Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

bencede baya uzamis.. uzamis hali hangi aydan?

uzamis halinin dun çektim canım sizler için keratin bakımını da hem merak eden arkadaşlar vardı..kısa hali de eylülden.aslında belki normal kişiler için uzama az bile olabilir ama benim gibi biri için mucize..ama çok emek verdim,daha da istediğim boy bu değil elbette..ama inşallah hep bu hızda devam eder..aycangülün gösterdiği yol sayesinde ve bıkmadan usanmadan verdiğim emekler,saçtığım paralar sonuç bu

canım :)
seninle ilk konuşmalarımızı hatırlıyorum..neredeyse bir yılda 3 cm uzuyordu saçların ki biotin ve vitaminlerle ancak..saçlarını dediğim tarihte kestirmeye ne zor ikna olmuştun..haklı olarak tabi :)
bunları bilen biri olarak saçlarındaki uzama hafife alınamaz..mucize resmen.artık para harcamayı bırak bence..hiç gerek yok..saçların mükemmel görünüyor zaten..brezilya fönü sayesinde aynalarlada sorunun kalmadığına göre artık sadece saç diplerine uygun bir yağ ile bakım yapman yeterli..koruma ve güçlendirme amaçlı..
artık seni düşünmek zorunda kalmayacağım demek ki :)))
ohh,rahatladım

tatlım kullandığın yağı tanıtır mısın biraz :)

iyi bir şampuan ve maske dışında birşey almıyorum hiç.o da ayda bir falan..bakalım bu keratin kaç ay kalacak saçımda:) senin emeklerin yadsınamaz :) hee bu arada,düşünmiceksin beni ama yine de peşini bırakmaaaaam okulundan mezun oldum ama senden hala öğreneceğim çok şey var bunu biliyorum ayrıca kılıçbalığına da çok tşk ederim burdan,sahi nerelerde o?? :26:

evet ben baya ısrar etmiştim keratinden sonra fotonu görmek istiyorum diye teşekkür ederim cnm.buarada saçların baya uzamış bariz bi şekilde belli oluyo ve modelide çok güzel.bikaç güne bende yaptırıorum keratin çok heyecanlıyım ama çok korkuyorum kötü bi sonuç alıcam diye

Biri beni mi çağırdı İşte buradayım :) Tatlım saçların uzamış bariz belli ve keratinde çok hoş olmuş, güle güle kullan sağlıkla uzat inşallah

canımcım iyi bir yerde yaptırmaya çalış,çünkü çeşitleri çok,kılıçbalığı çok daha bilgili bu konuda..iyi bir ürünle yapılırsa kötü olması için hiçbir sebep yok..ama ben ilk yaptırdığımda çok üzülmüştüm çünkü sert ve yapış yapış olmuştu,mahvettim saçlarımı hadi bakalım sil baştan bakımlara başlicam ah kafam ah diye 4 gün boyunca söylendim kendime..ama yıkayınca gerçekten bu kadar yumuşayacağını ve düzgün duracağnı tahmin etmemiştim benim saçlarım mat,püsür püsür,çoğu yerler yanık bir garipti..mutlaka fön düzleştirici istiyodu.uçlardaki top top ların da bir çoğu gitti.herkese tavsiye ederim.evde yapabilmeyi öğrensem tabi çok daha ekonomik olacak :26:
kılıçbalığı evet ben seslendim!nerdesin yahu.özel msj da atılmıyor sana,dedim ne oldu nerelere gitti tatlış

Bir süre okyanusun derinliklerine daldım ondan kapsama alanı dışına çıktım tatlım :) Evde yapamayacak bir durum yok, sana yardım edebilecek bir arkadaşın varsa, kalitelide bir saç düzleştiricin varsa yapabilirsin elbette...Hatta normal şartlarda saçlarını kendin düzleştirebiliyorsan başkasına bile ihtiyacın yok...

canlarımm
manıkur ve pedıkur yaptım
basımdada sac bakımı var yag
dermokılle yıkayacagım
ayrıca epılasyonda yaptım
cok verımlı bır gece oldu benım ıcın

Aycabgül senden bir şey isticem canım bir dahaki 1. sayfadaki yazını düzenlediğinde saç bakım günleri yağ içeren bakımlar yazdığın gibi bu gün diyet yapabilirsnz şeklnde diyet gnleri diyede yazarsan sewinirm.Tamam tuz mineral protein günleri diye yazmşsn sağol ama bu şeklde yazarsan daha iyi anlayacağım.

sağol canım bu arada canım babam bana aktardan dermokıl dıye bır sampuan almıs
onu kullanmaya basladım
bıde kara uzum cekırdegı ytabletı ıcmeye basladım
zamanında kullandıgımda vucudumu sertlestırmıstı saclarıma da ıyı gelmıstı bakalım
geccen gun mecburen bır kuafore gırdım
sacların uzun ama oyle bakımsız degıl uzatmaya devam edın dedı
sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…