Psikologuna soylesin 1 saatte yener korkusunu , baksana mucizeler yaratiyorBir kere oksasan o korkunu yenersin konu sahibi.. bu olay icin degil genel anlamda soyluyorum kopek fobisi cok kotu bir his, bunu yenmeye bak bir an once..
Psikologuna soylesin 1 saatte yener korkusunu , baksana mucizeler yaratiyor
Yemin ederim ki uçuştu. Baktım bizim masada bir tüy var,baktım köpek tüyü. Babamın da alerjisi var. Köpeğin cinsine göre de değişebilir,köpek beslemediğim için bilmiyorum.Havada ucusan tuy nasil oluyor yahu?
Bizim kopisin tuyu lodos firtinasinda bile ucup da masaya konmuyor
Senelerdir evimin icinde en uzun tuylu kopegi besledim , bir kere bile ucup tabagima konmadi , kapali bir restoranda nasil ucar bu tuy??
Olduren kil degil kilin ustundeki mikropYa bizim de var yazlikta bir minnos oglum istiyo besliyiruz biz de ama bahce de. Kucakliyo ediyo illa bi ehvam yapiyorum. Rivayet midir bilemem ama rahmetli dedemin akcigerine giden bir kılın ölumune sebeb olusunu bu sekilde aciklamis doktor. O yuzden bi korkarim bu kil meselesinden.
Bahsettigim mevzu nun 45 senesi var. Aşı falan hak getire :)Yok asili kedi herhangi bir hastaliga sebep olmaz, olsaydi ben ölmüstüm kuyrugu agzimda yatiyoruzher ay asisini yaptirip kaliteli mamayla beslenen kedinin hic bir saglik sorununa sebep olma ihtimali yok.. bence mutlaka bir hayvan sahiplenin inanin cocugunuzun sorumluluk duygusu kat kat artacak benimkilerde cok ise yaradi :)
Atoma degincektim iyi ki deginmemisim o zaman :)
Yuttugunuz sac dıski yoluyla cikiyordur. Bahsettigim olay solukborusundan girip akcigerde enfeksiyona sebeb oldugu yönunde.Olduren kil degil kilin ustundeki mikrop
Kil oldurcek olsa yuttugumuz saclarin da bizi oldurmesi gerekirdi
Asili hicbir hayvan kimseyi oldurmez
Ahahhahaha off gulduruyorsun beni tatli kis.Çok güzel şeyler yapardınız evet. Bir köpek alıp insanlara hava atmayı hayyanseverlik zannediyorsunuz hiç kusura bakmayın. Sizin gibiler hiç bir kaplumbağanın,kuşun açlığını dert ediyor mu? Hiç sanmıyorum.
Hayvanlara tahammülsüz olmayan insanlar hepsini yapıyor merak etmeyin, sokaklara hayvanlar için yemek de su da koyuyor, yaralı bir hayvan görünce yardım da ediyor, kuşlara yem de veriyor. Hepsini yapıyorum çok sukur zamanında köpek de sahiplendim. Çünkü onların da bizim gibi birer can taşıdığını ve bizden eksik bir şeyleri olmadığını hatta gönüllerinin çoğu insandan daha sevgi dolu olduğunu biliyorum.Çok güzel şeyler yapardınız evet. Bir köpek alıp insanlara hava atmayı hayyanseverlik zannediyorsunuz hiç kusura bakmayın. Sizin gibiler hiç bir kaplumbağanın,kuşun açlığını dert ediyor mu? Hiç sanmıyorum.
Herkesin alerjisi var zaten ne hikmetseBen kedim taşıma kabındayken onunla birlikte minibüse binmiştim kadın tepki gösterince de "Sen biniyorsan herkes binebilir." demiştimsonuç "omo olorjoom voorr." diye diye indi. Benim de leş kokulu insanlara alerjim var ama atamıyorsun işte minibüsten
Psikolog kimse bize de söyleyin yahu!Artık yavaş yavaş sesimi çıkarmaya başladım. Psikoloğa gidiyorum.
Köpek bağlı değildi. Ayaklarıma değdi bir kez. Korkuyorum,bu kadar basit. Ayrıca tüyleri de masamıza geliyordu. Hayvanları sizin tahmin bile edemeyeceğiniz kadar çok seviyorum merak etmeyin. Penceremin önu güvercinlerle doluyor. Her sabah kalktığımda yaptığım ilk iş onlara buğday atmak oluyor.
Yutulan saclar midede birikirYuttugunuz sac dıski yoluyla cikiyordur. Bahsettigim olay solukborusundan girip akcigerde enfeksiyona sebeb oldugu yönunde.
En çok o cümleyi garipsedim zaten.O değil de hayvanları, onların hayvan olduğunu kabul ederek de sevebiliriz. Çıkış cümlesi komik olmuş. Ben de kedimi kızım diye severim ama hayvan olarak da benim kızım olabilir ve hayvan olsa da orijinal oğullarımdan farkı yoktur benim için. İki insan oğlum, bir hayvan kızım var. :))
Yılın bencilliği mi?Bir evlat olarak babamı düşünmemin neresi bencillik? Başka masadaki insanlar da rahatsız oldular.Yani kendi halinde köpekten babanızın alerjisi yüzünden rahatsız olup, insanları da rahatsız ettiniz öyle mi?
Yılın bencilliği..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?