- Konu Sahibi elvandogancan
-
Kırıntılarınla yaşıyorsun ne demektir yahu!Böyle söz söyler mi insan evladının anasına.Çok üzücü.O ayı iflah olmaz bacım.Ne yap ne et kurtar kendini.Öncesinde çok gezme görüşme pek olmadı ailem dışarıda görüşmeye izin vermedi diyim , telefonda işte ... çok pişmanım ama iş işten geçti tabi
6000eşimin geliri , ama dediğiniz gibi fiyatlar uçmuş en basitinden bi pantolon bile 50 liraGelirinize bağlı. Aylık geliriniz 4000 üzerinde falansa çok değil
Gerçi fiyatlar da anormal artık
Kesinlikle haksızlık ediyor o zaman. Ben bir çıktığımda tek başıma 200'e yakın harcıyorum ki kendimi tutmama rağmen6000eşimin geliri , ama dediğiniz gibi fiyatlar uçmuş en basitinden bi pantolon bile 50 lira
Dengesiz bi insan yoruldum artıkEşiniz için çokmuş demek ki.Fiyat degil de size verdiği deger o.
Bilmiyorum nasıl sıklıkla alışveriş yapıyorsunuz, ben sürekli yapıyorum ondan sanırım bu öfkeKesinlikle haksızlık ediyor o zaman. Ben bir çıktığımda tek başıma 200'e yakın harcıyorum ki kendimi tutmama rağmen
Kıskanç hemde aşırıEşiniz normalde kıskanç biri mi? Sinir anında söylemiş olabilir. Sular durulduğunda sakince konuşun. Boşan diyenlere bakma hemen boşan lafını yapıştırıyorlar. Bende boşandım ama kolay değil bebeğinizde var üstelik.
Evet tamda öyleEski konularınıza baktım da aslında tüm konular birbirinin aynı,inanılmaz kaba davranan zerre değer vermeyen hödüğün biriyle evlisiniz,ha aynı zamanda da cimri. Muhtemelen siz çalışırken de böyleydi bi ömür de böyle olacak,boşanın desek boşanacağınızı zannetmiyorum,çünkü krediyle ev aldırma derdindesiniz uzun uzun yıllar beraber yaşama hayalleriniz var,bari yol yordam bilin idare etmeye çalışın. Ben eşimden örnek veremem yediğime içtiğime karıştığını bilmem,onun kadar para kazanıyorum agzını açamaz ama babam aksi bi adamdı,annem onunla alışverişe çıkmazdı mesela,bi seferde 500 tllik alışveriş onun yanında imkanı yok yapmazdı,taksitle alır kullanmaya başlar “ aaa ben bunu alalı yıl oldu” derdi çünkü babam bogazımızın dışında harcanan her paraya israf gözüyle bakardı,yani bi cacık yapamıycaksınız boşanıcam filan demeyin bari idare etmeye çalışın.
Kırıntılarınla yaşıyorsun ne demektir yahu!Böyle söz söyler mi insan evladının anasına.Çok üzücü.O ayı iflah olmaz bacım.Ne yap ne et kurtar kendini.
Ha ben çok sık yapmıyorumBilmiyorum nasıl sıklıkla alışveriş yapıyorsunuz, ben sürekli yapıyorum ondan sanırım bu öfke
Sıkıntı aslında kocanız da,illa ömür tüketecem diyorsanız dilinden dişinden anlayın azıcık,madem kendi paranızla alıyorsunuz adamı ne peşinize takıyorsunuz görsün de haşlasın beni diye mi,tee Allahım yaEvet tamda öyleBen çok sık alışveriş yapıyorum sıkıntı o sanırım
Bacım,cok degil benim en kötü alisverisim 1000 tl yani seninkinin 2 katı bende cocukta yok,eve geliyoruz surat bir karış laf sokmalar bana doyumsuzsun aliyorum sana doyuramıyorum demeler bende cok üzülüyorum ama giyinince oo guzelmis hmmm askim cok guzel olmussun cicegim gibi iltifatlar edince salak gibi kanıyorum500 lira çok mu Allah aşkına ?
Kıskanç hemde aşırıkolay değil ben kendimde o gücü göremiyorum maalesef sizin var mı çocuk
Terbiyesize bak he dese boşanirmış. Evi bir terk et yalvar yakar ayaklarına kapanır. Kim ne yapsın onu? 3-5 kuruş için yaptığı rezilliğe değer mi? Niye sen birikmisinden ödüyorsun ki hayret biseysin. Bırak ödesin ödemiyorsa da alma. Simartmayin şu cimri adamları ya. İnsan, evladını doğuran karısına nasıl kapinin onunde süt verdigi yavru kedi muamelesi yapar? Hiç de ezilip buzulme oğlum oğlum diyorsun madem bu cimriyle bosanmayacaksan oğlunun gözünde, babası tarafından aşağılanip ezilen anne olma bari. Seni boşanmakla korkutmasına pabuç bırakma. Dünyanın nafakasini tazminatini isterim de sesini çıkart o senden korksunkızlar selam
Dün tatil bayram için alışveriş yaptık, kendime eşime oğluma aldık 500 lira civarı tuttu. ben biraz fazla aldım çeşit çeşit giyeyim diye. Oğlumla ilk defa gideceğiz diye bir sürü şey aldım haliyle. Eşim alırken yani alma anında sıkıntı yapmıyor genel olarak, ama bugün aldıktan sonra suratı beş karış konuşmuyor benle. Dedim ki madem aldırmasaydın. Birde o olay öncesinde tişört beğenmiştim sıfır kol ya dedim çok güzel di mi bu? Dedim.
Bana dediği şey aynen şu : saçma salak şey beğenip durma bilmiyor musın sen sınırlarını iyice aştın kendini bu ne ne diyeceğimi bilemedim insanların yanında gözlerimden istemsizce yaşlar süzüldü sadece gösterdim almadım ki dedim. Çok kalbim kırıldı. Senin dedim psikoloğa ihtiyacın var.
Ordan aldıklarımı kendim ödedim ( çalışmıyorum şuan ama eski çalıştığımdan birikimim var)
Arabaya bindik ben ağlıyorum.
Hem ev istiyorsun ( ben sürekli dile getiriyorum ) hem harcama yapıyorsun hanımefendi senin gibi giyinen var mı gezen var mı diye bir güzelde fırça attı.
( Ha sonrada dedi ki ben almana bişey demiyorum açık saçık şeylere bakıyorsun bana gösteriyorsun yavaş yavaş giyineceksin dimi öyle. ) ; ( kapalı değilim ama çok açıkta değilim)
Ben de dedim ki çoğu şeyimi çalışırken kendim aldım
Amma paran varmış seninde, benim kırıntılarımla yaşıyorsun işte dedi ben şok aklıma geldikçe ağlıyorum çok bunaldım oğlum olmasaydı eğer kesin boşanırdım. Bana diyor ki sen he de sen anında boşanırım
Her şeye kızarak cevap veriyor her şeye İnan’ın yoruldum nasıl davranacağımı şaşırdım.
Bişey sormaya korkuyorum çünkü kızıyor ya da küfür ediyor
50 liraya pantolon buluyorsaniz ne mutlu, ben 50 liraya bulunca hemen aliyorum kacirmayim diye...500 lira cocugunuz ve siz icin cok degil hele de esinizin kazancini dusunurseniz6000eşimin geliri , ama dediğiniz gibi fiyatlar uçmuş en basitinden bi pantolon bile 50 lira
500 lira çok mu Allah aşkına ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?