu konuşuyordu...çok güzel kızmış kimin kızıymış, oğlun olcak alıverecen maşallah tü tü tü falan dedi durdu millet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…