Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

kiz bende cuma günü saclarimi kestireyim diyordum sende nayir olamaz diyorsun

ben ne diyorsam o :))

artik ya cumartesi ögleden sonra yada sali günü filan kestirmeye caliscam bu ay olayi dogru galiba cünkü annem benim saclarimi kücükken kestirirken nasil günlerde getirdiyse hep parlak gür SIKI hizli uzayan saclarim vardi...yengem olcak insan bir kuaför tavsiye etti gitmez olaydim nazar mi degdi ne oldu anlamadim saclarimi önce berbar bir sekildi kesti incelti neyse o gün ay tarih maalesef hatirlamiyorum saclar icin dönüm noktasi oldu diyebilirim sonradan basladi dökülmem ama eskisi gibi dolgun gür degildi sanki sonradan zaten dehset sac dökülmem olmustu

neyse canım..hepsini unut..
artık toparlayacağız saçlarımızı :)

merhabalarr.. ben foruma yeni dahil oldumm. özellikle başlığı açan aycangülü kutluyorum gerçekten çok başarılı bi çalışma yapıyor. uzun zamandr forumu takip ediorum ve tarihlere göre bakım yapıorum gerçekten çok faydasını gördüm. aycangüle bişey sormak istiyorum 17ocak pazartesi günü saat kaça kadar bakım yapmalıyız yani daha etkili olur?

arkdaşlar bısey sorcam sac bakım günüya bugun 15 dak dan berı sacımda sınemekılı bademyaglı ve bımekslı karışım var ben bunu yarın yıkasam olurmu yanı böle 3 4 saat tutmasamda yarın sabah yıkasam olmazmı bı zararı olurmu acaba istıyorumkı sacıma daha cok işlesinnbıde aycangul perşembe gunune kadr süre vermışya yarın sabaha bu sacım böle kalsa bışey olmaz demii:44:

aycangül abla ben şöyle anladım tüylerimizi dolunayda saç bakımımızı ayın büyüyen fazında yapmamız lazım doğrumu ? bir yerdede yeni ayda yapıldığını okumuştum hani takip et diyorsunda şunu demek istiyorum ben her zaman giremiyorum 2011 ay takvimi var elimde dolunay ve yeni ay var dolunayda tüylerimi alıcam yeni ay da saç bakımımı yapıcam her zmn giremiorum şu durumuma bi açıklık versen çok sevinicem :18:

sevgiler...

canım saç bakımı konusunda dediğin gibi yapabilirsin.
mesela takvimden yeni aya bakıp,15 gün boyunca gün aşırı bakım yapsan mutlaka bakım tarihlerine denkgetirmiş olursun..
ama tüy konusunda aynı şeyi yapman mümkün değil..
çünkü dolunaydan sonraki iki hafta içinde bir tarih söz konusu..ben bile o gün yaklaşmadan tespit edemezken sen nasıl tutturacaksın uygun tarihi..
elindeki takvimle sadece mart,temmuz ve kasımda epilasyon yapabilirsin.çünkü sadece bu aylarda dolunayda epilasyon yapacağız..
yine de sen bilirsin tabi..

teşekkür ederim :)
faydalanmana çok sevindim :)
pazartesi günü için saat veremiyorum şimdilik..
çünkü pazar günleri öğrenebiliyorum burçların değişim saatlerini..ve haftalık öğrenebiliyorum..
yani bunu ancak 16 ocak pazar günü verebilirim...

yani bu cumartesi kestrmemde bi sakınca yok uzaması hızlanır demi :s

canım öncelikle birşeyi düzeltmek istiyorum..yeni gelen arkadaşlar yanlış bir fikre kapılmasınlar..
aslında bunu çok kez yazdım..
bu tarih sadece bir şekilde uzamayı hızlandırır.yanlış bir zamanda saç kestirdiysen ve bu nedenle uzaması durduysa.yani normal uzamaya geri döndürür.
yoksa sinamakili kür vb.gibi kürlerde olduğu gibi normalden hızlı uzamasını sağlamaz.

aycan bende ondan bahsedyrm ztn hiç uzamıyor 7 8 aydır aynı boyda sence bu normalmi? birde bu tarihleri denicem we kestrdktn sonra 8 ay daha kestrmicem uzasın dye bakım yapıcam dogal olarak pimpiriklenyrm

tam bu noktada aydınlatma açısından birşeyler ekleyeyim ddm,ben saçlarımı aycangülle tanışmadan evvel,balık burcunda ve küüçülen ay fazında kestirmiştim..bu ay olaylarından fln bihaberken..inanınki saçlarım hiçççç uzamıyodu,hatta bazen kısaldığı bile oluyodu.nasıl derseniz,dipten gelmediği gbi,uçtan da kopuyodu.saçını mı kestirdin diye soranlar olduğunda moralim bozlurdu çünkü aylarca kestirmediğim olurdu..aycangülle yeni tanışmıştık ve ne kaybederimki zaten uzamıyor düşüncesiyle temmuzun 13 ünde aslan burcunda ve büüyen ay fazında kestirdim.sonuç:ayda 2-3 cm değil elbette ama,ayda 1 cm i kesin görüyorum.haplarla,yağlarla,otlarla vs.1.5 cm e çıkıyodur belki..ama uzadığını görebiliyorum..umarım yardımcı olabilmişimdir..

aycan bende ondan bahsedyrm ztn hiç uzamıyor 7 8 aydır aynı boyda sence bu normalmi? birde bu tarihleri denicem we kestrdktn sonra 8 ay daha kestrmicem uzasın dye bakım yapıcam dogal olarak pimpiriklenyrm

bak o zaman şöyle yapalım canım..
sen şimdi çok az kestir saçını..zaten makas değsin yeter..yani yarım cm kestirsen bile değişir..
baktın uzamadı,o zaman şubattakinde bi yarım cm daha kestirirsin..
böylece içine de siner,olur mu :)

bak canlı örneğide yazmış gördün mü..
kitty nin saçı uzamaya başladıysa seninki de uzar :)
hiç merak etme :)

Aynı sorun bendede var, saçlarım uzamıyor Biotin kullandım, protein kürü yaptım, her şeyi denedim ot çer çöp ama yok uzamıyor buna rağmen tırnaklarımı haftada 2 kere kesiyorum...

Şu an kesilmesini gerektirecek kadar kötü durumda değil Şubat'ı bekleyebilirim ama acaba Şubat'ın kaçında saç kestime günleri...yoksa tavsiye ettiğin gibi 3 mm kesip sonra Şubat'ta bir daha mı keseyim? benim durum 1 cm ile kurtarmaz çünkü en az 2 cm kesmem lazım ve açıkçası kese kese uzatamıyorum saçları senelerdir hep aynı boy sinirime dokunmaya başladı...

262 sayfa olmuşşş
yauv nasıl okuyayım hepsini
benim de saçlarım uzamıyor, kısaca basitçe ne yapmam gerektiğini biri anlatabilir mi
bu arada saçlarımı geçen sene perma yaptırdım
çok memnunum ama artık yıpranık oldukları çok belli olmaya başladı
şu moda olan kısa saçtan kestircem gene olmıcak, çünkü daha okadar uzamadı da
nasıl uzatıcammm

acelen yok madem bekle tatlım..
şubatın 17 si civarı olacak kesim tarihi..pek birşey kalmadı zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…