Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

ben en az 2000 sayfa okumuşumdur :)
kısaca ilk sayfadaki birinci mesaja bak..orada hangi tarihte neler yapmanız gerektiği yazıyor..

Son düzenleme:
bak canlı örneğide yazmış gördün mü..
kitty nin saçı uzamaya başladıysa seninki de uzar :)
hiç merak etme :)

aynen..benimki uzuyorsa herrrkesinki uzar.. uzuyor da belime gelmedi elbet omuzumda bile değiller,:97:ensemdeler henüz,ama tepemden enseme geldiler diyeyim de herkes anlasın bare :78:

aynen..benimki uzuyorsa herrrkesinki uzar.. uzuyor da belime gelmedi elbet omuzumda bile değiller,:97:ensemdeler henüz,ama tepemden enseme geldiler diyeyim de herkes anlasın bare :78:

aslında bakım yaptıkça dolaylı yoldan hızlı uzuyor..
bak bir yıldır bakım yapıyorum..aşırı uzama sağlayamadım ama hiç kırığım yok..üstelik saçım yanık..
kuaförün bile dikkatini çekti..saç yanmış ama kırık hiç yok dedi..
yani daha önce saçlarımız bir taraftan kırıldığı için 5 cm uzuyorsa 1-2 cm ini kaybediyorduk koptuğu için..ama şimdi öyle değil..dolaylıda olsa bakımlar uzamaya katkı sağlıyor..

canim durumlar iyi gibi simdilik biotin bitirdim 1 sise sanirim onun da etkisini yeni yeni gormeye basladim bu ay 2 cm uzama gozlemledim
bir de kullandigim bakim maskesi var onun disinda yagli bakim yapmiyorum artik
okudugum kadariyla sende de uzama olmus sevindim gercekten emeklerinin karsiligini almana

canim cok tesekkurler ...
killar icin verdigin tarihlere elverdigince birebir uymaya calisiyorum...

evet doğru..benim de baya bir parlıyo ve kırıklarım oldukça azaldı..herkes soruyo napıyosun diye..bir başlasam kitap yazarım diyorum bende

bende gecen hafta kiriklarimi kestim ve sanki simdiden degismis gibiler daha bi sagliklilar birkac gün önce uzun zamandir görmedigim bir arkadasi gördüm dediki aa saclarin uzamiss senin. Cünki tüm arkadaslarim bu sac problemimi artik biliyor uzamadiklarini ve uzadigini fark edince hemen söylerler bana
neysee bugünde yumurta sarisi maskesini yapacam bundada protein var bakalim artikk :80::80:

yani her ayın dolunay gününde epilasyon yapmayı planlamıştım yanlışmıyım?

yani her ayın dolunay gününde epilasyon yapmayı planlamıştım yanlışmıyım?

tatlım dedim ya artık bütün dolunayları kullanmayacağız diye..
daha farklı bilgilere ulaştığımı bazı aylarda dolunaydan çok daha güçlü tarihler olduğunu..
bunları birkaç haftadır diğer topikte yazıyorum aslında ama gözünden kaçmış demek ki..
daha çok içine siniyorsa dolunay günlerinde yapmaya devam et istersen..
ama biz seni çookkk geride bırakırız,haberin olsun :))
sonra arkamızdan ağlamak yok, ona göre :))

Son düzenleme:
ben en az 2000 sayfa okumuşumdur :)
kısaca ilk sayfadaki birinci mesaja bak..orada hangi tarihte neler yapmanız gerektiği yazıyor..
şimdi sevgili aycangül, ben ilkkez katılıyorum bu oluşuma
yarın kuaföre gitmeyi planlıyordum, aslında bir işim için vesikalık foto lazım, hem güzel bi fön çektireyim hem de uçlarından kırıkları aldırayım diyordum
olmaz mı
16 17 ocak ı mı beklemem gerekiyor

aycangül canim sen nasil bakim yapiyorsun saclarina? mesela ayda kac güne geliyor tarihlere göre bakim? ben bi basliyorum bakima en fazla bi ay fln sonra bikiyorum ve birakiyorum. en fazla sinemakili kürü yaptim 3 ay kadar ama fazla bi deisiklik olmadi biraktim..

tatlım verdiğim tarihler uygun sadece..
öyle gerekiyorsa kestirebilirsin tabii.bir sonraki kesimini nde uygularsın bu yöntemi..

ben bu ara ard arda bakım yapıyorum canım..
saç bakımı için uygun olan bütün günleri kullandım bu ay..
yazmıştım daha önce..aralık sonunda yandı saçlarım.bu ara çok sık yapıyorum yani..
ama karışım kullanmıyorum yandığından beri..
birgün hint yağı, ertesi gün badem yağı,sonra ceviz yağı şeklinde uyguluyorum..sırası böyle olmayabilir tabi..bunları yağ günlerinde uyguluyorum.protein günlerinde protein maskesi uyguluyorum.
ve böyle ayrı ayrı yapınca daha güzel sonuç aldım..birazda kestirdim uçlarından..epey düzelme var..
sinamekiyi bende uzun süre uyguladım ama sonuç alamadım..saçlarım biraz sağlık kazandıktan sonra belki deneyebilirim yine..

Tatlım, forumdaki arkadaşlardan biri paylaşmıştı muskat, karanfil, zeytinyağı....Ben o karışımı yaptım 1 senedir onu kullanıyorum, saçlarımı hem yumuşacık yapıyor, hem dökülmeyi kesiyor hemde yanıklarımı iyi geldi, en azından saçlarımı kuruttuğumda fön çekmesem bile uçları yün gibi durmuyor...

bi ara onuda denerim canım çok sağol..
şimdilik iyi gidiyor ama bakıcaz artık..epeyce yağ aldım..protein maskeside var..o da baya gider..
aslında defne yağımda vardı benim bak şimdi hatırladım..oda çok çabuk toparlıyor..
yaza kadar birşeyim kalmaz diye düşünüyorum..
bakımlar işe yarasın diye 1-2 cm kestirdim uçlarından.o bile biraz daha iyi görünmesini sağladı..
7-8 cm daha var..bi taraftan toparlayıp diğer taraftan kestirirsem yaza tertemiz bir saçım olur inşallah..
şubatta bir daha kestiricem zaten..
elimdeki malzemeler bitince de bahsettiğin bakımı uygularım..
ay içim rahatladı şimdiden :)

anladim canim yani verdigin tarihteki herseyi uyguluyorsun birebir. bende öyle yapmaya calisiyim bari. mesela su mayali süt ve yag günlerine bende bi bakarim.. evde hangi yag varsa sürerim kafama :))) kestirmeye karar vermistim ya geri vazgectim cünkü yine kisalticaklar biliyorum riske atmak istemiyorum. nasil olsa cok kirigimda yok sadece kurulugundan sikayetciyim onuda bakimlarla düzeltebilirim belki 2 ay sonra fln kestiririm artik.. biotin haplari falan varmis onun gibi seyler kullandin mi sen ? kullandiysan isine yaradimi ?

şampuanına biraz ısırgan yağı koy canım..çok iyi geliyor..
ben birkaç aydır kullanıyorum..dipler çok sağlıklı..hem saç da çıkartıyor..dökülmeyide durduruyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…