- Konu Sahibi Kestane Sekeri
-
Çocukken simartildi sonrada toparlayamadi evet karakteride bu ama sanki psikolojik sorunları da var gibi öyle iki yüzlü ki ben evliyim zaten ailem için çok üzülüyorum elimden biseyde gelmiyor her yolu denedik olmuyor bı ortam degistirmedigimiz kaldıBen böyle sorumsuz olup da düzeleni ne duydum ne gördüm. Nörolojik vs demişler; bence degil sorumsuzluğa kılıf sadece. Burada bence senin kendini düşünmen gerek. Takma; kendi hayatına bak; oku kendi düzenini kur; aile olarak haklarını sakın kardeşine bağışlama. Annen ve baban kendi ettiklerini çekiyorlar. Eleştirip başıma gelmesinden korkuyorum açıkçası; eleştirmek değil sana yol göstermek istiyorum. Sen kendine bak o erkek çocuğu ailesi arkasında sen aynısını yapsan çoktan dövüpsövüp evlendiriverirlerdi ama ona yapmazlar. Bu yüzden sadece kendini düşün
Aynen öyle annem babam abim ben hiçbirimiz böyle değiliz zaten duygu durum bozukluğu yasio bı sorunu var belli dün durup dururken geldi annemi beni öptü hayırdır dedim içimden geldi dedi işten çıktı sebepsiz ve annem konusmuodu ondan mı yaptı neden yaptı bilmiorum nasıl ikna edebilirim ki psikatriste hiç biomiorumKardeşinizin acilen psikolojik tedavi almalı ileride ruh dengesi daha çok değişecek ve duygu bozuklukları yaşayacak ve hastaneye yatırmak zorunda kalacaksınız madde kullanımı epilepsi çalışmama adapte olamam a yaygın ansitiye rahatsızlığı olabilir hastalık ilerlerse bıbolara hatta sizofrene doğru kayar 25 yaşından sonra daha çok patlıyor şuan yaşı genç bu hastaların çoğo erken yaşta madde bağımlılığı kullananlarda görünüyor gençlerden geliyor vs sinirlilik başı boş yaşamak umutsuzca gelecegim zerre düşünüp plan yapmaya lar hatta annem babam ben böyle değiliz ama bu coxuk niye böyle diyorsanız iyi bir aile ortamında yetişen bireyde bu sıkıntılar vasra acilen psikiyatriste gitmesi gerek ikna edin onu hem psikiyatri hemde psikologtan terapi almalı bak sen ablası babanla konuş hemen bir doktora gidin o size yolunu yöntemini anlatıcak
Tabiki geçiçi daha 22 yaşında 22, ne yapsın 52 gibi mi davransın, bakış açınızı değişin ve lütfen işi gücü bırakıp çocuğun üstüne gidip hakaretler etmeyinKeşke dediğiniz gibi geçici bı dönem olsa
Önce siz gidin psikiyatri doktoruna durumu anlatın nasıl ikna etmenizi ya da başka ne tür çözümler olabilir onlar hakkında konuşun sizi mutlaka yönlendirecek kesinlikle ilaç tedavisine başlanmalı kesinlikle bak göreceksiniz nasılda DÜZELECEK Allah şifalar versinAynen öyle annem babam abim ben hiçbirimiz böyle değiliz zaten duygu durum bozukluğu yasio bı sorunu var belli dün durup dururken geldi annemi beni öptü hayırdır dedim içimden geldi dedi işten çıktı sebepsiz ve annem konusmuodu ondan mı yaptı neden yaptı bilmiorum nasıl ikna edebilirim ki psikatriste hiç biomiorum
Ikı yüzlü derken? Biraz açar mısınız? Ay aslında üzülüp buraya konu açıp kafanızı ağrıttığınıza değmez de işte.. içiniz rahatlasın diye biz de yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sadece sizin için.Çocukken simartildi sonrada toparlayamadi evet karakteride bu ama sanki psikolojik sorunları da var gibi öyle iki yüzlü ki ben evliyim zaten ailem için çok üzülüyorum elimden biseyde gelmiyor her yolu denedik olmuyor bı ortam degistirmedigimiz kaldı
karfesinden bahsediyoruz dusmani degil.akli basina gelmezse bosverin demek olmuyor malesef.soz konusu aile olunca duygusal bakiyor insanValla işte avrupalıların 18 yaşına gelince artık kendi başının çaresine bak deyip evden yollamalarının ne kadar doğru olduğunu bunları gördükçe anlıyorum.
Bu artık çocuk değilki yetişkin birey ne yaparsa kendi sorumluluğundadır siz karıştıkça daha beterinide yapar tabi alıştırmuşsınız çekin desteği ayrı ev tutun en fazla yerleştirin ne yapıyosa orda kendine yapsın siz ilgilenmeyin aklı başına geliyosa ne ala yoksa boşverin gitsin .
Oha diyorum pes diyorum, 22 yaşında ergen çocuk için yazılmayan kalmamış yuh size be dövün diyen bile varher şeyden önce zor bir imtihandasınız söyleyeyim. Kendine bir ev tutmasını söyleyin ve eve almayın. parayı kesin. zor çıkarırsa polise başvurun. ders alması lazım... belli ki çocukken falan arkası çok toplanmış...şımarmış..
Oha diyorum pes diyorum, 22 yaşında ergen çocuk için yazılmayan kalmamış yuh size be dövün diyen bile var
Allah basına vermesin cok zor bir durum 22yas bence aklı basında olmak ıcın uygun bıryasOha diyorum pes diyorum, 22 yaşında ergen çocuk için yazılmayan kalmamış yuh size be dövün diyen bile var
AminYa aslında kızılcık sopasıyla bi güzel yapıştırıvereceksin münasip bi yerlerine de işte.... Ya nasıl bir vicdansız kardeşin var ki anneni habersiz bırakarak üzüyor. Allahım nolur evladım böyle olmasın
Bunu da yaptık inanın denemedigimiz kalmadı günlerce sokakta kaldı anneme boşver böyle düzelecek takma desemde ana yüreği işte hem çok kizio hem çok uzuluo bu haline annemgil kovunca sözlerinin arkasında durması gerekio ama devamını getiremiolarBenim kuzenim de böyle 25 yaşında.Askere de gitti düzelmiyor düzelmez de.Yapacak hiçbir şey yok ailelerini üzmekten başka bir işe yaradıkları yok bu insanların.Sorumluluk sıfır.
Bence bir müddet verin işe girsin hayatını düzene soksun.Eğer sokmazsa hayat senin hayatın yaşa nerde yaşıyorsan nası para kazanıyorsan kazan artık baba parası yok deyin.Dünya kaç bucak bi görsün o deli olduğu arkadaşlarının evinde kaç gün kalabiliyor beş parasız kaç gün yaşayabiliyor.Parayı kesin bi müddet sonra evden de kovun naparsa yapsın anca bu şekilde belki akıllanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?