o gelinin yerinde olmak istemezdim....

geline bir şey olmamış herkese gülücük dağıtan diğer çakma gelin abartılı ve komik duruma düşmüş düğünün jön kızı olmuş zavallı çakma

oyle bir anlattiniz ki geline acidim
o kizida masallah ove ove bitiremediniz
meraktan catladim simdi
normal hayatta hangisi daha guzel gelinmi davetlimi?
insallah mutlu olur evlenen kisi

ben o kızı ilk kez gördüm düğünde....ama gerçekten güzel olmuş...şimdi sinir oldum diye yeremezdim kızı allah var çok alımlı ve güzeldi...
arakadaşım da çok güzeldir tatlı hanım hanımcık ama dediğim gibi nasıl becerdiyse çok çok üstün görünüyordu gelinden...

Kendini maskara etmiş, ben seni kıskanıyorum baaaak gelin gibi oldum hıh mesajı vermiş..
Gelincağıza da üzüldüm, kimlerle muhattap oluyor..
Çok damarıma bassaydı, ben düğünden kovulmasını rica ederim kayınvalideme.. :))))
Ağlamaklı gözlerle, annecim baksanıza hak mu adalet mi, benim düğünümde benden daha gelin, lütfen gözümün önünden çekin şu kızı derdim, ortada kıllık varsa herkes yapmalı.. :))

ya ben abiyeden modadan anlamam
gercekten tac takmasi normalmi?
bildigimiz tacmi takmis?

hani elbisesi baska renk olsaydi bile tac takmasi normalmi
aydinlatin arkadaslar beni :)

bir arkadas yazmis 0-6 yas arasi beyaz giyer tac takarlar kucuk kizlarin kafalarina
cok sirin olurlar

egerki normal degilse daha dogrusu moda degilse tac takmak :) o kizin niyeti hic temiz degildi
kiz and icmis "herkes beni gelin sanacak" diye :)

nolursa olsun kızın yaptığı çok ayıp
sürtüşme varsa düğüne gitmesin ne hakkı kadının mutlu gününü rezil etmeye

bi kere düğüne beyaz elbiseyle gitmek bile ayıplanır normalde
gelinin önüne geçmemek için bu bi nevi nezaket kuralıdır
o kız anlattığın gibiyse beyaz elbise taç filan benim gözümde ancak komik duruma düşerdi
gelinin yerini almak isteyen basit bir kız gibi düşünürdüm
ayrıca kız çok saygılı biri olsa gidip her önüne gelenle dans ta etmezdi bence yani haklı olabileceğini düşünmüyorum o kızın

canım tabiki de normal değil
resmen gelinin yerini almaya çalışmış

canım şöyle izah edeyim, tacı böyle tepesinde değildi, yandan takmış ama tacdı...bi dakka ben size şöyle bi gelin başı resmi bulayım kızı daha çok hak vereceksiniz bana...gelin başıydı resmen abartmıyorum benzer bi resim bulayım ekleyim buraya...

ikinci evliliğiyse ikinci evliliği.. keşke güzel bi gelinlik giyseymiş gelin hanım.. çünkü düğünlerde beyaz giyen bi kaç kişiye daha rastladım, oluyo böyle şeyler.. düğünün en dikkat çekeni gelin olmak zorunda keşke baştan gelinlik olsaydı yaşanmazdı bunlar
o kıza gelince, ne büyük bi intikam almış, acaba evlendiği adam bunun eski sevgilisi falan mıydı:26: bunu düşman düşmanına yapmaz yavv

artık davetiyeye ççocuk getirmeyin
şu renk kıyafet giyin diye yönetmelik hazırlamaya karar verdim
o derece sinir oldum yani
benim düğünümde olsa ben de kahrolurum
sonuçta benim en güzel en gözde olmam gereken günde başkası benden rol çalacak ben köşede sönük sönük oturucam
düşündükçe kıza çok üzülüyorum ya
o şimdi eşinin de o kızı beğendiğini filan da düşünüyodur içten içe

benim amcanın kızının düğününde kardeşi beyaz giymişti böyle kardeş olmaz olsun demiştim kendi kendime

benim amcanın kızının düğününde kardeşi beyaz giymişti böyle kardeş olmaz olsun demiştim kendi kendime

ben kararlıyım davetiyeme bastırıcam valla
gelirlerse kapıdan geri dönsün böyle art niyetli insanlar

kimse benim günümü rezil edemez yoksa gider çatarım valla napmaya çalışıyosun sen diye
benim dilim sivridir yani kendimden beklerim böyle birşeyi

kızlar aynen bu eklediğim resimdeki gibi bi topuz yaptırmış tacı da buna benziyordu hatta daha büyüktü bundan...yorum sizin artık....
Eki Görüntüle 634856

bu resmen gelin başı
insan böyle gitmeye çekinir normalde düğün sahibinin yakını da değil kardeşi filan olsa bi derece olur da
dış kapının dış mandalı konumunda bi insan düğüne böyle gitmez
sence damatta gözü olabilir mi bu kızın

yalıda sarayda yapılmıyo ya bu düğün
bu ne abartı böyle
bi kere daha sinir oldum o kıza
böyle saç yaptırırsa tabiki dikkatleri üzerine çeker

Son düzenleme:
bu tür şeylere önem vermem. isterse gelinlik giyip gelsinler ve herkes onlara baksın.
müstakbel zevcim ve ben birbirimizden gözlerimizi alamayalm yiter

siz de öyle bir başlık atmışsınız ki sandım damat gelini düğünde bırakıp kaçtı ??
kesinn bende bir terslik var ya

Son düzenleme:
Ben gelinin kardeşi, kuzeni falan olsam yaka paça atardım o kızı dışarı. Kimsenin böyle mutlu bi günde gelini üzmeye hakkı yok. Kızın yaptığı resmen edepsizlik.

peki damat ta o kıza baktı mı hiç gördün mü
gözü filan kaydıysa gelin o yüzden ağlamıştır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…