• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadar gücüme gitti ki

Bilmiyorlar ki..
Toplumumuzda çok var bilinçsizce kaş yaparken göz çıkaranlar..
İyilik yaptıklarını sanarken doğanın dengesiyle oynuyorlar haberleri yok.
O anne kedinin emzirmeye ihtiyacı var, yavruların o süte ihtiyacı var. Annelerinin temizliğine ihtiyaçları var, öğrenecekleri şeyler var vs..
Yanlış kişiye yorum yapıyorsunuz ama sevgili esergry. O bahsettiğiniz kişilere sizden daha çok karşıyım belki de. Hatta geçen yaz yavrulamış bir köpek vardı çocuğun biri ayy ne şekermiş alayım ya bir tanesini nasılsa birkaç tane daha yavrusu var dedi. Ona öyle bir bağırdım ki neye uğradığını anlayamadan oradan uzaklaştı. Ki ben normalde çok sakin bir insan olmama rağmen. Doğa benim hassas noktamdır.

Sizde adama bagirsaydiniz delimi ne ben bakamam dese ya ortalik ruhsal bozukluklari olan tiplerle kayniyor

Canim kedinin annesinin biraktigini hemen dusunmeseymissiniz keske. Benim eltimin oglu daha 7 yasinda yavru kedi bulmus almis gelmis eve.Biraz sevdim buldugun yere birak dedim tamam dedi birakmamis.Aksam gene geldi kediyle bize.Aldim buldugu yere dogru kediyi disari cikardim bir kedi oyle miyavliyorki duyman lazim.Yavruyu miyavlayan kediye dogru biraktim yavru kostu urktu bana dogru kostu. :) Annesine daha yakin biraktim.Kedi onu nasil yaliyor miyavliyor gormelisin . Hayvanlar geri donuyor bebekleri icin. Bizimki mutlu sonla bitti. Yalniz gorulen her yavru annesiz olmayabilir.

Adam keske sana oyle davranmasaymis.

Hazir bakan var diye oraya birakmak da dogru bir davranis mi?
Cok sayıda hayvansever sayfa takip ediyorum. En nefret ettikleri insanlardan biri de kendi gecip gidip "surada bir kedi zor durumda sakatti,onu kurtarin" diye koordinat veren insanlar ve zor durumda hayvani kendine ulastirip vicdanini rahatlatanlar.
Siz oraya birakinca "nasilsa bakan var" diye vicdan rahatlığıyla uyuyacaksiniz ama belki o buyuk kediler yeni geleni oldurecek ,yemeklerine ortak cikmasin diye (ki cok yaygin bir davranis). Kedinin lesiyle-vicdani yukuyle o adam ugrasacak. Ya da sizin kedi bir dahaki bahara kalmadan cogalmaya devam ettikce yine o adam ilgilenecek. Aksamlari ac karinlarini yine o adam doyuracak...
Adamin manyak hallerini asla savunmam ama mahallenin kedili kadini olarak ben de sinir olurdum. Dusunsene sırf vicdandan 5 kediye sen bakiyorsun. Maddi manevi zorlaniyorsun. Sonra sen bakiyorsun nasilsa diye o kediler on oluyor,sonra onbes,yirmi...
Adam delirene kadar kac boyle yavru kedi gordu acaba.
Sut meselesine gelirsek kedilerin laktoza alerjisi vardir. Bir olcek süt veriyorsan bir ölçek de su katmalisin.
sen sütü verdin,vicdanin rahat evine gittin. Ama bu süt ile ishal olan kedilerle yine bu adam ilgilenecek.

Yorumunuz için teşekkür ederim, öyle hakaretler etti ki bana. Gerçekten çok gücüme gitti. Bir de karşısındaki bir kadın.
Yanlış kişiye yorum yapıyorsunuz ama sevgili esergry. O bahsettiğiniz kişilere sizden daha çok karşıyım belki de. Hatta geçen yaz yavrulamış bir köpek vardı çocuğun biri ayy ne şekermiş alayım ya bir tanesini nasılsa birkaç tane daha yavrusu var dedi. Ona öyle bir bağırdım ki neye uğradığını anlayamadan oradan uzaklaştı. Ki ben normalde çok sakin bir insan olmama rağmen. Doğa benim hassas noktamdır.

Üstelik o bir çocuk.
Bak sen de bağırıyormuşsun.
Hiç samimi gelmedin bana, hiç değilse haftada bir ben de mama bırakırım, beraber bakalım deseydin, belki ikna olurdum.

Back
X