O kadar masum ki.

Kehribar kolye aldım 2 aydır takıyorum amaaan geceleri takmıyorum yaaa nasıl yaoacağız onu

Aminnn. Çok geçmiş olsun. Nesi var bebeğinizin. Şuan iyi mi
8 gün süren 39.5-40 arası değişen, ateş düşürücüye ve antibiotige cevap vermeyen dirençli bir ateş canım. 2 gündür toparladik şükür. Serumla kuvvetli bir antibiyotik veriyorlar. Aklınızda bulunsun. 3 çocuk amnesiyim ama yeni öğrendim. Böylesi ateş idrar yolu enf.belirtisiymis.
Serum takılırken kapının önünde beni ağlarken gören bir başka annenin beni tesellisiyle bitireyim: allah dermansiz dert vermesin

Kıyamam yaaa. Okurken bile bir hoş oluyorum hayal ediyorum da ne tatlılar.

HahhaHa sevmediği kelimeleri söylemiyor deseydin )

Aminnn. Tekrar çoookk geçmiş olsun.

Sizi öyle iyi anlıyorum ki bebeğim daha 25 günlüktü solunum yolu enfeksiyonu geçirdi 5 gün hastanede yattık. Ayaklar kollar eller her yerini delik deşik ettiler ciğerim yanıyor düşündükçe. Nasıl ağlıyordum. Allahım Allahım sen bütün hasta bebelere şifa ver. Evlatla sınama. O zaman anladım işte ne b.ktan şeylere üzüldüğümüzü. Sağlıktan başka her şey boş.

Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi

Ay kıyamam :) Siz de çok masum yazmışsınız. Annelikten anladığım ve arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla herkeste aynı endişe var. Yetememe duygusu. Burada bir üye yazmıştı çok etkilenmiştim. "Sanki neyi tercih etsem diğeri doğruymuş gibi geliyor" diye. Allah tüm yavruları anne babalarına bağışlasın.

Harbiden yok artık ama beklentiye bak

Annelik işte..
hayatta bir annenin evladına duyduğu sevgiden büyük olamaz hiçbir his ..

Her şekilde yetersiniz yavrunuza.

O sizin can parçanız, ennn sevdiği ennn hayran oldugu kişi sizsiniz.

Büyüdükçe ve iletisim arttıkça bu yaşadığınız duygu daha da güzel bir hal alacak,annecimmm diye boynunuza sarıldığında dünya duracak sadece ikiniz kalacaksınız.

Hep diyorum bu hayatta başıma gelen en güzel şey oğlum

Saglikla büyütün bebeğinizi

anne oldunuz :)
ben basında beklıyordum nefesını dınlıyordum ya bırsey olursa dıye oturup aglıyordum
sımdı daha yenı ya ondan da ust sevıyede zamanla alısıyorsunuz duruma

Yazınızı okudum gittim prensesimi öptüm geldim. Maalesef ebeveyn olmak böyle birşey. Evladının yaşı büyüsede endişeler hiç bitmiyor. Sadece şekil değiştiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…