Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

aycangül ben bakim falan yapmiyorum buaralar. bu aralar derken yaklasik 4-5 aydir :) cünkü ugrasmak istemiyorum ya havalarda soguk burada sacim islak bekletince basim agriyor bakimlardan sonra..sadece sac kesim gününde sacimi kestirsem kuaföre bununda uzamada yinede bi faydasi olurmu? 8 haftadan sonraki ara vermenin sebebini anlamadim, sanirim bu bakim yapanlaricin deilmi?

Ben protein günlerinde yumurtanin sarisi,cok az yag, bal ve limon bu maskeyi yapiyorum sacima.
yag günlerinde sac uclarima yag sürüyorum, diplerine sürmüyorum cünki saclarimi döküyorr.
mineral günlerindede ara sira kil maskesi yapardim genelde zamanim olmazdi o günler.
ama ihmal etmedigim günlerr protein günleriydi. birde saclarimi nemliyken ve uyurken örüyorum hep.

yani anlayacaginiz aslinda pek birsey yapmadim. cok calistigim icin yorgundum hep üseniyordum birseyler yapmaya ama bunlar gayet kolay maskeler. aksamlari eve geldigimde saclarima sürüp birakirdim yemek dizi falan derken zaman geciyordu 2 saatde olsa. sonra uyumadan öncede yikiyorum
Bugün yinee bir arkadas fark ettii uzadiklarini
neysee aycangulun dedigi gibi ara verecemm 7 martda tekrar baslicamm..
insallah hepimizinkide uzarr

evet canım..o 2 hafta sinameki bakımı yapanların verdiği ara..
ben de bu aralar yapamıyorum,çünkü başımda bu bakımlar kalınca migrenim azdı..
bir de üstüne grip oldum..daha yeni geçiyor..bir de evdekilere bulaştırdım,bana çok kızdılar..

şimdilik bakımları bıraktım..saç kesim gününü bekliyorum senin gibi bende

inşallah canım

evet canım bakım yapanlar için o ara..
sadece kesimle bakımlar kadar uzama sağlaman zor.ama yanlış zamanda kesilen saçın da uzaması zor:)

hmm sinemaki kürünü ben haftada bir gün 3 aya yakin yaptim ama bi faydasini görmedim birakmistim..
sendemi her hafta yapiyordun yoksa buradaki tarihlere göremi sadece? her hafta bakim günü oldugu icin sanirim sende her hafta yaptin öylemi ?

evet canım bakım yapanlar için o ara..
sadece kesimle bakımlar kadar uzama sağlaman zor.ama yanlış zamanda kesilen saçın da uzaması zor:)

hmmm ya ben yapmistim sinemakiyi uzun bi süre ama sonuc alamadim:s Tarihlere göre yapmadigim icinmi acaba ? tarihlere görede yapsam heralde yine haftada bi kere yapmam gerekiyor dimi.. bende hala var ampül en iyisi tarihlere göre arada bir yapiyim :d yinede yarari olurmu her tarihte yapmasam ?

kaç günde bir yaptığının bir önemi yok aslında.sadece uygun günlerde yapman yeterli..
eğer buna rağmen uzamazsa sinameki senin saçın için uygun değildir..
bende de uzama sağlamadı.uygun günlerde yapmama rağmen.

ben 3 kez yaptım bu sinameki kürünü saçlarım sertleşti bıraktım şimdi.yağ bakımlarına başlıcam

Bugün yumurta sarısı ve zeytinyağı sürcem akşam saçıma öyle yatıcam sabahda yıkıcam saçlarım sem sert oldu geçen seneden beri hiç maske yapmadım.

Geçen sene çok sık maske yapardm zeytnyağları turplu sular.En sonunda bıktım ve bıraktım artık ayda bir iki kere senin dediğin tarhlerde yapıcam bakımımı aycangül. :)

bana da sinameki yaramadı canım..ben artık bakımları bıraktım..senin verdiğin tarihlerde kesim yaptırıyorum artık ...

bana da sinameki yaramadı canım..ben artık bakımları bıraktım..senin verdiğin tarihlerde kesim yaptırıyorum artık ...

Canım bence bakım yapmayı bırakma gerçekten işe yarıyor.Ben geçen ay bi aktardan saç bakım maskesi aldım içerisinde bir sürü besleyici yağ var susam yağı,badem yağı vs...2 hafta boyunca neredeyse her gün uyguladım ve saçım bariz şekilde uzadı:93:

mmmmm....
peki o zaman ,yağlarla devam edeyim..belki bana da yarar..
sağol canım

keratin fönünden sonraki hali böyle arkadaşlar.hiçbir şekilde düzleştirici kurutma makinesi vs. kullanmadan kendi halinde kuruyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…