- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi Love_your_life
-
hayırlısıyla :)
insallah amin
Ben Anne degilim ve su An tup bebek tedavisindeyim anneligin nasil bisey oldugunu merak ediyorim. Tup bebek de cekilen acilara deger mi Anne olmak yani onu kucagima almak herseyi unutturur muArkadaşlar kızım 5 aylık oldu ve ben doğduğundan beri hissederdim fakat son birkaç aydır, özellikle benimle iletişime geçmeye başladığı zamandan beri kendimi bir garip hissediyorum. O kadar masum o kadar muhtaç ki sanki onun bu masumluğu altında eziliyorum. Ona iyi bakamama düşüncesi, ona iyi anne olamama düşüncesi vb. birçok düşünce geçiyor aklımdan. Mesela artık açıktığında bana olan yaklaşımı bile içimde bir kıpırtı oluşturuyor. Kendimi çok farklı hissettiriyor. Bazen bağırarak ağlamak falan geliyor içimden ona yetemem gibi geliyor. Hele bir şeyler öğrenmek için bana bakışı o küçük elleri ya yazarken bile ağlayasım geliyor. Neden böyle oluyor? Bu iyi mi manyakça mı bilmiyorum. Dertlendim işte sorun değil belki ya da sorun bilmiyorum ama anlatırsam rahatlarım belki dedim
Çok çok normal duygular ve çok güzel duygular :) Allah sizi birbirinize bağışlasınArkadaşlar kızım 5 aylık oldu ve ben doğduğundan beri hissederdim fakat son birkaç aydır, özellikle benimle iletişime geçmeye başladığı zamandan beri kendimi bir garip hissediyorum. O kadar masum o kadar muhtaç ki sanki onun bu masumluğu altında eziliyorum. Ona iyi bakamama düşüncesi, ona iyi anne olamama düşüncesi vb. birçok düşünce geçiyor aklımdan. Mesela artık açıktığında bana olan yaklaşımı bile içimde bir kıpırtı oluşturuyor. Kendimi çok farklı hissettiriyor. Bazen bağırarak ağlamak falan geliyor içimden ona yetemem gibi geliyor. Hele bir şeyler öğrenmek için bana bakışı o küçük elleri ya yazarken bile ağlayasım geliyor. Neden böyle oluyor? Bu iyi mi manyakça mı bilmiyorum. Dertlendim işte sorun değil belki ya da sorun bilmiyorum ama anlatırsam rahatlarım belki dedim
İnşallah siz de sağlıcakla bebeğinize kavuşun ve bu hisleri tadına vara vara yasayınBen Anne degilim ve su An tup bebek tedavisindeyim anneligin nasil bisey oldugunu merak ediyorim. Tup bebek de cekilen acilara deger mi Anne olmak yani onu kucagima almak herseyi unutturur mu
Tsk Ederim insallahİnşallah siz de sağlıcakla bebeğinize kavuşun ve bu hisleri tadına vara vara yasayın
İnşallah sizde tadarsınız bu duygularıBen Anne degilim ve su An tup bebek tedavisindeyim anneligin nasil bisey oldugunu merak ediyorim. Tup bebek de cekilen acilara deger mi Anne olmak yani onu kucagima almak herseyi unutturur mu
2 yaş sendromunu gör de canım o zaman anlarsın masumiyetiArkadaşlar kızım 5 aylık oldu ve ben doğduğundan beri hissederdim fakat son birkaç aydır, özellikle benimle iletişime geçmeye başladığı zamandan beri kendimi bir garip hissediyorum. O kadar masum o kadar muhtaç ki sanki onun bu masumluğu altında eziliyorum. Ona iyi bakamama düşüncesi, ona iyi anne olamama düşüncesi vb. birçok düşünce geçiyor aklımdan. Mesela artık açıktığında bana olan yaklaşımı bile içimde bir kıpırtı oluşturuyor. Kendimi çok farklı hissettiriyor. Bazen bağırarak ağlamak falan geliyor içimden ona yetemem gibi geliyor. Hele bir şeyler öğrenmek için bana bakışı o küçük elleri ya yazarken bile ağlayasım geliyor. Neden böyle oluyor? Bu iyi mi manyakça mı bilmiyorum. Dertlendim işte sorun değil belki ya da sorun bilmiyorum ama anlatırsam rahatlarım belki dedim
:))) Hele 4-5 yaşına gelince car car çene yetiştirmesi, inatlaşması, trip atması falan...2 yaş sendromunu gör de canım o zaman anlarsın masumiyeti
Etkisini kaybeder mi diyorum ama takmıyorum gece tabi. Birde ayağına denedim çıkıyor o da çiroz azcık benim kız:)Geceleri çıkartıyorum ben de ama bazen bacağına doluyorum bileklik gibi. Öyle yapabilirsin?
