Vardır bi vakti saati.. her şeyin hayırlısı.. hem kıskanmak hiç hoş değil..
Biz 2 yılı aşkındır uğraşıyoruz 2.bebeğimiz için ama olmuyo.. evet üzülüyorum ama vardır bi hayır da diyorum..
Siz daha 4 aydır deniyosunuz biraz sabırlı olun.. doktora gitseniz bi yumurtalarınıza baksa.. hem folik asit kan ve demir ilacı ve de vitaminler kullanmanız gerek gebeliğe hazırlıkta.. ( sizde bi eksiklik var demiyorum nolur yanlış anlamayın. 2 yılı aşkındır benim de tutmayınca doktora gittim ve yumurtlamada sıkıntı olduğunu öğrendim o yüzden söyledim size de naçizane )
Yarış değil ki bu.
Ne güzel yardım etmişsiniz Allah hayırlısını nasip etsin.
Bu kadar streste engel, akışına bırakın.
O boşboğaz millet bana da söylüyo habire hadi 2.diye.. en sonunda olmuyo benim çocuğum dedim.. tedavi ol diye başladılar bu defa.. en sonunda yine patlattılar beni size ne derdi size mi düştü.. sıcacık kocalarınızın koynunda uyurken bebek ağladığında heriflerinizin koynundan çıkıp siz mi bakıcanız benim doğurduğuma dedimgeçenlerde komşumla dertleştim o da arkadaşını ara sor nasıl geçiyor hamileliği dedi, kıskanmışsın olur böyle, üzülme dedi aradım sordum, sende yok mu hala bişey deyince aradıgıma pişman oldumsormayın artık diye bagırmak istiyorum
O boşboğaz millet bana da söylüyo habire hadi 2.diye.. en sonunda olmuyo benim çocuğum dedim.. tedavi ol diye başladılar bu defa.. en sonunda yine patlattılar beni size ne derdi size mi düştü.. sıcacık kocalarınızın koynunda uyurken bebek ağladığında heriflerinizin koynundan çıkıp siz mi bakıcanız benim doğurduğuma dedimartık bebek mevzusunu açamıyolar.. kazara açan olursa da ağzının payını alıp oturuyo
Gitmene hiç gerek yok o zaman.. 1 yıl sonunda olmazsa o zaman gidersiniz hem eşin de baktırır kendine..ilk bebek düşündüğümüzde gitmiştim doktora smier testi aldı bir sıkıntı yok gebe kalınca görüşelim dedi gönderdi, bende aile hekimime danışıp folik asit kullanmaya başladım, bu ayda olmazsa gideyim mi? Doktor da daha çok erken der mi?
sadece buna cevap veriyim.ne güzel söylemişssiniz her birinize çok teşekkür ediyorum, çevremde o kadar çok hamile var ki benden sonra evlenenler ikinciye hamile benle bir evlenenler hamile, etraftakilerin hısım akrabanın soruları beni bu hale getirdi sanırımne cevap vereceğimi şaşırıyorum bazen
Kafaya takıp stres olursanız olucağı varsa bile olmaz.. bi kafanızı boşaltın başka yerlere odaklanın.. ben de oğluma gebe kalmadan önce 6 ay kafayı bozmuştum gebe kalamadım diye.. ne zaman ammaaann vardır bi zamanı dedim akışına bıraktım o ay gebe kaldım :))Ayy allahım hiç gülesim yoktu harikasınız gerçekten! ben biraz fazla takıyorum galiba, eşim o kadar takmıyor sureklı bana destek halinde, daha çok yeni vakti saati vardır elbet diyor ama ben etrafımda hamile görmek istemiyorum artık
Denize gitmeden önceki hafta regl olmam gerekiyordu yoksa tatilim ziyan olacaktı ha geldi ha gelcek diye diye gelmedi. Yani stres yaparsan ters tepiyor emin ol. 2.5 yıllık evliymişsin 3 yıl olsun öyle düşünürüm de bi rahat bırak kendini yahu. Bu kadar beklenti iyi değilkendimi alıkoyamıyorum aklımdan çıkmıyor hele regl olacagım gün yaklaşınca gelecek mi gelmeyecek mi düşüncesi yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?