- 10 Eylül 2011
- 5.615
- 22.512
- 598
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
canım saç ve tacını da ekledim resim...tıpkı aynı değilse bile çok benzeyen resimleri ekledim...
bi kaç sayfa geridedir sanırım bi bak ordan hak vereceksin...
içimizden bazılarına basit gelebilir aman çok abartmışsın gazel diyebilirsiniz ama bu olayı bizzat görünce gözlerimle arkadaşımında hali suratı düştü kendi düğününde böyle olması falan, milletin de o kıza hayran hayran bakması gerçekten çok üzüldüm benim bile gözlerim doldu arkadaşımı öyle görünce...yazık bir kız yüzünden düğünü ne halde geldi...
inanın dğünden çıkan herkes bunu konuşuyordu...çok güzel kızmış kimin kızıymış, oğlun olcak alıverecen maşallah tü tü tü falan dedi durdu millet...
canım saç ve tacını da ekledim resim...tıpkı aynı değilse bile çok benzeyen resimleri ekledim...
bi kaç sayfa geridedir sanırım bi bak ordan hak vereceksin...
içimizden bazılarına basit gelebilir aman çok abartmışsın gazel diyebilirsiniz ama bu olayı bizzat görünce gözlerimle arkadaşımında hali suratı düştü kendi düğününde böyle olması falan, milletin de o kıza hayran hayran bakması gerçekten çok üzüldüm benim bile gözlerim doldu arkadaşımı öyle görünce...yazık bir kız yüzünden düğünü ne halde geldi...
inanın dğünden çıkan herkes bunu konuşuyordu...çok güzel kızmış kimin kızıymış, oğlun olcak alıverecen maşallah tü tü tü falan dedi durdu millet...
Tövbe tövbeeee..
Valla ben öylesini almam oğluma asıl...
Düşüncesiz, görgüsüz, gelini kıskanmış beyaz giymiş bi de çıkmış oynuyo ortalarda
fesattır o güzel olsa ne olur bundan gelin melin olmaz derim
Ben damadın düşüncesini,tavrını merak ettim doğrusu..
Bize bile burdan dert oldu geline nasıl olmasın ya..
Pişmanlığını düşünsenize keşke gelinliğimi giyseydim
gösterişli olsaydım önüme geçemezdi diyodur.
İşte bu yüzden keşke ikinci evliliği olmasına bakmayıp
ne olursa olsun ben gelinim süs,şatafat bana yakışır deseydi
ne büyük terbiyesilik ya çok sinir oldum
ve geline üzüldüm..
eğer art bi niyetle yaptığına eminsem kovardım heralde ben bi dahada görüşmezdim
damadın akrabası olunca nasıl kovabilirdi ki, bişey demeye kalksa sana ne der geçerdi o kız kesin...
bu tür şeylere önem vermem. isterse gelinlik giyip gelsinler ve herkes onlara baksın.
müstakbel zevcim ve ben birbirimizden gözlerimizi alamayalm yiter
siz de öyle bir başlık atmışsınız ki sandım damat gelini düğünde bırakıp kaçtı ??
kesinn bende bir terslik var ya
Vişne, hatta nar suyu değil o kızı tüm geceyi renklendirmeye yeterdi.
Evet beyaz giymek ayıptır, ama kalkıp bundan habersiz birisi giyse bozulmazdım. Ama inatla hasetle yapılan bir davranış varsa da kesinlikle o bembeyaz elbiseyi renklendirirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?