Yinede çok kestirme
yok kuaförün eline teslim etmemkendim kesicem 1 cmcik
aa bu konuyu cok begendim haftalık bakımlarda her hafta mı tarih var??
ben de arkadaşları topladım gittim dün kuaföre makas değecek kadar bi kesim yaptırdık,katlarım uzamış sonunda sonraki kesim tarihinde de onlardan kurtulcam artık,düz ve cılız saçta uzun saça kat kabus gibiymiş onu anladım,yıllarca kat kat,omuzumun üstündeydi saçlar.kuaförümüz de sağolsun dalga geçti bizle,ay takvimine göre fön çekicem şimdi diye,sinir oldummm
Sorun yok öyleyseBen bu gün 3 mm kadar kestim, ayn 8inde arkadan 1 cm falan alıp Ağustos'a kadar bir daha ellememeyi umut ediyorum Tabii bu söylediğime ben bile inanmadım
bugün gazetede yazıyordu..dün bütün çinliler saç kestirmeye gitmiş uğur getirsin diye :))
çok çokşanslısın :)
listeye göre beslen..verdiğim günlerin besinlerini büyüyen fazdayken daha az tüket..
bugün gazetede yazıyordu..dün bütün çinliler saç kestirmeye gitmiş uğur getirsin diye :))
ben de arkadaşları topladım gittim dün kuaföre makas değecek kadar bi kesim yaptırdık,katlarım uzamış sonunda sonraki kesim tarihinde de onlardan kurtulcam artık,düz ve cılız saçta uzun saça kat kabus gibiymiş onu anladım,yıllarca kat kat,omuzumun üstündeydi saçlar.kuaförümüz de sağolsun dalga geçti bizle,ay takvimine göre fön çekicem şimdi diye,sinir oldummm
vay beee nekadar sansliyiz ozaman desenize, yani kk olmasa benim bu tarihlerden haberim bile olmicakti öyle kafama göre gidip kestiricektim :)) oley oley oleyyyyugurdami getiriyormus vay be yasadikkkkk
vay beee nekadar sansliyiz ozaman desenize, yani kk olmasa benim bu tarihlerden haberim bile olmicakti öyle kafama göre gidip kestiricektim :)) oley oley oleyyyyugurdami getiriyormus vay be yasadikkkkk
canım neden dün kestirmişler peki saçlarını?ben biraz önce 1cm'ye yakın kestim.geçmi kaldık şimdi
canım şimdi okudum netten.Dün saçını kestirenler hadi yine iyisiniz şanslı olacakmışsınız. 2.ayın 2.günü saç kestirmek uğurmuş onlara göre.ama bizim amacımız faklı.yanında uğur da getirsin inşallah...
Aycangül olayı aştı diyorum, başka bir şey demiyorum size...
kk olmasaydı benim kendi bloğum falan olurdu..
mutlaka paylaşırdım bunları yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?