kiz bende cuma günü saclarimi kestireyim diyordum sende nayir olamaz diyorsun
ben ne diyorsam o :))
artik ya cumartesi ögleden sonra yada sali günü filan kestirmeye caliscam bu ay olayi dogru galiba cünkü annem benim saclarimi kücükken kestirirken nasil günlerde getirdiyse hep parlak gür SIKI hizli uzayan saclarim vardi...yengem olcak insan bir kuaför tavsiye etti gitmez olaydim nazar mi degdi ne oldu anlamadim saclarimi önce berbar bir sekildi kesti inceltineyse o gün ay tarih maalesef hatirlamiyorum saclar icin dönüm noktasi oldu diyebilirim sonradan basladi dökülmem ama eskisi gibi dolgun gür degildi sanki sonradan zaten dehset sac dökülmem olmustu
canım çok teşekkür ederim ..ben yokken verdiğiniz cevaplar benim için destektir :)
aycangül abla ben şöyle anladım tüylerimizi dolunayda saç bakımımızı ayın büyüyen fazında yapmamız lazım doğrumu ? bir yerdede yeni ayda yapıldığını okumuştum hani takip et diyorsunda şunu demek istiyorum ben her zaman giremiyorum 2011 ay takvimi var elimde dolunay ve yeni ay var dolunayda tüylerimi alıcam yeni ay da saç bakımımı yapıcam her zmn giremiorum şu durumuma bi açıklık versen çok sevinicem :18:
sevgiler...
merhabalarr.. ben foruma yeni dahil oldumm. özellikle başlığı açan aycangülü kutluyorum gerçekten çok başarılı bi çalışma yapıyor. uzun zamandr forumu takip ediorum ve tarihlere göre bakım yapıorum gerçekten çok faydasını gördüm. aycangüle bişey sormak istiyorum 17ocak pazartesi günü saat kaça kadar bakım yapmalıyız yani daha etkili olur?
yani bu cumartesi kestrmemde bi sakınca yok uzaması hızlanır demi :s
canım öncelikle birşeyi düzeltmek istiyorum..yeni gelen arkadaşlar yanlış bir fikre kapılmasınlar..
aslında bunu çok kez yazdım..
bu tarih sadece bir şekilde uzamayı hızlandırır.yanlış bir zamanda saç kestirdiysen ve bu nedenle uzaması durduysa.yani normal uzamaya geri döndürür.
yoksa sinamakili kür vb.gibi kürlerde olduğu gibi normalden hızlı uzamasını sağlamaz.
aycan bende ondan bahsedyrm ztn hiç uzamıyor 7 8 aydır aynı boyda sence bu normalmi? birde bu tarihleri denicem we kestrdktn sonra 8 ay daha kestrmicem uzasın dye bakım yapıcam dogal olarak pimpiriklenyrm
bak o zaman şöyle yapalım canım..
sen şimdi çok az kestir saçını..zaten makas değsin yeter..yani yarım cm kestirsen bile değişir..
baktın uzamadı,o zaman şubattakinde bi yarım cm daha kestirirsin..
böylece içine de siner,olur mu :)
Aynı sorun bendede var, saçlarım uzamıyorBiotin kullandım, protein kürü yaptım, her şeyi denedim ot çer çöp ama yok uzamıyor buna rağmen tırnaklarımı haftada 2 kere kesiyorum...
Şu an kesilmesini gerektirecek kadar kötü durumda değil Şubat'ı bekleyebilirim ama acaba Şubat'ın kaçında saç kestime günleri...yoksa tavsiye ettiğin gibi 3 mm kesip sonra Şubat'ta bir daha mı keseyim? benim durum 1 cm ile kurtarmaz çünkü en az 2 cm kesmem lazım ve açıkçası kese kese uzatamıyorum saçları senelerdir hep aynı boy sinirime dokunmaya başladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?