O Hayvan Değil!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabah kalkip ilk iş guvercinlere buğday atmak (!) olan bi insan kopege oyle tepki vermez yapmayin Allah askina komik duruma dusuyorsunuz.
Bakin ben kopekten rahatsiz olamazsiniz demiyorum. Benim iki kopegim var ama ben de gittigim yerde bazi kopeklerden rahatsizlik duyuyorum insaniz neticesinde, havlar basim agriyordur rahatsiz olurum ama bunu kendi icimde bile buyutmem. Cunku neden hayvan seviyorum. Kalkip kopegin sahibine çatmam, onu o kafeden attirmam, neden cunku hayvan seviyorum anlatabiliyor muyum?
Bi seyden rahtsizlik duyuluyorsa da bunu soyleme adabi vardir. Ukala ukala saldiramazsin.
Babamin alerjisi var ve kopek bagli degilse hanimefendiye gider ya afedersiniz rahatsiz ediyorum ama bizim boyle bi problemimiz var baglarsaniz cok mutlu olurum kusura bakmayin der yerime otururum. Ha hala devam ediyorsa o zaman catarsin catacaksan.
Sen burda konuyu actin ust perdeden anlattin masallah ki dogrulugundan emin degilim. Buyuk ihtimal alkiş bekliyordun oo ne guzel aşmişsin kendini bak nasil savunuyorsun hakkini falan duymak istiyordun ama olmadi elinde patladi uzgunum

Havada ucusan tuy nasil oluyor yahu?
Bizim kopisin tuyu lodos firtinasinda bile ucup da masaya konmuyor

Senelerdir evimin icinde en uzun tuylu kopegi besledim , bir kere bile ucup tabagima konmadi , kapali bir restoranda nasil ucar bu tuy??
Yemin ederim ki uçuştu. Baktım bizim masada bir tüy var,baktım köpek tüyü. Babamın da alerjisi var. Köpeğin cinsine göre de değişebilir,köpek beslemediğim için bilmiyorum.

Olduren kil degil kilin ustundeki mikrop
Kil oldurcek olsa yuttugumuz saclarin da bizi oldurmesi gerekirdi
Asili hicbir hayvan kimseyi oldurmez

Bahsettigim mevzu nun 45 senesi var. Aşı falan hak getire :)
Nasip diyorum bahceli evim olursa neden olmasin.

Ahahhahaha off gulduruyorsun beni tatli kis.
Kopekle niye hava atayim ya manyak miyim?
Hele boyle bi ulkede evde kopek besliyorsan pis ve mikroplu ilan edildigin şartlarda nasil bir hava mesela?
İki tane su kaplumbağam var 10 senedir benimleler. 2 kopegim 1 kedim var her hafta barinak ziyaret eder mama bagislarim.
Bos tuvalet kagidina recel surup ustunu kus yemile kaplar ulasabildigim agac dallarina koyarim pencere iclerimde kucuk su kaplari ve ufalanmis bayat ekmekler vardir
Sokaga ciktigimda en az iki kopekle yururum hepsine yemek verdigim icin tanirlar
Her gün koydugum su kaplarinin icine cop atiyorlar sigara izmariti atiyorlar diye mahalledeki hanzolarla kavga ederim
Sinavi gectim mi yeterince hayvan sever miymişim

Kanunen yasak diye bir şey yok işletme kuralları kimisi kabul eder kimisi etmez kadına yemek ortasında kibarca kaldıracaklarına girerken evcil hayvan giremez diye uyarsalardı madem ben kadının yerinde olsam cıngar çıkarırdım yeni mi söylenir bu diye
Onun dışında rahatsız olabilirsiniz haklısınızdır ama tüyler masalarca uçuşuyor falan abartı bence

Hayvanlara tahammülsüz olmayan insanlar hepsini yapıyor merak etmeyin, sokaklara hayvanlar için yemek de su da koyuyor, yaralı bir hayvan görünce yardım da ediyor, kuşlara yem de veriyor. Hepsini yapıyorum çok sukur zamanında köpek de sahiplendim. Çünkü onların da bizim gibi birer can taşıdığını ve bizden eksik bir şeyleri olmadığını hatta gönüllerinin çoğu insandan daha sevgi dolu olduğunu biliyorum.

Herkesin alerjisi var zaten ne hikmetse
Bi tane hayvanin kafasini okşamazlar alerji olduklarini nerden anladilar acaba

Artık yavaş yavaş sesimi çıkarmaya başladım. Psikoloğa gidiyorum.
Psikolog kimse bize de söyleyin yahu!
Bir haftada bir insan ancak bu kadar değişebilir çünkü.
Hayır sesiniz bir şeylere gerçekten çıkıyor mu yoksa kimseyle konuşamayan bir insan mısınız ben hiç anlamadım sizi..

Rahatsız olmuşsunuz, tüyleri masaya gelmiş, köpekçik ayaklarınıza değmiş, korkmuşsunuz, garsonlara söylemişsiniz. Neden linç edildiğinizi anlayamadım.

Mekana hayvanla girmek yasakmış. Çoğu mekanda yasak zaten. O yüzden internette hayvan dostu restoranlar vs diye listeler var.

Mekan sahibi istediği kuralı koyabilir. Ceketsiz, kravatsız girilmez de diyebilir. Sadece hayvan sahipleri girebilir de diyebilir. Garsonlar baştan izin vererek hata yapmışlar.

Bencede girmemek gibi bi kural varsa bastan almasalarmis.. sende musteriysen bole bi kural varsa ve rahatsiz olduysan bunu dile getirebilirsin.. ne kadar sevsekte hayvan yani..herkes bas kosesinde tutacak diye bisey yok

En çok o cümleyi garipsedim zaten.

Hayvanları seviyorum ama bi kedi ve köpeğin bazen ne kadar rahatsız edici olabildiğini de biliyorum.Valla ben bazen kendi çocuğuma bile katlanamıyorum dışarı çıkmışım orda da elin bas bas havlayan köpeğini de çekmek istemem haklısınız

Yani kendi halinde köpekten babanızın alerjisi yüzünden rahatsız olup, insanları da rahatsız ettiniz öyle mi?
Yılın bencilliği..
Yılın bencilliği mi?Bir evlat olarak babamı düşünmemin neresi bencillik? Başka masadaki insanlar da rahatsız oldular.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…