- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Kehribar kolye aldım 2 aydır takıyorum amaaan geceleri takmıyorum yaaa nasıl yaoacağız onuKehribar kolye al :) biz çok faydasını gördük. Şu anda azı ve köpek dişlerini birlikte çıkarıyor. Takmazsam eğer kolyesini o gün aşırı huysuz oluyor. Benimki önce ınne tarzı kelimelerle başladı baya ufakken, şimdi 14 aylık :)
8 gün süren 39.5-40 arası değişen, ateş düşürücüye ve antibiotige cevap vermeyen dirençli bir ateş canım. 2 gündür toparladik şükür. Serumla kuvvetli bir antibiyotik veriyorlar. Aklınızda bulunsun. 3 çocuk amnesiyim ama yeni öğrendim. Böylesi ateş idrar yolu enf.belirtisiymis.Aminnn. Çok geçmiş olsun. Nesi var bebeğinizin. Şuan iyi mi
Kıyamam yaaa. Okurken bile bir hoş oluyorum hayal ediyorum da ne tatlılar.Benim oğlum da 4 aylık falandı anne dediğinde. Kayınvalidem bana üstü kapalı yalan söylüyorsun abartıyorsuna falan getirdi hatta ama kendi de duyunca hıı falan yaptı.Bazı bebekler daha sosyal oluyor. Benim oğlum mesela başını çok çabuk tutmaya başladı, 4-5 haftalıktı babasına gülümserdi falan. Resmi var hatta, bit kadar ama babasının gözlerinin içine bakarak kahkaha atıyor falan. :) mümkün yani bence.
HahhaHa sevmediği kelimeleri söylemiyor deseydinÇok geçmiş olsun Allah şifa versin bir daha göstermesin.
Evet sanırım doğru o zaman. Mesela kucağıma almadığımda kızdığında hemen “anne aguk guk guk diye naz yapıyor” sanırım neden beni almadın diyor :) herkesin içinde yüzüme bakıp gülüyor. Ne güzel duygylar bunlar. Geçen bayramda kaynanam diyor ki anne diyorsun da babaanne neden demiyorsundedim yok artık
Aminnn. Tekrar çoookk geçmiş olsun.8 gün süren 39.5-40 arası değişen, ateş düşürücüye ve antibiotige cevap vermeyen dirençli bir ateş canım. 2 gündür toparladik şükür. Serumla kuvvetli bir antibiyotik veriyorlar. Aklınızda bulunsun. 3 çocuk amnesiyim ama yeni öğrendim. Böylesi ateş idrar yolu enf.belirtisiymis.
Serum takılırken kapının önünde beni ağlarken gören bir başka annenin beni tesellisiyle bitireyim: allah dermansiz dert vermesin
Sizi öyle iyi anlıyorum ki bebeğim daha 25 günlüktü solunum yolu enfeksiyonu geçirdi 5 gün hastanede yattık. Ayaklar kollar eller her yerini delik deşik ettiler ciğerim yanıyor düşündükçe. Nasıl ağlıyordum. Allahım Allahım sen bütün hasta bebelere şifa ver. Evlatla sınama. O zaman anladım işte ne b.ktan şeylere üzüldüğümüzü. Sağlıktan başka her şey boş.8 gün süren 39.5-40 arası değişen, ateş düşürücüye ve antibiotige cevap vermeyen dirençli bir ateş canım. 2 gündür toparladik şükür. Serumla kuvvetli bir antibiyotik veriyorlar. Aklınızda bulunsun. 3 çocuk amnesiyim ama yeni öğrendim. Böylesi ateş idrar yolu enf.belirtisiymis.
Serum takılırken kapının önünde beni ağlarken gören bir başka annenin beni tesellisiyle bitireyim: allah dermansiz dert vermesin
Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibiSizi öyle iyi anlıyorum ki bebeğim daha 25 günlüktü solunum yolu enfeksiyonu geçirdi 5 gün hastanede yattık. Ayaklar kollar eller her yerini delik deşik ettiler ciğerim yanıyor düşündükçe. Nasıl ağlıyordum. Allahım Allahım sen bütün hasta bebelere şifa ver. Evlatla sınama. O zaman anladım işte ne b.ktan şeylere üzüldüğümüzü. Sağlıktan başka her şey boş.
Kehribar kolye aldım 2 aydır takıyorum amaaan geceleri takmıyorum yaaa nasıl yaoacağız onu
Evet sanırım doğru o zaman. Mesela kucağıma almadığımda kızdığında hemen “anne aguk guk guk diye naz yapıyor” sanırım neden beni almadın diyor :) herkesin içinde yüzüme bakıp gülüyor. Ne güzel duygylar bunlar. Geçen bayramda kaynanam diyor ki anne diyorsun da babaanne neden demiyorsundedim yok artık
Ah ne guzel yaa: ) buyusunler kucuk olunca anneye zorluk genelde:)benimkiler büyüdü eşşek kadar oldular.
7/11..
Ah ne guzel yaa: ) buyusunler kucuk olunca anneye zorluk genelde:)
Dimi ama? Benim buyuk 6 yasina az kaldi bibhavalar bi artistlikler.. beynini yoruyo buyuk cocuk bence kucuklerin zorlugu fiziksel indir bindir yedir icir vs.buralarda pek güllük gülistanlık değil fazla beklentiye girme
Arkadaşlar kızım 5 aylık oldu ve ben doğduğundan beri hissederdim fakat son birkaç aydır, özellikle benimle iletişime geçmeye başladığı zamandan beri kendimi bir garip hissediyorum. O kadar masum o kadar muhtaç ki sanki onun bu masumluğu altında eziliyorum. Ona iyi bakamama düşüncesi, ona iyi anne olamama düşüncesi vb. birçok düşünce geçiyor aklımdan. Mesela artık açıktığında bana olan yaklaşımı bile içimde bir kıpırtı oluşturuyor. Kendimi çok farklı hissettiriyor. Bazen bağırarak ağlamak falan geliyor içimden ona yetemem gibi geliyor. Hele bir şeyler öğrenmek için bana bakışı o küçük elleri ya yazarken bile ağlayasım geliyor. Neden böyle oluyor? Bu iyi mi manyakça mı bilmiyorum. Dertlendim işte sorun değil belki ya da sorun bilmiyorum ama anlatırsam rahatlarım belki dedim
hayırlısıyla :)Allah bana da tattırsın en yakın zamanda bu hissi. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?