Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Süper :) peki protein maskesi nedir, kendin mi yapıyorsun yoksa hazır mı aldın tatlım? Defne yağınıda soracağım nerden aldın adı ve nasıl kullanılıyor, amma sordum değil mi:)

Son düzenleme:
Süper :) peki protein maskesi nedir, kendin mi yapıyorsun yoksa hazır mı aldın tatlım? Defne yağınıda soracağım nerden aldın adı ve nasıl kullanılıyor, amma sordum değil mi:)

protek protein maskesi vardı evde.tüp şeklinde bilirsin belki..
ama maya maskesi çok uygun bu günlerde,yumurta vs..
defne yağını kendim yapmıştım..
bulabildiğim bitkilerin yağını kendim yapıyorum.şifalarının dorukta olduğu günlerde topluyorum ve zeytinyağında bekletiyorum..
ama aktarlarda da var..

aycan protek protein maskesine ben yeni başladım..iyimi sahiden,nasıl geliyo?yumuşattı baya ama,mucize yaratmadı bende..yani bekledğim gbi değil.ya hiçbiri kerastase gibi mucize yaratmıyo..ama kerastase ta da silikon var anacım..paraben var..ilerisi için iyi olmuyo saç..o anlık sadece iyi görünüyo..saçıma çok çok iyi gelen hemde bitkisel bişey bulamadım hiç..

Benimde bir sürü tentürüm vardır,yaralar için bile tetra temtürü kullanırım şifalı otları bitkileri zeytinyağına yatırıp güneşte bekletiyorum.Protek markasını biliyorum ama o maskeye rastlamamışım, özellikle sordum çünkü protein saçlarıma iyi geliyor.maya maskem var bir ara watsons'dan maya maskesi almıştım ama saçlarımı kazık gibi sertleştirdiği için genellikle saçlarımı kıvırcık yapmadan evvel kullanıyordum rahat tutsun diye bundan böyle maya günlerindede kullanayım :)

protek in nasıl kullanıldığına dair bir bilgi yok üzerinde..nasıl kullanıyorsun sen ..

Evet canım kerastese iyi diye yüzyıllarca kullandım ama bir gün kullanmadığında bir bakıyorsun meğer saçlar hiç değişmemiş hay allahım.Bu yüzden kerastes bundan böyle benim için bitti...Birde protek maskenin fiyatını ve nerden aldığınızı öğrenebilir miyim?

maya maskeside mi üretmişler yahu..ben toz mayayı su da çözüp sürüyorum :)))

evettttt ama kazık gibi yaptığından yola çıkarak hesap et haha :) bu arada bir arkadaşımla msnde konuşuyorum saçları yanmış balyaj yaptırırken, kestirmeye kıyamadım selective protek ammine keratin kullandım 1 ay çok fark etti diyor, saçını nemlendirip 2-3 saat bırakıyormuş acaba keratin bazlı olduğu için bize yarar mı dersin? Hiç kullandın mı bu ürünü?

protek in nasıl kullanıldığına dair bir bilgi yok üzerinde..nasıl kullanıyorsun sen ..

baya bi araşırmadan sonra,yabancı sitelerde fln da bu şekilde okudum,saçın suyunu iyice aldıktan sonra,hafif nemliyken saça iyice yedirip tarayıp bekletin diyo..hatta 1 gece beklese iyi olurmuş..ben saçımın suyunu sıkıp,havluylada kurulayıp saçıma yediriyorum,o sıradada 10-15 dk fln en fazla,vücudumu şampuanlaıyorum en son saçımı duruluyorum..2 kez bu şekilde kullandım.yumuşacık oldular ama çok sağlıklı parlak fln olmadı..belki uzun süre kullanmak lazım..ben vimjo dan aldım,25-26 lira flndı yanlış hatırlamıyosam..

yav bende maya sürmüştüm saçıma kazık gibi yapmıştı aynen.saçlarım kopacaktı nerdeyse..bi daha töbe..bi de biopon diye maske var iyi diyolar,o da watsons da vardı bugün gördüm,ama almadım.protek çok övülüyor..ben de bari saçımda 1 gece bekleteyimmi acaba napayım,ama sabah yıkayabilmem için sabah işe gitmemem gerek.aycangül sana 10 puanlık uzman sorusu,cuma akşamı kafama protek sürerekmi yatayım,yaü sürerekmi,cuma akşam protek cmts akşam yağ sürerek uyusam nolur???çünkü cmts ya da pazar sabah yıkayabilirim,ama h.içi sabah yıkayıp işe gidersem hasta olurum vallaha :2:

