Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html

burada yine ilk mesajda bulabilirsin..

evet o kadar kendnden gecmstıkı keserken daha var duzelmesıne..neysekı bıraz toparlandı aycangulun werdığı tarhlerde bakım yaptığım ıcın! Sımdı mutluyum. Arkadaslar aksatmadan yapın bakımınızı cok net gorebılırsnz farkı..
Bu arada duz sac ıcın kat olayına gırmeyın...Hıc ama hıc gerek yok

kırık aldrmaya gttm, beklenilen sonuç, çok kestilerr
ama şimdi kesim tarihinde kestrdm ya, daha hızlı uzayacak değil mi

koc burcundayken şahane uzuyor..
Kuaforunu solede gıdıp gozunu oyayım..

ohh iyi ozaman..
aslında adam çok incelen saçımın karşısında bana iyilik yaptı ama sanane benm saçımdan, bn o kadar istiyorum o kadar kes değilmi..
trip attm zaten adama suçlu hssetti kendni=)
nese ozzaman doğru bi vakitte kestrmişim

Allah'tan benim kuaför anlayışlı. mesela ben katları düzlettirdim aralık gibi. adam b bu sana olmaz dedi,ben istedim diye de öyle kesti. sonuç:gerçekten yakışmadı.yarı gidip birazkat verdireceğim.

Bende azıcık kestim saçlarımı uçlarından ama ne yapacağım konusunda kararsızım acaba arkaları iyice kısaltsam mı yoksa hiç uğraşmayıp yan tarafların uzamasını bekleyip arkalarıda yavaş yavaş mı kısaltsam...Çok mutsuzum bu iğrenç saçlar beni deli ediyor...

aslında kestrmek çok zor geliyor insana ama kestrdkten sonra gerçekten çok sağlıklanıyor saç..
aycangüll yeni tarihler ne zamann

aslında kestrmek çok zor geliyor insana ama kestrdkten sonra gerçekten çok sağlıklanıyor saç..
aycangüll yeni tarihler ne zamann

Benim sağlıklı ama şöyle bir sorun var, kuzenim mum ile saçımn yan tarafını yakınca mecburen her iki tarafıda düzeltip aynı boya getirdim ve maalesefki omuzun 2-3 cm aşağısında arkalar ise bir hayli uzun aralardında herhalde 12 cm falan fark var Şimdi bir anda 12 cm kesersem saçlarım omuz hizasına çıkmış olacak kabus gibi...Tamam tamam ben en iyisi yavaş yavaş arkalardan alırım böylece birbirine yaklaşır boyları...

onlar uzayana kadar böyle mutsuz mu geçireceksin günlerini..

tabiki aynı boya getrme, yanlarına kat attr, öyle uzasın işte..

tabiki aynı boya getrme, yanlarına kat attr, öyle uzasın işte..

Tatlım hem yanlara hem arkalara uyumlu olacak biçimde kat attım zaten ama saçlarım o kadar düz ki katlar görünmüyorDışarı doğru fön çektiğimde inanılmaz güzel görünüyor ama, düzken sinirlerimi bozuyor işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…