baya bir uzamış tabii..maşallah
bu da eylül ayında çekmiştim uzamış değil mi
bencede baya uzamis.. uzamis hali hangi aydan?
uzamis halinin dun çektim canım sizler içinkeratin bakımını da hem merak eden arkadaşlar vardı..kısa hali de eylülden.aslında belki normal kişiler için uzama az bile olabilir ama benim gibi biri için mucize..ama çok emek verdim,daha da istediğim boy bu değil elbette..ama inşallah hep bu hızda devam eder..aycangülün gösterdiği yol sayesinde ve bıkmadan usanmadan verdiğim emekler,saçtığım paralar sonuç bu
Canım bence bakım yapmayı bırakma gerçekten işe yarıyor.Ben geçen ay bi aktardan saç bakım maskesi aldım içerisinde bir sürü besleyici yağ var susam yağı,badem yağı vs...2 hafta boyunca neredeyse her gün uyguladım ve saçım bariz şekilde uzadı:93:
canım :)
seninle ilk konuşmalarımızı hatırlıyorum..neredeyse bir yılda 3 cm uzuyordu saçların ki biotin ve vitaminlerle ancak..saçlarını dediğim tarihte kestirmeye ne zor ikna olmuştun..haklı olarak tabi :)
bunları bilen biri olarak saçlarındaki uzama hafife alınamaz..mucize resmen.artık para harcamayı bırak bence..hiç gerek yok..saçların mükemmel görünüyor zaten..brezilya fönü sayesinde aynalarlada sorunun kalmadığına göre artık sadece saç diplerine uygun bir yağ ile bakım yapman yeterli..koruma ve güçlendirme amaçlı..
artık seni düşünmek zorunda kalmayacağım demek ki :)))
ohh,rahatladım
resim eklemeye çalışıyorum ama oldumu bilmiyorum
tatlım kullandığın yağı tanıtır mısın biraz :)
uzamis halinin dun çektim canım sizler içinkeratin bakımını da hem merak eden arkadaşlar vardı..kısa hali de eylülden.aslında belki normal kişiler için uzama az bile olabilir ama benim gibi biri için mucize..ama çok emek verdim,daha da istediğim boy bu değil elbette..ama inşallah hep bu hızda devam eder..aycangülün gösterdiği yol sayesinde ve bıkmadan usanmadan verdiğim emekler,saçtığım paralar sonuç bu
iyi bir şampuan ve maske dışında birşey almıyorum hiç.o da ayda bir falan..bakalım bu keratin kaç ay kalacak saçımda:) senin emeklerin yadsınamaz :) hee bu arada,düşünmiceksin beni ama yine de peşini bırakmaaaaamokulundan mezun oldum ama senden hala öğreneceğim çok şey var bunu biliyorum ayrıca kılıçbalığına da çok tşk ederim burdan,sahi nerelerde o?? :26:
Biri beni mi çağırdı İşte buradayım :) Tatlım saçların uzamış bariz belli ve keratinde çok hoş olmuş, güle güle kullan sağlıkla uzat inşallah
saçlar super .maşallah
evet ben baya ısrar etmiştim keratinden sonra fotonu görmek istiyorum diye teşekkür ederim cnm.buarada saçların baya uzamış bariz bi şekilde belli oluyo ve modelide çok güzel.bikaç güne bende yaptırıorum keratin çok heyecanlıyım ama çok korkuyorum kötü bi sonuç alıcam diye
canımcım iyi bir yerde yaptırmaya çalış,çünkü çeşitleri çok,kılıçbalığı çok daha bilgili bu konuda..iyi bir ürünle yapılırsa kötü olması için hiçbir sebep yok..ama ben ilk yaptırdığımda çok üzülmüştüm çünkü sert ve yapış yapış olmuştu,mahvettim saçlarımı hadi bakalım sil baştan bakımlara başlicam ah kafam ah diye 4 gün boyunca söylendim kendime..ama yıkayınca gerçekten bu kadar yumuşayacağını ve düzgün duracağnı tahmin etmemiştimbenim saçlarım mat,püsür püsür,çoğu yerler yanık bir garipti..mutlaka fön düzleştirici istiyodu.uçlardaki top top ların da bir çoğu gitti.herkese tavsiye ederim.evde yapabilmeyi öğrensem tabi çok daha ekonomik olacak :26:
kılıçbalığı evet ben seslendim!nerdesin yahu.özel msj da atılmıyor sana,dedim ne oldu nerelere gitti tatlış
süperlik bi durum yok aslında,ama yine de sağolcanımmm..o eski yanık kıtır kıtır ve sapsarı halinden sonra olabileceğinin en iyisi tabi
canlarımm
manıkur ve pedıkur yaptım
basımdada sac bakımı var yag
dermokılle yıkayacagım
ayrıca epılasyonda yaptım
cok verımlı bır gece oldu benım ıcın
Hey maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?