O kadar caresiziz ki konu basbelasi kardesim

valla onu istemiyor buna yanaşmıyorla olmaz ki o iş
zaten ona buna yanaşan söz dinleyen biri olsa gelip buraya konu açmazdınız.
bence hiç acımayın. aynısını bir kadın yapsa kimse gözünün yaşına bakmıyor, konu erkekler olunca aile birlik olup şımartıp duruyor. 22 yaşına gelmiş artık çocuk da değil ki bu yaa.
S Sudanli a katılıyorum, kendi hayatına bak, ailen uğraşsın. senin artık kendi çocuğun başka mesuliyetlerin var. Mirastan falan da vazgeçeyim deme, paranı da kaptırma.
Ailen de bence bir iki ay gitsinler bir yere, valla ben olsam taşınırdım icra getirtmemek adına evime.

Çocukken simartildi sonrada toparlayamadi evet karakteride bu ama sanki psikolojik sorunları da var gibi öyle iki yüzlü ki ben evliyim zaten ailem için çok üzülüyorum elimden biseyde gelmiyor her yolu denedik olmuyor bı ortam degistirmedigimiz kaldı

Aynen öyle annem babam abim ben hiçbirimiz böyle değiliz zaten duygu durum bozukluğu yasio bı sorunu var belli dün durup dururken geldi annemi beni öptü hayırdır dedim içimden geldi dedi işten çıktı sebepsiz ve annem konusmuodu ondan mı yaptı neden yaptı bilmiorum nasıl ikna edebilirim ki psikatriste hiç biomiorum

Önce siz gidin psikiyatri doktoruna durumu anlatın nasıl ikna etmenizi ya da başka ne tür çözümler olabilir onlar hakkında konuşun sizi mutlaka yönlendirecek kesinlikle ilaç tedavisine başlanmalı kesinlikle bak göreceksiniz nasılda DÜZELECEK Allah şifalar versin

Öncekli Allah yardım etsin piskolojisi bozuk bir insanım psikolojisini siz düzeltemezsiniz sizinki de bozulur bunun profesyonel bir yardım alması gerekiyor Maddi yardımı kesin ne hali varsa görsün para pulsuz kalıp batmayı görsün size muhtaç kalıp sizi dinleyecek Ama şu da bir gerçek yedisinde neyse insan yetmişinde de odur Allah ıslah etsin adak adayın düzelsin

Ikı yüzlü derken? Biraz açar mısınız? Ay aslında üzülüp buraya konu açıp kafanızı ağrıttığınıza değmez de işte.. içiniz rahatlasın diye biz de yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sadece sizin için.

Ya aslında kızılcık sopasıyla bi güzel yapıştırıvereceksin münasip bi yerlerine de işte.... Ya nasıl bir vicdansız kardeşin var ki anneni habersiz bırakarak üzüyor. Allahım nolur evladım böyle olmasın

her şeyden önce zor bir imtihandasınız söyleyeyim. Kendine bir ev tutmasını söyleyin ve eve almayın. parayı kesin. zor çıkarırsa polise başvurun. ders alması lazım... belli ki çocukken falan arkası çok toplanmış...şımarmış..

karfesinden bahsediyoruz dusmani degil.akli basina gelmezse bosverin demek olmuyor malesef.soz konusu aile olunca duygusal bakiyor insan

Ne yazik ki düzelmiyorlar. Aileler sahiplendikçe bunu kendi çıkarlarına göre suistimal ediyorlar. Aşırı egoist ve empati yetenekleri kesinlikle yok. Tedaviye ikna etmek ise çok zor inşallah başarabilirsiniz.

Oha diyorum pes diyorum, 22 yaşında ergen çocuk için yazılmayan kalmamış yuh size be dövün diyen bile var

41yasında tanıdıgım var alkolu var lanet olası, Allahım kimselere vermesin kafayı bısey takmasın çer çöp konuyu bile elinde parası varsa ıcer eve gelip kırar döker ama sabah kalktımı hatırlamaz, kazanmak ıcın hep sineye cektıler ama malesef gecen hafta evde buyuk kavga cıkarmış sebepsiz yere yargılamak okadar kolayki Allahım kimselere vermesin, anne baba 60 yaslarında eger parası yoksa da anne babayı yada kardeslerıni arıyormuş bana para gönderin hatta beni gelin alın diye..
Bunun bir cözümü varmı kızlar anasına babasına acıyorum 18lı yaslardan beri böyle, bizde genc olduk ama kız cocugu yaptımı rezil ederler ama erkek cocugu oldumu farklı yaklaşımlar.. Ickıden nasıl kurtulur bekar iyiki evli deıl elin kızını rezil etmiyor, calısırsa parasını ogun harcar hıcbır sorumluluk ana babaya saygı evin giderlerinden haberı yok boş beleş bir yasantısı var bulduğunuda ıckıyle harcar

Benim kuzenim de böyle 25 yaşında.Askere de gitti düzelmiyor düzelmez de.Yapacak hiçbir şey yok ailelerini üzmekten başka bir işe yaradıkları yok bu insanların.Sorumluluk sıfır.

Bence bir müddet verin işe girsin hayatını düzene soksun.Eğer sokmazsa hayat senin hayatın yaşa nerde yaşıyorsan nası para kazanıyorsan kazan artık baba parası yok deyin.Dünya kaç bucak bi görsün o deli olduğu arkadaşlarının evinde kaç gün kalabiliyor beş parasız kaç gün yaşayabiliyor.Parayı kesin bi müddet sonra evden de kovun naparsa yapsın anca bu şekilde belki akıllanır

Bunu da yaptık inanın denemedigimiz kalmadı günlerce sokakta kaldı anneme boşver böyle düzelecek takma desemde ana yüreği işte hem çok kizio hem çok uzuluo bu haline annemgil kovunca sözlerinin arkasında durması gerekio ama devamını getiremiolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…