Ben 1 gece ıslak saçla kalsam boyun ağrısından ölürüm herhalde haha :) Ben yağ bakımı yapacağım zaman saçlarımı nemlendiriyorum, sonra yağı veya bakım kremi artık o an kullandığım neyse onu sürüp iyice yediriyorum.Vurucu aşama ise şu, sauna belt denen ısıtıcı kemeri başıma sarıp açıkta kalan tepe kısmınıda strech film ile kapatıyorum, böylece ısıdan dolayı saçlarıma daha iyi işliyor

aa hiç düşünmemiştim,ama bende sauna belt yok..streçliyorum üzerinede havluyla sıkı sıkı bağlıyorum..ya ben yağı hep kuru saçıma sürüyorum?? :44: yanlışmı yapıyorum?? biraz nemlendirip sürünce daha mı iyi işler?? öööfff hep zaten içime sinmiyodu yaptığım bakımlar öfffffff

canım arkadaşının kullandığı maske ile bahsettiğim maske aynı..
ben yağ maskesinden önce nemlendirmiyorum su yağı geçirmez diye..hiç denemedim,nasıl olur bilemem yani..

kitty protein maskelerini protein günlerinde yapmalısın..bende proteki kullanırken önce nemlendiriyorum ve tüm gece bekletiyorum..

nasıl nemlendiriyosun,baya baya ıslatıyomusun yoksa ellerinle azcık suyu alıp saçına mı sürüyosun,ayrıca cuma akşamı protek,cumartesi akşamı da yağ sürüp yatsam olurmu demiştim cvp vermedin!!protein gecesi yap demişsin tamam ama ben kesin cvp istiyorum başka cvp duymak istemiiyorum banane banane hatta saat ver,gece kaçta sürüp bekleteyim cuma gecesi?

ıslatıp havlu sarıp suyunu çekmesini bekliyorum..
diğer sorunun cevabına gelince: ilk sayfada yazıyor zaten..hemde istediğin gibi saatine kadar..

Kızlar yağ bakımı yapmadan evvel saçları hafif nemlendirince saçın en derin katmanlarına kadar işliyormuş, kuru saça sürdüğümüzde ise sadece sünger gibi yağı emer yıkadığımızda ise geri bırakırmış, işin mantığını bende çözemedim ama aynı şey cilde sürülen yağlar içinde geçerli pamuğu ıslatıp 2 damla yağ damlatır öyle süreriz...Okulda böyle öğrettiler bize...Bu arada ben nemlendirmek için sprey şişesine doldurduğum suyu kullanıyorum...

Son düzenleme:
ıslatıp havlu sarıp suyunu çekmesini bekliyorum..
diğer sorunun cevabına gelince: ilk sayfada yazıyor zaten..hemde istediğin gibi saatine kadar..

tamam niye bağrıyosun ki azcık şımarayım ddm ne var yani nolmuş

kılıçbalığıcım vallaha ben hep yağı kuru saçıma sürüyorum,ama dediğini de değerlendirmek lazım tabi aycangül ne der bilemem,su yağı geçirmez o da doğru,vallaha hangisi doğruysa onu yapalım boşa gitmesin bizim bakımlar

hakettin :)))
yoruldum aynı şeyleri tekrar tekrar yazmaktan ama ya,hak ver biraz

nemli saç konusunu da denemek lazım..bişey diyemiyorum..
basit aslında..deneriz ve karar veririz..

sen denemiş biri olarak fark gördün mü canım kuru sürmekle nemlendirip sürmek arasında..kılıçbalığına soruyorum :)

haklısın cnm şaka yapıyorum,ama iki gündür düşünüyorum napsam napsam diye,saç yorulurmu,hangisi daha etkili olur fln belki bi püf noktası biliyosundur diye soriyim ddm kusura bakma..
ben çıktım iyi gclr kızlar..

yorulsa benim ki yorulurdu..kaç gündür üst üste yapıyorum..
iyi geceler canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…