Benimcocugum oldugu halde birtane daha olsun dedik ama 1sene sonra oldu kafana takma 4ay kısa bir süre olur ins.Selam hanımlar, yaklaşık 2,5 yıllık evliyim, daha önceleri epilepsi rahatsızlıgımdan dolayı bi takım ilaçlar kullanıyordum, o yuzden hamile kalmam sakıncalıydı. artık yaklaşık 4 aydır falan hiç ilaç kullanmıyorum ve bebek istiyoruz, ama hep negatif hep negatifbir arkadaşım vardı benden yardım istedi o 2 aylık evli, bebek istiyoruz dedi ben ona yumurtlama gunlerinde birleşme olunca ihtimal yüksek dedim ve o hamile kaldı. Kendimi nasıl kötü hissettim anlatamam ve o arkadaşımı aramak sormak ondan haber almak istemez oldum galiba kıskandım Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın tavsiyeleriniz var mı? bu ayda negatif sonuç alırsam çok üzüleceğim
Bende bu eltisi arkadaşı hamile kalınca gariplesenleri anlamiyorum.
Arkadaşım herkesin nasibi farklıdır .
Tüm eltiler arkadaslar ayni anda hamile kalip dogurmali diye bir kural mi var?
10 yıldır olmuyor olsa anlayacagim.
Ama daha ne kadar olmus ki bu kadar kedere boğulacak ?
Biraz kendi hayatınıza bakın .hayat başkalarının hayatini takip edip yarisarak gecmez.gecse de zevk vermez..
Daha 4 ay mi biz 3 yıldır deniyoruzSelam hanımlar, yaklaşık 2,5 yıllık evliyim, daha önceleri epilepsi rahatsızlıgımdan dolayı bi takım ilaçlar kullanıyordum, o yuzden hamile kalmam sakıncalıydı. artık yaklaşık 4 aydır falan hiç ilaç kullanmıyorum ve bebek istiyoruz, ama hep negatif hep negatifbir arkadaşım vardı benden yardım istedi o 2 aylık evli, bebek istiyoruz dedi ben ona yumurtlama gunlerinde birleşme olunca ihtimal yüksek dedim ve o hamile kaldı. Kendimi nasıl kötü hissettim anlatamam ve o arkadaşımı aramak sormak ondan haber almak istemez oldum galiba kıskandım Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın tavsiyeleriniz var mı? bu ayda negatif sonuç alırsam çok üzüleceğim
kıskançlık hem de en çirkininden.Selam hanımlar, yaklaşık 2,5 yıllık evliyim, daha önceleri epilepsi rahatsızlıgımdan dolayı bi takım ilaçlar kullanıyordum, o yuzden hamile kalmam sakıncalıydı. artık yaklaşık 4 aydır falan hiç ilaç kullanmıyorum ve bebek istiyoruz, ama hep negatif hep negatifbir arkadaşım vardı benden yardım istedi o 2 aylık evli, bebek istiyoruz dedi ben ona yumurtlama gunlerinde birleşme olunca ihtimal yüksek dedim ve o hamile kaldı. Kendimi nasıl kötü hissettim anlatamam ve o arkadaşımı aramak sormak ondan haber almak istemez oldum galiba kıskandım Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın tavsiyeleriniz var mı? bu ayda negatif sonuç alırsam çok üzüleceğim
off offf insan en yakın arkadasını nasıl kıskanırSelam hanımlar, yaklaşık 2,5 yıllık evliyim, daha önceleri epilepsi rahatsızlıgımdan dolayı bi takım ilaçlar kullanıyordum, o yuzden hamile kalmam sakıncalıydı. artık yaklaşık 4 aydır falan hiç ilaç kullanmıyorum ve bebek istiyoruz, ama hep negatif hep negatifbir arkadaşım vardı benden yardım istedi o 2 aylık evli, bebek istiyoruz dedi ben ona yumurtlama gunlerinde birleşme olunca ihtimal yüksek dedim ve o hamile kaldı. Kendimi nasıl kötü hissettim anlatamam ve o arkadaşımı aramak sormak ondan haber almak istemez oldum galiba kıskandım Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın tavsiyeleriniz var mı? bu ayda negatif sonuç alırsam çok üzüleceğim
1buçuk yıldır negatif sonuç alıyorum daha dur şimdiden böyleysen çok yıpranırsın kıskançlık yapma her nasip vaktine esirdir.Selam hanımlar, yaklaşık 2,5 yıllık evliyim, daha önceleri epilepsi rahatsızlıgımdan dolayı bi takım ilaçlar kullanıyordum, o yuzden hamile kalmam sakıncalıydı. artık yaklaşık 4 aydır falan hiç ilaç kullanmıyorum ve bebek istiyoruz, ama hep negatif hep negatifbir arkadaşım vardı benden yardım istedi o 2 aylık evli, bebek istiyoruz dedi ben ona yumurtlama gunlerinde birleşme olunca ihtimal yüksek dedim ve o hamile kaldı. Kendimi nasıl kötü hissettim anlatamam ve o arkadaşımı aramak sormak ondan haber almak istemez oldum galiba kıskandım Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın tavsiyeleriniz var mı? bu ayda negatif sonuç alırsam çok üzüleceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?