Görevli olanlar evet yasak dediler,size eleştirmek düşmez. Bu ona buna sataşmak değil. Hakkını savunmak.Ay masallah iletisim problemini ne guzel aşmişsin ona buna sataşarak.
Hangi kanunda yaziyor mesela hayvanlarin mekana girmesi yasak diye
Benim kopegimle gittigim mekanlar ana yasa sucu işliyor o zaman vay hayinler
İnanmayabilirsiniz,saygı duyarım. İnandırmak zorunda değilim.Daha önce hayvan konusunda insanlarla tartışıp ardına bu konuyu açmanız çok garip tesadüfler silsilesi olmuş adeta. Konuya inanmıyorum zaten aşırı dozda abartı içeriyor ortalığı karıştırmak için açılmış bir konu. "O hayvan değil." dedi öyle miserin hikaye kardeş.
Gorevlinin belirledigi kural kanun olmuyor onu bu farkedin.Görevli olanlar evet yasak dediler,size eleştirmek düşmez. Bu ona buna sataşmak değil. Hakkını savunmak.
Kokarcalar yasaklansın derken?Bende kokarcalardan rahatsız oluyorum. Onlarda yasaklansın o zaman.
Hayvanlara laf söyleyenlere ayrıca irrite oluyorum bilmiyorum.
Tamam da hayvan değil demesi normal mi?? Koyduğu bir isim var diyelim ve ben bunu bilmiyorum. Ne diye hitap etseydim??Bu arada köpeğimiz sokak köpeği hepimiz çok sevdiğimiz için bizde kendimizden bir parca gibi goruyoruz bazı hayvan severler cocuklari gibi sahiplendigi icin hayvan yada kopek olarak tanimlamayi tercih etmiyor ben bu durumu dogal karsiliyorum
Nicedays üzgünüm ama bu hakkını savunmaktan ziyade tahammül göstermemek oluyor. Evcil sahibi insanlar zaten dostlarıyla birlikte oturabilecekleri mekan bulmak konusunda sıkıntı çekiyor. O kadın da muhtemelen mekana ilk girdiğinde garsonlar uyarmadığı için orayı dostuyla oturabileceği bir mekan olarak düşündü. Zaten koskoca ömründe kaç kez bir köpekle ay restoranda yemek yemek zorunda kalır ki insan? 1 kez olsun buna tahammül göstermen ve kadına laf atmaman doğru olurdu.Görevli olanlar evet yasak dediler,size eleştirmek düşmez. Bu ona buna sataşmak değil. Hakkını savunmak.
Onun hayvan tanimi daha başkadir belki. Ayni benim gibi. Kopege kediye hayvan demiyordur da kendini ustun goren başka canlilardir onun icin hayvan, bilemezsiniz.Tamam da hayvan değil demesi normal mi?? Koyduğu bir isim var diyelim ve ben bunu bilmiyorum. Ne diye hitap etseydim??
Ter kokanlar, leş kokanlar vs. vs.Kokarcalar yasaklansın derken?
agresif kişiye daha da agresif davranmissiniz anlatmak istedigim fazla sahiplendikleri ve benimsedikleri için size bu tarz tepki vermiş size haksizsiniz demedim biraz sakin davranmaya çalışınTamam da hayvan değil demesi normal mi?? Koyduğu bir isim var diyelim ve ben bunu bilmiyorum. Ne diye hitap etseydim??
Karaktersiz, ter kokulu, leş gibi insanların cafelerde yemek yeme hakkı varsa hayvanlar her türlü o cafelerde bulunabilir. Ama konu sahibi kızımız arkadaşlarına ağzını açıp iki kelime söyleyemezken iki günde panter kesilip tüyleri masadan masaya uçanOnun hayvan tanimi daha başkadir belki. Ayni benim gibi. Kopege kediye hayvan demiyordur da kendini ustun goren başka canlilardir onun icin hayvan, bilemezsiniz.
Kesin yaşanmıştır bu.
Neler yaparsinz bos vakitleriniz de :):) arkadaşlar tepki çekmeye çalışan bir arkadaşımız. maksadı ne ya da ne değil bilmiyorum. ama yerinde olsam bu boş vaktimi daha faydalı işlerde değerlendirirdim. keşke herkesin bu kadar boş vakti olsa :)
Sesinden çok tüyleri rahatsız etti bizi. Babamın alerjisi var çünkü.Tabakta insan saci ciksa kavga kiyamet. Yalniz hayvanin kıli dokulse ay aman ne olacak ?
Hayvanin sesinden veya kendinden rahatsizlik duymam ama kıl tüg muhabbetine gelemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?