- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
bi ara onuda denerim canım çok sağol..
şimdilik iyi gidiyor ama bakıcaz artık..epeyce yağ aldım..protein maskeside var..o da baya gider..
aslında defne yağımda vardı benim bak şimdi hatırladım..oda çok çabuk toparlıyor..
yaza kadar birşeyim kalmaz diye düşünüyorum..
bakımlar işe yarasın diye 1-2 cm kestirdim uçlarından.o bile biraz daha iyi görünmesini sağladı..
7-8 cm daha var..bi taraftan toparlayıp diğer taraftan kestirirsem yaza tertemiz bir saçım olur inşallah..
şubatta bir daha kestiricem zaten..
elimdeki malzemeler bitince de bahsettiğin bakımı uygularım..
ay içim rahatladı şimdiden :)
Süper :) peki protein maskesi nedir, kendin mi yapıyorsun yoksa hazır mı aldın tatlım? Defne yağınıda soracağım nerden aldın adı ve nasıl kullanılıyor, amma sordum değil mi:)
protek protein maskesi vardı evde.tüp şeklinde bilirsin belki..
ama maya maskesi çok uygun bu günlerde,yumurta vs..
defne yağını kendim yapmıştım..
bulabildiğim bitkilerin yağını kendim yapıyorum.şifalarının dorukta olduğu günlerde topluyorum ve zeytinyağında bekletiyorum..
ama aktarlarda da var..
protek protein maskesi vardı evde.tüp şeklinde bilirsin belki..
ama maya maskesi çok uygun bu günlerde,yumurta vs..
defne yağını kendim yapmıştım..
bulabildiğim bitkilerin yağını kendim yapıyorum.şifalarının dorukta olduğu günlerde topluyorum ve zeytinyağında bekletiyorum..
ama aktarlarda da var..
aycan protek protein maskesine ben yeni başladım..iyimi sahiden,nasıl geliyo?yumuşattı baya ama,mucize yaratmadı bende..yani bekledğim gbi değil.ya hiçbiri kerastase gibi mucize yaratmıyo..ama kerastase ta da silikon var anacım..paraben var..ilerisi için iyi olmuyo saç..o anlık sadece iyi görünüyo..saçıma çok çok iyi gelen hemde bitkisel bişey bulamadım hiç..
aycan protek protein maskesine ben yeni başladım..iyimi sahiden,nasıl geliyo?yumuşattı baya ama,mucize yaratmadı bende..yani bekledğim gbi değil.ya hiçbiri kerastase gibi mucize yaratmıyo..ama kerastase ta da silikon var anacım..paraben var..ilerisi için iyi olmuyo saç..o anlık sadece iyi görünüyo..saçıma çok çok iyi gelen hemde bitkisel bişey bulamadım hiç..
Benimde bir sürü tentürüm vardır,yaralar için bile tetra temtürü kullanırım şifalı otları bitkileri zeytinyağına yatırıp güneşte bekletiyorum.Protek markasını biliyorum ama o maskeye rastlamamışım, özellikle sordum çünkü protein saçlarıma iyi geliyor.maya maskem var bir ara watsons'dan maya maskesi almıştım ama saçlarımı kazık gibi sertleştirdiği için genellikle saçlarımı kıvırcık yapmadan evvel kullanıyordum rahat tutsun diye bundan böyle maya günlerindede kullanayım :)
maya maskeside mi üretmişler yahu..ben toz mayayı su da çözüp sürüyorum :)))
protek in nasıl kullanıldığına dair bir bilgi yok üzerinde..nasıl kullanıyorsun sen ..
maya maskeside mi üretmişler yahu..ben toz mayayı su da çözüp sürüyorum :)))
baya bi araşırmadan sonra,yabancı sitelerde fln da bu şekilde okudum,saçın suyunu iyice aldıktan sonra,hafif nemliyken saça iyice yedirip tarayıp bekletin diyo..hatta 1 gece beklese iyi olurmuş..ben saçımın suyunu sıkıp,havluylada kurulayıp saçıma yediriyorum,o sıradada 10-15 dk fln en fazla,vücudumu şampuanlaıyorum en son saçımı duruluyorum..2 kez bu şekilde kullandım.yumuşacık oldular ama çok sağlıklı parlak fln olmadı..belki uzun süre kullanmak lazım..ben vimjo dan aldım,25-26 lira flndı yanlış hatırlamıyosam..
Ben 1 gece ıslak saçla kalsam boyun ağrısından ölürüm herhalde haha :) Ben yağ bakımı yapacağım zaman saçlarımı nemlendiriyorum, sonra yağı veya bakım kremi artık o an kullandığım neyse onu sürüp iyice yediriyorum.Vurucu aşama ise şu, sauna belt denen ısıtıcı kemeri başıma sarıp açıkta kalan tepe kısmınıda strech film ile kapatıyorum, böylece ısıdan dolayı saçlarıma daha iyi işliyor
canım arkadaşının kullandığı maske ile bahsettiğim maske aynı..
ben yağ maskesinden önce nemlendirmiyorum su yağı geçirmez diye..hiç denemedim,nasıl olur bilemem yani..
kitty protein maskelerini protein günlerinde yapmalısın..bende proteki kullanırken önce nemlendiriyorum ve tüm gece bekletiyorum..
nasıl nemlendiriyosun,baya baya ıslatıyomusun yoksa ellerinle azcık suyu alıp saçına mı sürüyosun,ayrıca cuma akşamı protek,cumartesi akşamı da yağ sürüp yatsam olurmu demiştim cvp vermedin!!protein gecesi yap demişsin tamam ama ben kesin cvp istiyorum başka cvp duymak istemiiyorum banane bananehatta saat ver,gece kaçta sürüp bekleteyim cuma gecesi?
aa hiç düşünmemiştim,ama bende sauna belt yok..streçliyorum üzerinede havluyla sıkı sıkı bağlıyorum..ya ben yağı hep kuru saçıma sürüyorum?? :44: yanlışmı yapıyorum?? biraz nemlendirip sürünce daha mı iyi işler??öööfff hep zaten içime sinmiyodu yaptığım bakımlar öfffffff
canım arkadaşının kullandığı maske ile bahsettiğim maske aynı..
ben yağ maskesinden önce nemlendirmiyorum su yağı geçirmez diye..hiç denemedim,nasıl olur bilemem yani..
kitty protein maskelerini protein günlerinde yapmalısın..bende proteki kullanırken önce nemlendiriyorum ve tüm gece bekletiyorum..
ıslatıp havlu sarıp suyunu çekmesini bekliyorum..
diğer sorunun cevabına gelince: ilk sayfada yazıyor zaten..hemde istediğin gibi saatine kadar..
hakettin :)))
yoruldum aynı şeyleri tekrar tekrar yazmaktan ama ya,hak ver biraz
nemli saç konusunu da denemek lazım..bişey diyemiyorum..
basit aslında..deneriz ve karar veririz..
sen denemiş biri olarak fark gördün mü canım kuru sürmekle nemlendirip sürmek arasında..kılıçbalığına soruyorum :)
haklısın cnm şaka yapıyorum,ama iki gündür düşünüyorum napsam napsam diye,saç yorulurmu,hangisi daha etkili olur fln belki bi püf noktası biliyosundur diye soriyim ddm kusura bakma..
ben çıktım iyi gclr kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?