Bu olayı yeni yaşadım. Şu anda ağlıyorum. Bugün dışarı çıkmıştım. Eve dönüş yolunda birkaç tane yavru kedi gördüm. Anneleri yoktu. İzbe bir yer zaten. Birkaç tane kişi daha vardı kedileri izleyen. Bir tane adam geldi başımıza. Dedi ki işte anneleri yok burada ölecekler siz alır mısınız. 3 tane yavru kedi vardı. İki tane kız vardı yanımda ikisi de birer kediyi kucaklayıp götürdüler. Ben de kıyamadım bir tanesini kucaklayıp götürdüm. Ailemle yaşıyorum ben. Annem sevdi ama, biz buna bakamayız. Sonra günah olur, dedi. Babam da aynı fikirdeydi. Ben de dedim ki acaba aldığım yere mi bıraksam. Sonuçta uzak bir yer değil. Sonra kıyamadım çünkü orası izbe bir yer. Ölecek orada. Bizim mahallede bir yer var mahallenin bütün kedileri orada. Bir adam var onları hep besliyor, bakıyor. Oraya bıraktım diğer kedilerin yanına. Süt verdim.
Sonra adam göründü. Durumu anlattım böyle böyle yavru bir kedi bu durumda ne yapabiliriz sizce dedim.
Bana öyle bir bağırdı ki neye uğradığımı şaşırdım.
Bana niye kedi getiriyorsunuz dedi. Sütü niye koydun dedi. Al bu kediyi de sütü de al götür dedi. Daha sonra arka arkaya hakaretler etmeye başladı. Ne olduğunu anlamadım. O kadar gücüme gitti ki ben hayatımda kimseden bu kadar hakaret işitmemiştim. Ağlıyorum. Ben bakamam diyebilir ama bana bu kadar hakaret etmesi neden?
Not: Daha sonra komşulardan bir kadın kediyi eve aldı. Bir tane kedisi varmış zaten, ikisine birlikte bakabilirim dedi.
Sonra adam göründü. Durumu anlattım böyle böyle yavru bir kedi bu durumda ne yapabiliriz sizce dedim.
Bana öyle bir bağırdı ki neye uğradığımı şaşırdım.

Not: Daha sonra komşulardan bir kadın kediyi eve aldı. Bir tane kedisi varmış zaten, ikisine birlikte bakabilirim dedi.