- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
kızlar bişey paylaşmak istiyorum sizlerle..çok üzüldüm bugün bu duruma ....
bugün bi düğüne gittim, uzaktan arkadaşım olur aslında gelin hanım....daha doğrusu gelinin ablasıyla samimiyiz...
şöyle izah edeyim...gelin hanım güzel bi abiye giymiş sade ama şıktı...beyaz bi abiyeydi..ikinci evliliği olunca gelinlik giymemiş, beyaz bi elbise tercih etmiş....
ilk başta gayet güzel devam eden düğün, içeriye o şahsın girmesiyle ortalıkta buz gibi bi hava esti...
damadın bi yakınıymış aile dostlarından bi genç kız....okadar detaylı bi kıyafet giymiş ve bembeyazdı kıyafeti...abiye bile diyemiyorum resmen gelinlik gibiydi...
tarlatansız bir gelinlik düşünün aynen öyleydi...çok güzel bi makyaj, saçlarıda aynen gelin gibi yapılmış..büyükçe bir topuz, çok hoş birde tacı vardı.... duvağı da olsa resmen gelin bu kız dersiniz....
bizim asıl gelin hanım çok bozuldu, bütün gözler kızın üzerinde, oynuyor dans ediyor falan....herkesin gözü o kızda....
gelin hanım aşırı suratı asıldı bi nevi hak verdim..çünkü o kızın yanında gelin hanım öyle sönük kaldı ki....
gelin hanım bi ara mola odasına gitti gözleri dolmuş, neden yaptı bunu bana diye...
taa ilk nişanlandığı zamanda ufak bi sürtüşmeleri olmuş aralarında...sanırım kız intikam almak istedi....
salondaki bütün erkeklerin gözü o kızın üzerinde falan amacı neydi anlayamadık...herkese sırıtıyor, birçok erkekle dans falan etti...
arkadaşım adına çok üzüldüm ve kızın bütün günü rezil oldu....
ben olsam napardım bilmiyorum o anda...ama sizce bu durum etikmi?
yani geline hakarettir bence bembeyaz bi elbiseyle gelip gelin gibi olmaya çalışmak....
gelinin yerinde olsanız nasıl bi tutum sergilerdiniz...?
sadece paylaşmak istedim....teşekkürler..
benimde çok samimi arkadaşım evlenirken,
görümcesi arkadaşımın gelinliginin aynısını giyinmişti
tek farkla
tarlatanı ve duvagı yoktu...şaçlarını bile ona benzetmişti.
arkadaşım çok bozulmuştu ama belli etmemeye çalıştı ve bütün salon kızı ayıplamıştı.
çok kötü bişey bu ya ,kim giyer yada neden giyer anlamam
bekar görümcesi anlam veremedik.....
kızlar bişey paylaşmak istiyorum sizlerle..çok üzüldüm bugün bu duruma ....
bugün bi düğüne gittim, uzaktan arkadaşım olur aslında gelin hanım....daha doğrusu gelinin ablasıyla samimiyiz...
şöyle izah edeyim...gelin hanım güzel bi abiye giymiş sade ama şıktı...beyaz bi abiyeydi..ikinci evliliği olunca gelinlik giymemiş, beyaz bi elbise tercih etmiş....
ilk başta gayet güzel devam eden düğün, içeriye o şahsın girmesiyle ortalıkta buz gibi bi hava esti...
damadın bi yakınıymış aile dostlarından bi genç kız....okadar detaylı bi kıyafet giymiş ve bembeyazdı kıyafeti...abiye bile diyemiyorum resmen gelinlik gibiydi...
tarlatansız bir gelinlik düşünün aynen öyleydi...çok güzel bi makyaj, saçlarıda aynen gelin gibi yapılmış..büyükçe bir topuz, çok hoş birde tacı vardı.... duvağı da olsa resmen gelin bu kız dersiniz....
bizim asıl gelin hanım çok bozuldu, bütün gözler kızın üzerinde, oynuyor dans ediyor falan....herkesin gözü o kızda....
gelin hanım aşırı suratı asıldı bi nevi hak verdim..çünkü o kızın yanında gelin hanım öyle sönük kaldı ki....
gelin hanım bi ara mola odasına gitti gözleri dolmuş, neden yaptı bunu bana diye...
taa ilk nişanlandığı zamanda ufak bi sürtüşmeleri olmuş aralarında...sanırım kız intikam almak istedi....
salondaki bütün erkeklerin gözü o kızın üzerinde falan amacı neydi anlayamadık...herkese sırıtıyor, birçok erkekle dans falan etti...
arkadaşım adına çok üzüldüm ve kızın bütün günü rezil oldu....
ben olsam napardım bilmiyorum o anda...ama sizce bu durum etikmi?
yani geline hakarettir bence bembeyaz bi elbiseyle gelip gelin gibi olmaya çalışmak....
gelinin yerinde olsanız nasıl bi tutum sergilerdiniz...?
sadece paylaşmak istedim....teşekkürler..
damadın akrabası canım, davet etmeme gibi bi durum olamaz ki...
abiye giymesinin sebebi işte eşinden yeni ayrıldığı için ayıplanmamak için...haklısınız giyse iyi olurdu ama toplumumuzda bu tabu var malesef ikinci evliliklerde gelinlikler şaşalı düğünler biraz ayıplanıyor....ama diyeceğim şu ki, gelin en güzel gelinliği giymiş bile olsa, bu kız okadar güzel ve şık görünüyordu ki, yine de bastırırdı...
