canım neden dün kestirmişler peki saçlarını?ben biraz önce 1cm'ye yakın kestim.geçmi kaldık şimdi
canım şimdi okudum netten.Dün saçını kestirenler hadi yine iyisiniz şanslı olacakmışsınız. 2.ayın 2.günü saç kestirmek uğurmuş onlara göre.ama bizim amacımız faklı.yanında uğur da getirsin inşallah...
belki 2. ayın 2. günü de ay takvimine göre verdiğimiz tarihlere rastlıyordur..
mantıkları buysa eğer dün kestirmişler diye üzülmeyin..
onların doğuda yaşadıklarını ve arada ki saat farkını unutuyorsunuz)
Aycangül olayı aştı diyorum, başka bir şey demiyorum size...
belki 2. ayın 2. günü de ay takvimine göre verdiğimiz tarihlere rastlıyordur..
mantıkları buysa eğer dün kestirmişler diye üzülmeyin..
onların doğuda yaşadıklarını ve arada ki saat farkını unutuyorsunuz)
evet canım onlar da ay takvimine göre 2.ayın 2. gününü kullanmışlar.ama onların senden öğrenecek çok şeyleri var.Ay takvimi senden sorulur ...
Mailimi aldın mı?
canım açabilsem msn imi okuyacağım da
kesin güzel bilgiler göndermişsindir..şimdiden teşekkür ederim :)
şimdi dışarı çıkıcam da gece bir daha denerim.yada dışarda denerim..
bu arada çıkmışken saçımıda bugünden kestireceğim galiba,uçlara baktıkça sinir oluyorum
saçımı yıkadım sonuçları da gelince yazıcam,çıkmak için geç kaldım.
evettt saçlarımı kestrdim... biraz fazla aldı bu kez kuaförüm.. tamamen temizlensin dedi... inşallahhh çok çok uzar bu ay saçlarım. kırıklarımda bitti artık yaza kdr kestirmem umuyorum
Güle güle kullan, sıhhatler olsun...
bugün ben de işteyken alakasız yerlerden 1-2 cm lik kestim..yine de olur herhalde dimiaycangül sen olmasan ben ne yapardım,resmen saçlarım sanki başkasına ait..bazen benimmi diye bakıyorum dileğinde ne varsa gerçek olsunnnn cnmmm
Topunuza sıhhatler olsunBu arada ben dün kestim uçlardan 3 mm ama hiç biriniz iyi dilekte bulunmadınız çok kötüsünüz arkadaşlar
Topunuza sıhhatler olsunBu arada ben dün kestim uçlardan 3 mm ama hiç biriniz iyi dilekte bulunmadınız çok kötüsünüz arkadaşlar
Sıhatler olsun caanııımmmbende yarın kırptırıcam annişkoyaa yuvarlak olsun istiyorum suanda v seklinde
sıhhatler olsun canım. saçların popona değsin inşşalllaah.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?