en sonuda 8. kürümü yapıp ara vereceğim bugün 3 hafta ara vermeyi düşünüyrm
annem de diyodu bi ara tüy temizliği yaparken eski ayın yeni aya geçtiği gün mü yeni aynı eski aya geçtiği gün mü ne o zaman alırsan bir kaç ay içinde tüylerin azalır devam edersen biter bile(çok tüylü değilim de) demişti onun anneannesi yapıyomuş ordan biliyo eskiler bizden iyi tabi :) annemden onu da öğreniyim de sonra burda da saçlarım için bi şeyler öğreniyim umarım yani anlarsam
koc burcundayken şahane uzuyor..
Kuaforunu solede gıdıp gozunu oyayım..
bn de ilk gtmiştm bu kuaföre, keşke gtmeseydm...
vardır her işte bir hayır öyle düşünme.
hem belki bu kuaförün eli hafif gelir de gelişir,güzel güzel uzar saçların.
aslında kestrmek çok zor geliyor insana ama kestrdkten sonra gerçekten çok sağlıklanıyor saç..
aycangüll yeni tarihler ne zamann
Bende azıcık kestim saçlarımı uçlarından ama ne yapacağım konusunda kararsızım acaba arkaları iyice kısaltsam mı yoksa hiç uğraşmayıp yan tarafların uzamasını bekleyip arkalarıda yavaş yavaş mı kısaltsam...Çok mutsuzum bu iğrenç saçlar beni deli ediyor...
Benim sağlıklı ama şöyle bir sorun var, kuzenim mum ile saçımn yan tarafını yakınca mecburen her iki tarafıda düzeltip aynı boya getirdim ve maalesefki omuzun 2-3 cm aşağısında arkalar ise bir hayli uzun aralardında herhalde 12 cm falan fark varŞimdi bir anda 12 cm kesersem saçlarım omuz hizasına çıkmış olacak kabus gibi...Tamam tamam ben en iyisi yavaş yavaş arkalardan alırım böylece birbirine yaklaşır boyları...
onlar uzayana kadar böyle mutsuz mu geçireceksin günlerini..
tabiki aynı boya getrme, yanlarına kat attr, öyle uzasın işte..
Diğer konuyada yazdım, elini korkak alıştırma
kescem vallauzuyolar bari sağlıklı uzasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?