canım öyle bi hal almış ki durum, kameraman bile sanki daimi onu çekmiş...çünkü düğün bitiminde hani fotoğraf satın alınır ya, panoya bütün fotoları sıralamışlar, hep bu kız gözüme çarptı...zavallı arkadaşım her düğün video ve fotolarına bakarken bu kızı görecek her bakışında sinir olacak....
o kadar edalıydı ki kız, oynarken falan bütün herkesin gözü üzerindeydi....bütün kadınlar maşallah çekiyordu aman tü tü tü maşallah pek de güzelmiş falan diyorlardı...kızın giydiği elbisenin dekoltesi falan yoktu ama gözlıcıydı... inanırmısnız içimden geçmedi değil, o platform topuklarla inşallah düşersin de reizl olursun diye :) tövbe tövbe okadar üzüldüm yani...
ama düşmedi maşallah manken gibi yürüyüşü bile alımlıydı... arkadaşımın teyzesi diyor ki, anam bu kadar bakmaya nazarda olmadı kıza diyo :) düşse bari falan da azcık havası sönse diyodu yazık kadıncaaz öyle bekledi ama düşmedi gacı :)
gelin hanım çok güzel hanım hanımcık bembeyaz tenli mavi gözlü, maşallah diyeyim gerçekten çok güzel...ama bu kız gelini bile bastırdı geçti...
canım, bu kızın demek ki Allah vergisi bir güzelliği de var. beyaz değil de başka renk giyseydi yine daha çok dikkat çekecekti belki.
kızın yaptığı çok ayıp benim gözümde ama giydiklerini taşıyorsa, ne renk giyerse giysin çok dikkat çeker.
benim de çevremde böyle Allah vergisi çok güzelliği olanlar var, düğünlerde sade olmaya çalıştıkları halde, yine de çok dikkat çekiyorlar. arkadaşın keşke dikkate alıp canını sıkmasaymış.
canım ama sorun sadece beyaz giymesi de değil
resmen gelin başı da yaptırmış önceki sayfalarda baktıysan sürekli ortada oynamış herkesle dans etmiş
yani dikkatleri üzerinde toplamak için ekstra bi sürü çaba sarfetmiş
bence daha normal bi kıyafet giyse tamam gören bakardı beğenirdi ama gelinin önüne de geçemezdi yani
bakp güzel kız derlerdi ama bu derece konuşulan kız olmazdı
zaten pek çok kişi de kıyafetine saçına makyajına şaşırdığı için bakmıştır diye düşünüyorum
yoksa düğünler güzel kız kaynıyo çoğu zaman ama gelinin önüne geçmeye çalışmıyo kimse
benim yengemde düğününde bi sorun yaşamıştı
amcamın kuzeni amcama aşıkmış ve hep evleneceklerini filan düşünüyomuş öyle hayal ediyomuş
yemgemle evlenirken de gelin odasına girmiş bu kız ablasıyla sürekli murat seninle nasıl evleniyo hala anlamıyorum bi türlü anlam veremiyorum diyip durmuş ikiside
yengemde sinirlenmiş duvağını açmış ve bana bakın murat beni almayacaktı da sizi mi alacaktı demiş
baya bi bozmuş çıkıp gitmişler
ben hala o kızın damattan hoşlanmış olabileceğini düşünüyorum. yoksa niye o kadar masraf yapsın ki akraba düğünü için.
damat yakışıklı mıydı acaba merak ettim
damat dünya ahiret kardeşim olsun gerçekten çok yakışıklı bi çocuk...
hatta biz kızlarla şöyle bi şey demiştik gülüştük falan...bukadar yakışıklı bi eşim olsun istemezdim, kıskançlık yer bitiri insanı, eşin sana sadık bile olsa etraftaki kızlar rahat bırakmaz ki bukadar yakışıklı birini demiştik...:)
ama ben hala o kızın damada bi ilgisi olduğunu sanmıyorum, yani ne bileyim sevgilisi varmış zaten üniversitel o kız sevgiliside üniversitedenmiş...damada ilgisi olsa neden sevgilisi olsunki...
bilemiyorum ben çözemedim, şuda kafamı kurcaladı, sevgilisi olan bi kız neden birçok erkekle dans ederki??
onuda anlamış değilim...ya sevgilisi çok geniş biri, yada sevgilisine sadık değil bilemedim...
canım illa ki adamla kendisi evlenecek değil ya
ama bazı insanlar içten içe hoşlanıyo beğeniyo yani
bide akraba olunca çok yakışıklı olunca belki zamanında içinden geçirmiştir ama damat ilgilenmeyince önüne bakmıştır
böyle bi sürü örnek var hoşlanıyolar ama dile getirmiyolar karşı taraftan bi adım olmayınca vazgeçiyolar
ayrıca da senin de dediğin gibi sevgilisi var ama düğünde herkesle dans etmiş
ailesi de biraz geniş herhalde ben kalkıpta erkeklerle dans edemem akrabalarımın olduğu yerde
bi de sevgilimi düşünerekte davranırım yani demek ki kızın çok ta umrunda değil sevgilisi
benim aklım almıyo gelin bu kıza birşey yapmamış ki sadecedtartışmışlar
insan bunun için böyle bi intikam almaya kalkmaz
resmen ben senden daha güzelim ben varken seni kimse görmez edasına girmiş kız
benim gözümde böyle yani
kimse düğüne öyle gelin gibi gitmez
burda görümceler falanlar filanlar yapabilirde bu kardeşi değil ki damadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?