Aycangul cum tesekkurler tarıhler ıcın
bana haftasonu olan tarıhler uyuyor
bende bı sonrakı kesım tarıhını beklıyorum
güle güle kullan pırlantam..
mesajı yazış saatin dikkatimi çekti :))
arkadaşlar konuyu yenı gördüm. benım de dsaçım uzamıyor kestırdım ama artık kısa saçtan sıkıldım. en kısa zamanda boyaya gıtmem gerekıyor aynı zamanda kesım de yaptırıcam şekil amaçlı. bı de kilo vermekle alakalı uygun zamanlardan bahsedılmış. karfam çok karıştı. saçımı ne zaman boyatmalı kestırmelıyım en yakın. şu sıralar dıyetle ılgılı nelere dıkkat etmelıyız. bır de ayın büyümesı küçülmesı ne demek nasıl anlıyorsunuz... ... çok teşekkürler şimdidenn......
aycangül yardım edrsen çok sevinirimm...
canım ben anca saglam kafa ıle bakabılıyorum sıteye
aksamları okusam bıle yorum yapacak halım kalmıyor bazen sızıp kalıyorum resmen
Sinameki bakimi yaptim bugün sifa niyetinee
bu kadar erken kalkınca normal tabi ..
canım,ilk sayfalarda detaylı bilgiler verdim,okursan çok mutlu olurum..
dolunaydan sonraki iki hafta küçülen faz oluyor,yani ay küçülmeye başlıyor.sonra bir gün tamamen kaybolup yeniden büyümeye başlıyor.buna da büyüyen faz diyoruz.bu da iki hafta sürüyor,ta ki dolunaya kadar..
aycanguulllumm cokkk tsk ederimm saclarim sonunda uzadii
hafta sonu uzun zaman görüsmedigim bir arkadasla görüstümm sasirdii saclarin cok uzamis dedii cünki saclarim hic uzamazdi
okadar sevindimkii ayy cok güzel ya. ilk bu topigi gördügümde uzayacagina inanmamistim ama demekk dogruymus degmiss ugrasmama.
ama birsey soracam.. 8hafta sonra arami vermem lazim? öyleyse eger nekadar ara vermem lazim ?
tekrarr tskklerr :80::80:
bu arada eski sacli halimin resmini bulursamm koyarim buraya ve yenii sacimi
Saçınızın uzaması için hangi bakımı yapmıştınız? ben de bakımlar yapıyorum da.Size ne iyi geldi merak ettim
hafta sonu uzun zaman görüsmedigim bir arkadasla görüstümm sasirdii saclarin cok uzamis dedii cünki saclarim hic uzamazdi
okadar sevindimkii ayy cok güzel ya. ilk bu topigi gördügümde uzayacagina inanmamistim ama demekk dogruymus degmiss ugrasmama.
ama birsey soracam.. 8hafta sonra arami vermem lazim? öyleyse eger nekadar ara vermem lazim ?
ne güzel haber bu ,çok sevindim :))
şu an ara verebilirsin hasretciğim..nasılsa küçülen ay fazındayız..martın 6-7 si gibi yeniden başlarsın..
sabırsızlıkla foto bekliyorum haberin olsun :)
teşekkürlerr. bıraz takip edınce daha ıyı anladım galıba. başta çok ilginç gelmişti. konuyu takıpteyım. kesım gününü beklıyorum.
ben de kesim gününü bekliyorum :)
aycangülüm martın ilk haftası fln boya günü varmı? 11ine kadar boyamam lazımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?