- 27 Ocak 2016
- 560
- 208
- 103
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Toprağa mıı aaaa bilmiyorum ben onu nasıl yapacağızHahaha yerim onu ya :) ben minnakken takmadım o yüzden bir şey diyemiyorum tabii :) 2-3 haftada bir toprağa gömüyor musun peki?
Aminnn ne çok düşünüyorum bende Allahım korusunannelik iştee bacımmm :) hele bi anlasın seni sana karşılık versin.. o zaman tadından yenmiyoor. bu pis dünyadan nasıl koruyacağız diye düşünüp duruyorum hep ben de... Allaha emanet olsunlar inşallah. Rabbim korusun bütün masum bebekleri...
Ya öok duygusal değil mi yaaa ağlayasım geldi yine. AminnnnKızım 10 aylık nasıl geçti zaman bilmiyorum.En onemlisi bu masumiyeti kaybetmemesi için ne yapmalı diye içim içimi yiyor. Acıktıgında ayagıma sarılıyor Uykusu gelince elimi yüzüne kapatıyor. Su an derdi acıkmak ve uyumak ve o bana sıgınıyor bunlara annem care biliyor. İleride küçüğünden büyüğüne her derdinde yine bana sarılsın. Annem çare buna desin baska bir şey istemiyorum. Yalvarıyorum Allah'a bunun için
Yaa şuan oo durumları düşünemiyorum ama umarım her şey güzel olurAyni ben ayniii ayniii ilk cocugunuz diye oyle annelik duygusu iste benimde oglum dogdugunda ne kadar masum diyodum hicbiseyden habersiz zararsiz baktikca agliyodum artik kafayi yemistim aglamaktan sonra buyudukce yaramazliklara basladikca duzeliyosunuz
Duygular şelale:) Allah herkese yaşatsın bu duyguyu olanlara da layıgıyla buyutmeyı nasıp etsınYa öok duygusal değil mi yaaa ağlayasım geldi yine. Aminnnn
Cocuk olunca kimselere bırakamıyor insan. Okul cagına kadar calısmayı dusunuyorum kendi adıma. Anneme veya kayınvalıdeme de bırakamam. Güven meselesi değil de ben aşırı duygusalım o yuzdenBekar olmama ragmen sizi anlayabiliyorum :) bende de hep "ileride cocugumu bakiciya nasil emanet ederim dusuncesi var . Gunumuzde bakici zulumlerini falan cok duydugumuz icin. Benimle tanismak isteyen kisilerin annesi hayatta mi degil mi buna bakiyorum ileride cocuguma baktirmak icincalisiyor musunuz merak ettim :)
Çok haklı bir istekBekar olmama ragmen sizi anlayabiliyorum :) bende de hep "ileride cocugumu bakiciya nasil emanet ederim dusuncesi var . Gunumuzde bakici zulumlerini falan cok duydugumuz icin. Benimle tanismak isteyen kisilerin annesi hayatta mi degil mi buna bakiyorum ileride cocuguma baktirmak icincalisiyor musunuz merak ettim :)
AminnnEvladına hakkıyla bakabilecek , isteyen herkesi Rabbim evlat sahibi yapsın. Amin.
Aminn:)Duygular şelale:) Allah herkese yaşatsın bu duyguyu olanlara da layıgıyla buyutmeyı nasıp etsın
Meslektaşiz :) dersleri haftada 3 gune toplatma şansiniz varsa oyle yapabilirsiniz. Yani 15 saatten fazla girmeme şansiniz varsa fazla ders almazsinizÇok haklı bir istekçalışıyorum öğretmenim okul açılınca me yapacağım bilmiyorum hatta dün doktor kontrolünde doktorumuz nasıl dayanacaksın sen dedi bilmiyorum ama başlayacağız Annem bakacak güveniyorum ama bırakmak ayrı kalmak zor sanki yaa
Aminnn. Çok uslu değil ama çok çılgın bir bebekte değil.uyumuyır hiç nasıl ayakta kalıyor bilmem. Sürekli kucakta oyuncu falan ama olacak artık ne yapalım :))maşaallah çocuğun uslu senin. benimki gibi doğduğundan beri ağzı kapanmayan çocuk olsaydı bu kadar ince düşünemezdin. 2.5 yaşında hala mızmız :)))) ama uyuduğunda bakmaya doyamıyorum orası ayrı. yetersin canım merak etme. rabbim kimseyi annesiz babasız koymasın
Hahhaha kıyamam ona ben yaaa hayal ettimde nasıl güzel ya maşallah. Biraz dozu kaçsa parmakta oynatırlar insanı kızım şuan hafif öksürüyor oy oy diyorum oyuna çeviriyor keh küh diye tam tospaha yaaaBenim de Aralık'ta 3 yaşında olacak çok bilmiş, inatçı, çenebaz bir cadım var. Gece azcık yatağına kaçırmış. Uyanmış ıslaklıkla, gelmiş yatağımın ucuna bıdı bıdı konuşuyor, fırladım tabi noooğluyor, hırsız mı girdi filan diye... Baktım sakin sakin diyor ki; "Annecim altıma çişimi yaptım, uyurken bilemedim, bazen kazalar olabilir." Benim ona söylediğim teselli cümlelerini ezberlemiş, elini, başını da kırk yıllık politikacılar gibi sallayarak gecenin bir vakti bana satıyor. İnsanın böyle ağzını poposunu mıncıklaya mıncıklaya sevesi gelir ya, hah öyle bir an... Cidden bazen sevimliliklerinin etkisiyle sıyırabiliyor insan. Kanmamak lazım, bunların hepsi numero... Bu veled-i bücürüklerin hepsinin amacı anne babayı parmaklarında kukla etmek.
Şuan nasıl olacak hiç bilmiyorum. Birde kurslar var Benim özel dersler falanfne yapacağım düşünüyorum ama hallederim umarım:)Meslektaşiz :) dersleri haftada 3 gune toplatma şansiniz varsa oyle yapabilirsiniz. Yani 15 saatten fazla girmeme şansiniz varsa fazla ders almazsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?