Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

arkadaşlar konuyu yenı gördüm. benım de dsaçım uzamıyor kestırdım ama artık kısa saçtan sıkıldım. en kısa zamanda boyaya gıtmem gerekıyor aynı zamanda kesım de yaptırıcam şekil amaçlı. bı de kilo vermekle alakalı uygun zamanlardan bahsedılmış. karfam çok karıştı. saçımı ne zaman boyatmalı kestırmelıyım en yakın. şu sıralar dıyetle ılgılı nelere dıkkat etmelıyız. bır de ayın büyümesı küçülmesı ne demek nasıl anlıyorsunuz... ... çok teşekkürler şimdidenn......

aycangül yardım edrsen çok sevinirimm...

Son düzenleme:

canım,ilk sayfalarda detaylı bilgiler verdim,okursan çok mutlu olurum..
dolunaydan sonraki iki hafta küçülen faz oluyor,yani ay küçülmeye başlıyor.sonra bir gün tamamen kaybolup yeniden büyümeye başlıyor.buna da büyüyen faz diyoruz.bu da iki hafta sürüyor,ta ki dolunaya kadar..

teşekkürlerr. bıraz takip edınce daha ıyı anladım galıba. başta çok ilginç gelmişti. konuyu takıpteyım. kesım gününü beklıyorum.

aycanguulllumm cokkk tsk ederimm saclarim sonunda uzadii
hafta sonu uzun zaman görüsmedigim bir arkadasla görüstümm sasirdii saclarin cok uzamis dedii cünki saclarim hic uzamazdi
okadar sevindimkii ayy cok güzel ya. ilk bu topigi gördügümde uzayacagina inanmamistim ama demekk dogruymus degmiss ugrasmama.

ama birsey soracam.. 8hafta sonra arami vermem lazim? öyleyse eger nekadar ara vermem lazim ?
tekrarr tskklerr :80::80:
bu arada eski sacli halimin resmini bulursamm koyarim buraya ve yenii sacimi

Saçınızın uzaması için hangi bakımı yapmıştınız? ben de bakımlar yapıyorum da.Size ne iyi geldi merak ettim

nazar değmesin canım saçlarına

ben de uzatmaya çalışıyorum..inşallah yaza omuzlarıma gelir

ne güzel haber bu ,çok sevindim :))
şu an ara verebilirsin hasretciğim..nasılsa küçülen ay fazındayız..martın 6-7 si gibi yeniden başlarsın..
sabırsızlıkla foto bekliyorum haberin olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…