O kadar masum ki.

Bebeklerin hayatının ilk yıllarında ihtiyacı olan tek şey sevgidir diyordu bir prof.
Bu nedenle her daim tebessüm umuyorlar yüzümüzden bu masum güleç yüzler.
Evet ben onu çok seviyorum, hep gülüyorum ama bu sefer gülümsemedim sadece baktım şöyle bi 5sn gülmeden baktım hemen dudağını büktü, alışmamış ya şaşırdı sanırım :)

Annelik=manyaklık..

Benim sıpa 25 aylık oldu hala babasıyla oyun parkına falan göndersem içimden bir şey kopuyor 'ya öyle olursa ya şöyle olursa' diye. Sanki askere gönderiyorum.

Hatta bazen gerçeklik algım bile şaşıyor. Olmayan bir şeyi "ya bir şey olsaydı ben yanında olmasaydım" diye evhamlara dalıyorum.

Sen bir de 9 aylık olunca gör. Sana bakışı, nesnelere tepkisi, öğrenme hızı, sevimliliği şaşırtıyor.

Benim oğlum 1 aydır anne diyor sizce bu mümkün mü? Hatta videoları da var. Anne de diyorum anne diyor. Onunla konuşuyorum o da bana anne agı gu gu diye konuşuyor. Eşim dostlarım herkes ya bu nasıl anne diyor diyorlar. Görümcem önce dalga geçmişti sonra görünce şok oldu yarım saat kendine gelemedi mesela :) daha 4 aylığız ben onunla 7/24 muhabbet ediyorum bu sebeple anne diyor olabilir mi? El salla diyorum mesela el sallıyor. Tecrübelilere sorayım bir de :)

Rabbim hiçbirimiz acılarını göstermesin.. Allahım onları korusun. Çok şekerler ya çoookk sizde de ısırma hissi oluyor mu? Ben bazen damaklarımı bastırıyorum psikopat mıyım acaba diyorum kendimi tutmasam valla yerim

Ben de şimdi 11 aylık bebegimle hastanedeyim. 31 aylık ve 7 yaşındaki yavrularımı da 2 gündür göremedim.
Kucaklarimizi böylesi güzelliklerle dolduran Allaha sonsuz şukurler ederken, acılarını da göstermesin diyorum.

Valla diyorum ki Allahım şunu içime katsam katsam katsam o derece :) eşim de ondan ayrılmak hiç istemiyor. Oğlumuza bakarken içinden bir şeyler akıyor mu diyor :)

Çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şeyi yoktur?

Yetersin yetersin:) yenidogankende guzel ama insani anladikca daha guzel oluyolar:) 10 aylik kizimla karsilikli bazi mimikleri yapiyoruz mesela icimden cikan cocugu icime sokasim geliyo mesela:))

hahaha ben bir gün kendimi bu kadar seveceğimi bilseydim çıkarmaz içimde tutardım derken buldum
sonra silkelenip kendime geldim artık o kadar manyakça sevmiyorum. normal insan gibi sevmeye çalışıyorum

Yaaa aslında doğru bu dozunu iyi ayarlamak lazım. Sosyal gelişimi her şeyden önemli. Mesela ben sürekli sen" ne kadarrr güzel bir şeysin" diye bağırıp seviyorum. İyice anlamaya başladığında belki kendini beğenmiş ukala bir tip olabilir iyii düşünmek dozu iyi ayarlamak lazım

hahaha ben bir gün kendimi bu kadar seveceğimi bilseydim çıkarmaz içimde tutardım derken buldum
sonra silkelenip kendime geldim artık o kadar manyakça sevmiyorum. normal insan gibi sevmeye çalışıyorum
Bi hareketleri var mimikler Allahim diyorum.. ben nasil bi iyilik yapmisimki beni bole mukafatlandirdin:)
Seninkiler kac yasindaydi? Evlat baska yaa.. Rabbim olmayan herkese versin, isteyene tabii..?

Bebeklerin hayatının ilk yıllarında ihtiyacı olan tek şey sevgidir diyordu bir prof.
Bu nedenle her daim tebessüm umuyorlar yüzümüzden bu masum güleç yüzler.
Kıyamam onlara ben. Her daim gülerim zaten hatta yüz kaslarım acıyor bazen yanaklarım acıyor. Eskiden hiç gülmüyormuşum

Kehribar kolye al :) biz çok faydasını gördük. Şu anda azı ve köpek dişlerini birlikte çıkarıyor. Takmazsam eğer kolyesini o gün aşırı huysuz oluyor. Benimki önce ınne tarzı kelimelerle başladı baya ufakken, şimdi 14 aylık :)

Kıyamam yaa demek hepimiz manyağız yalnız olmamak sevindirdi. Bazen ağlıyorum evde o uyurken bşr anda geliyor:) biz şuan dışarıya hep birlikte çıkıyoruz ama ileride ne yaparız bilmem. Allah sağlık versin bebeklerimize

Benim ortancam bir aylıkken aynen gayet net ve bana seslenerek "annNe mma" diyordu başkalarının kucagindan bana gelip emmek isterken. Başkaları da gayet anlıyordu aynen. Mümkün. 18 aylıkken de 3 kelimeli cümleler kurmaya başladı "gıj (kız) dondonna yedi" gibi :) muhtemelen erken konusacaktir kuzun.

Çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şeyi yoktur?
Sağol canım. İdrar yolu enf. Şükür toparladı.

Benim oğlum da 4 aylık falandı anne dediğinde. Kayınvalidem bana üstü kapalı yalan söylüyorsun abartıyorsuna falan getirdi hatta ama kendi de duyunca hıı falan yaptı. Bazı bebekler daha sosyal oluyor. Benim oğlum mesela başını çok çabuk tutmaya başladı, 4-5 haftalıktı babasına gülümserdi falan. Resmi var hatta, bit kadar ama babasının gözlerinin içine bakarak kahkaha atıyor falan. :) mümkün yani bence.

Aminnn. Çok geçmiş olsun. Nesi var bebeğinizin. Şuan iyi mi

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bir daha göstermesin.

Evet sanırım doğru o zaman. Mesela kucağıma almadığımda kızdığında hemen “anne aguk guk guk diye naz yapıyor” sanırım neden beni almadın diyor :) herkesin içinde yüzüme bakıp gülüyor. Ne güzel duygylar bunlar. Geçen bayramda kaynanam diyor ki anne diyorsun da babaanne neden demiyorsun dedim yok artık

Hahaja:) ) yaaa bende normale dönmek istiyorum evde deli gibi bağırıp seven bir anne oldum yok birde nedenn bağırıyorum acaba. şiddetli seviyor gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…