o hamile ama ben hala negatif

Canım benim kısırlık oranı %25 lerde bir çok çift tedavi görmeden bebek sahibi olamıyo artık normal bi durum. Ve 4 ay gebelik için kısa bi süre doktora gitsen tüp bebek istesen sana diyeceği şu normal yollardan bir sene dene olmazsa çatlatma iğnesi o olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebek yapılıyo. Kucağın bebekle dolsun.

Bende bu eltisi arkadaşı hamile kalınca gariplesenleri anlamiyorum.
Arkadaşım herkesin nasibi farklıdır .
Tüm eltiler arkadaslar ayni anda hamile kalip dogurmali diye bir kural mi var?
10 yıldır olmuyor olsa anlayacagim.
Ama daha ne kadar olmus ki bu kadar kedere boğulacak ?
Biraz kendi hayatınıza bakın .hayat başkalarının hayatini takip edip yarisarak gecmez.gecse de zevk vermez..

Benimcocugum oldugu halde birtane daha olsun dedik ama 1sene sonra oldu kafana takma 4ay kısa bir süre olur ins.

Not:bende 5 ay ugrastan sonra hamile kaldim ama bir an bile aklima sunu getirmedim:"olmayacak mi acaba?" çünkü bunun dr tarafindan normal karsilanan suresi 1 yıldır

Arkadaşımın korunmasız 3 yıl olmadı sorun olmadığı halde. tam umudu kesmişti şimdi hamile çok şükür. demem o ki nasip ne zamansa o zaman oluyor

Daha 4 ay mi biz 3 yıldır deniyoruz

kıskançlık hem de en çirkininden.
birazcık olgun olun geniş düşünün tevekkül sahibi olun ya.
Nasip meselesi bunlar.
isterken hayırlısını istemek yerine arkadaşlarla yarışmak ta neyin nesi.
4 aydan 4 yıl 14 yıl gibi bahsediyorsun ya.
bir sakin ol herşeyden önce.

Benim ablam 5 sene tüp bebek asilama catlatma igneleri neler neler denedi olmadı şimdi kendiliğinden hamile kaldı ama kafadan atmak çok önemli çok cirkin bi kere onun var benim yok ayip yani kocaman insanlariz herkesin nasibi farklı böyle düşünme ki daha 4 ay olmuş çok erken kompleks yapmissiniz benimde 4-5 ay sonra oldu nasip yani vücudun bi alışma süresi var

off offf insan en yakın arkadasını nasıl kıskanır

stres yapma. 4 ay çok az bi süre ki ilaç kullanmışsın. hiç ilaç kullanmayanlar bekliyor 4 6 ay bazen. zamana bırak ne zaman hayırlı ise o zaman olur.

Bana da söyleyince küfür gibi geliyordu ama cidden üstüne uğraşınca olmuyor o çift çizgi.

Anlıyorum bayağı bayağı kendini falan dinliyorsun. Mantıken ilk ay olması lazım diyorsun ama psikoloji çok önemli.

Bir çoğumuz bu yollardan geçtik. En basitinden ben kafayı yemiştim 5 ayda. Ne günlerdi. Ovülasyon testleri, aman gün kaçmasın diye zordan ama çaktırmadan sevişmeler... Kistim falan yok biliyorum daha ondan 6 ay önce genel kontrol yaptırdım. Ki 5 ayda çocuğum olmuyor diye doktora gittim. Allahtan doktor 5 ayda tedavi olmaz ama genel bir muayene edelim dedi.

Pat kocaman bir kist çıktı. Sol tüpü kapatmış alalım tüp bebek yapalım dendi. Bir kaçışım vardı takdire şayan. Bariz korktum yani.

Yaptırmadım hiçbir şey. Zaten olmayacak diye Ovülasyon testini de bıraktım, düzenli ilişki de olmadı. Yani ne zaman istersek o zaman oldu sadece. İşin doğrusu bana bir şey olmasın bebek olmazsa da olmaz yapacak bir şey yok kafasına geldim. Hatta nasıl olsa olmayacak korunmaya da uğraşmıyım diye bir rahatlama geldi.

O ay regl olmadım. Kistten heralde dedim. Ama doktora da gidemiyorum korkudan çünkü bir kere kisti alalım dediler, anaam. Evde bi test yaptım. Cayır cayır çift çizgi. Bir sıkıntı da yaşamadım. Hamilelikte kist de yok oldu.

Cidden bu söylediğim küfür gibi geliyor ama üstüne düşme. Vakti vardır o zaman olur.

1buçuk yıldır negatif sonuç alıyorum daha dur şimdiden böyleysen çok yıpranırsın kıskançlık yapma her nasip vaktine esirdir.

Aynı rahatsizliktan bizim de komsumuzun kizi belli bi sure hamile kalmasi yasaktıa sizin gibi dr tavsiyesi uzerine belli zaman sonra hamile kaldi. 4 ay cok kısa daha vücudunuz o ilaclari uzerinden atamamistir belkide. arkadasinizi kutlayin ne guzel sebepte olmussunuz arkadasiniza.. allah tez zamanda sizede bebek nasip etsin.

Canım ona yardım ettin inşallah Allâh sana da vericek.

Lutfen Allahin kullarina verdigi nimetleri bi kiskanmayin. O cocugu sizin sayenizde yapmadi. Kendinin veya esinin bi saglik sorunu olsaydi sizin yumurtlama gununde birlikte olun demenizin anlami olmazdi.

Gercekten hanimlar,
Bu kiskanma hirs yuzunden sogudum insanlardan. Herkes kendi hayatina baksin ya baskalarina nasip olanlarla omur gecmez

Bune ya sanki at koşturur gibi millet birbiriyle bebek mi yaristiriyor.
Sanki gidip elinle cocuk yaptirdin kadina alti üstü herkesin bildigi yumurtlama gunu yap sans artar demişin. Neyin tribine girip kiskaniyorsun ki.
Issizlikten hep bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…