- 28 Ocak 2009
- 34.497
- 58.030
- 1.123
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
e noldu peki o kızın başı göğe erdi mi? herkes ona bakınca boyu 1-2 cm uzadı mı? düğünün en şıkı gelinden bile şık olunca gazetelere falan mı çıktı?
hani sen gelinin yerinde olmak istemezdim demişsin ya ben asıl böyle berbat bir tavır sergileyen o kıızn yerinde olmak istemezdim.ne husumet yaşadıysa yaşamış ama bir insanın en mutlu gününü böyle mahvetmeye çalışmayı da herkes başaramaz..
eminim tıpkı senin gibi o düğün de olan insanlar o kızı ayıplamıştır.
Gelin hanimin yerinde elbette bende olmak istemezdim.Gelin hanimin yerinde olsam abiye yerine cok guzel ve cok sik bir gelinlik giyerdim.2. Kez evlenenler gelinlik giyemez diye bir kural mi var hayir yok yani benim yasadigim sehirde boyle bir sey yok.Gelin hanimla aralari iyi degilmis madem keske dugunune davet etmeseydi.
benimde düsüncem su
aralarinda ne var bilemeyiz ama
kacinci evlilik olursa olsun madem dügün oluyor gelinlik giyilmeli bence
o dügünün prensesi gelindir
o arkadas kendisi gelinlik giymerek hata yapmis
ama üzüldüm yazik
eşimin kardeşinin düğününde de k.validem gelinle aynı renk giymişti..eltimin gelinliği kırık beyazdı k.validemin kıyafeti de öyle :) tıpa tıp aynıydı neredeyse..
hatta bazıları hayırdır nikah mı tazeliyorsunuz diye takılmışlardı.
gerçekten hoş bi görüntü değil ve komik aslında.
En azından onun yaşı itibarıyla yabancılar tarafından gelin sanılma ihtimali yok
En azından onun yaşı itibarıyla yabancılar tarafından gelin sanılma ihtimali yok
bende çok üzülmüştüm o anı yaşasaydınız bide düşünün...
gelinlik giymemesine pek şaşımıyorum kızlar bizim adetlerde biraz böyle, ikinci evliliklerde çok ayıplama oluyor...ama gerçekten abiyeydi fakat çok güzeldi aslında...gelinlik gibiydi....ama bu kız nasıl becerdiyse gözde olabilmeyi becermiş...
kızlar bişey paylaşmak istiyorum sizlerle..çok üzüldüm bugün bu duruma ....
bugün bi düğüne gittim, uzaktan arkadaşım olur aslında gelin hanım....daha doğrusu gelinin ablasıyla samimiyiz...
şöyle izah edeyim...gelin hanım güzel bi abiye giymiş sade ama şıktı...beyaz bi abiyeydi..ikinci evliliği olunca gelinlik giymemiş, beyaz bi elbise tercih etmiş....
ilk başta gayet güzel devam eden düğün, içeriye o şahsın girmesiyle ortalıkta buz gibi bi hava esti...
damadın bi yakınıymış aile dostlarından bi genç kız....okadar detaylı bi kıyafet giymiş ve bembeyazdı kıyafeti...abiye bile diyemiyorum resmen gelinlik gibiydi...
tarlatansız bir gelinlik düşünün aynen öyleydi...çok güzel bi makyaj, saçlarıda aynen gelin gibi yapılmış..büyükçe bir topuz, çok hoş birde tacı vardı.... duvağı da olsa resmen gelin bu kız dersiniz....
bizim asıl gelin hanım çok bozuldu, bütün gözler kızın üzerinde, oynuyor dans ediyor falan....herkesin gözü o kızda....
gelin hanım aşırı suratı asıldı bi nevi hak verdim..çünkü o kızın yanında gelin hanım öyle sönük kaldı ki....
gelin hanım bi ara mola odasına gitti gözleri dolmuş, neden yaptı bunu bana diye...
taa ilk nişanlandığı zamanda ufak bi sürtüşmeleri olmuş aralarında...sanırım kız intikam almak istedi....
salondaki bütün erkeklerin gözü o kızın üzerinde falan amacı neydi anlayamadık...herkese sırıtıyor, birçok erkekle dans falan etti...
arkadaşım adına çok üzüldüm ve kızın bütün günü rezil oldu....
ben olsam napardım bilmiyorum o anda...ama sizce bu durum etikmi?
yani geline hakarettir bence bembeyaz bi elbiseyle gelip gelin gibi olmaya çalışmak....
gelinin yerinde olsanız nasıl bi tutum sergilerdiniz...?
sadece paylaşmak istedim....teşekkürler..
bencede ahretlik, ordan yırtmış ama bu arkadaşımın durumu çok vahimdi gerçekten....
Üzülmüştür tabii ya , ama keşke demek için geç ama yine de keşke kendi için bu kadar özel bir günü bu kötü anı ile hatırlayacak kadar takmasaydı.
Sanırım burada en büyük etken , eğer gelin olarak gelinlik giymiş olsa idi , gayeeet şık bir gelinlik hem de o zaman beyaz abiyesi ile ortalarda dolaşan kişi onu bu kadar rahatsız etmezdi.
Kendine olan güveni azalmış , bu da onu mutsuz etmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?