O kadar masum ki.

Canım, benim oğlum da bir buçuk yaşına girecek neredeyse.
Ben de senin gibi anne olunca bir tuhaf oldum.
Aynı anlattıkların bende de var.
İcim bı tuhaf oldu okurken napicaz biz

Ben Anne degilim ve su An tup bebek tedavisindeyim anneligin nasil bisey oldugunu merak ediyorim. Tup bebek de cekilen acilara deger mi Anne olmak yani onu kucagima almak herseyi unutturur mu

Çok çok normal duygular ve çok güzel duygular :) Allah sizi birbirinize bağışlasın

Ben Anne degilim ve su An tup bebek tedavisindeyim anneligin nasil bisey oldugunu merak ediyorim. Tup bebek de cekilen acilara deger mi Anne olmak yani onu kucagima almak herseyi unutturur mu
İnşallah siz de sağlıcakla bebeğinize kavuşun ve bu hisleri tadına vara vara yasayın

2 yaş sendromunu gör de canım o zaman anlarsın masumiyeti

Off o yetememe duygusu...
Bebeğinin çaresiz bakışları...
Gece gözü kapalı meme arayışları ve yazmaya elimin varmadığı, daha nice anne duygusallıkları...(manyaklıkları da denebilir,yoruma kalmış)
Ben de sadece ben kafayı yiyorum sanıyordum,sevindim ya,başkaları da varmış...
Konuyu açtığınız iyi oldu...

Ayyy inşallah Rabbim o günleri de en güzel şekilde yaşamayı nasip etsin. Tahmin edemiyorum sarıldığında neler olabileceğini bakışıyla eriyorum ki sarılmasıyla ne yaparım, bilmem

Allahım tez zamanda sağlıkla bir bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah. Tabiki olunca insan her şeyi unutuyor. Ben sezaryenle doğum yaptım ilk anda beri hiç acı hissetmedim kucağımda tutmaktan. İnşallah her şey sizin içinde güzel olacak

Ee ben bunun aynısını kedime hissediyorum :)
Büyük gözleriyle bana bakışı, birşey istediğinde patileriyle dokunuşu falan. Delirtiyor beni içim sıcacık oluyor.

annelik iştee bacımmm :) hele bi anlasın seni sana karşılık versin.. o zaman tadından yenmiyoor. bu pis dünyadan nasıl koruyacağız diye düşünüp duruyorum hep ben de... Allaha emanet olsunlar inşallah. Rabbim korusun bütün masum bebekleri...

Kızım 10 aylık nasıl geçti zaman bilmiyorum.En onemlisi bu masumiyeti kaybetmemesi için ne yapmalı diye içim içimi yiyor. Acıktıgında ayagıma sarılıyor Uykusu gelince elimi yüzüne kapatıyor. Su an derdi acıkmak ve uyumak ve o bana sıgınıyor bunlara annem care biliyor. İleride küçüğünden büyüğüne her derdinde yine bana sarılsın. Annem çare buna desin baska bir şey istemiyorum. Yalvarıyorum Allah'a bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…