Ayyy inşallah Rabbim o günleri de en güzel şekilde yaşamayı nasip etsin. Tahmin edemiyorum sarıldığında neler olabileceğini bakışıyla eriyorum ki sarılmasıyla ne yaparım, bilmemHer şekilde yetersiniz yavrunuza.
O sizin can parçanız, ennn sevdiği ennn hayran oldugu kişi sizsiniz.
Büyüdükçe ve iletisim arttıkça bu yaşadığınız duygu daha da güzel bir hal alacak,annecimmm diye boynunuza sarıldığında dünya duracak sadece ikiniz kalacaksınız.
Hep diyorum bu hayatta başıma gelen en güzel şey oğlum
Saglikla büyütün bebeğinizi
Allahım tez zamanda sağlıkla bir bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah. Tabiki olunca insan her şeyi unutuyor. Ben sezaryenle doğum yaptım ilk anda beri hiç acı hissetmedim kucağımda tutmaktan. İnşallah her şey sizin içinde güzel olacakBen Anne degilim ve su An tup bebek tedavisindeyim anneligin nasil bisey oldugunu merak ediyorim. Tup bebek de cekilen acilara deger mi Anne olmak yani onu kucagima almak herseyi unutturur mu
Aminnn inşallah.Çok çok normal duygular ve çok güzel duygular :) Allah sizi birbirinize bağışlasın
Eğitimde bir hocamız 2 yaş sendromu uydurma öyle bir dönem yoktur derdi fakat öyle bir dönem varsa yaşamadan bilemem umarım en güzel şekilde geçer2 yaş sendromunu gör de canım o zaman anlarsın masumiyeti
Etkisini kaybeder mi diyorum ama takmıyorum gece tabi. Birde ayağına denedim çıkıyor o da çiroz azcık benim kız:)
Kızım 10 aylık nasıl geçti zaman bilmiyorum.En onemlisi bu masumiyeti kaybetmemesi için ne yapmalı diye içim içimi yiyor. Acıktıgında ayagıma sarılıyor Uykusu gelince elimi yüzüne kapatıyor. Su an derdi acıkmak ve uyumak ve o bana sıgınıyor bunlara annem care biliyor. İleride küçüğünden büyüğüne her derdinde yine bana sarılsın. Annem çare buna desin baska bir şey istemiyorum. Yalvarıyorum Allah'a bunun içinArkadaşlar kızım 5 aylık oldu ve ben doğduğundan beri hissederdim fakat son birkaç aydır, özellikle benimle iletişime geçmeye başladığı zamandan beri kendimi bir garip hissediyorum. O kadar masum o kadar muhtaç ki sanki onun bu masumluğu altında eziliyorum. Ona iyi bakamama düşüncesi, ona iyi anne olamama düşüncesi vb. birçok düşünce geçiyor aklımdan. Mesela artık açıktığında bana olan yaklaşımı bile içimde bir kıpırtı oluşturuyor. Kendimi çok farklı hissettiriyor. Bazen bağırarak ağlamak falan geliyor içimden ona yetemem gibi geliyor. Hele bir şeyler öğrenmek için bana bakışı o küçük elleri ya yazarken bile ağlayasım geliyor. Neden böyle oluyor? Bu iyi mi manyakça mı bilmiyorum. Dertlendim işte sorun değil belki ya da sorun bilmiyorum ama anlatırsam rahatlarım belki dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?