Ayy olsun da ötede olsun yaniAman kimse büyük konuşmasın şimdi o da hoca oluverir falanBüyük konuşan cevabını alıyor çünkü sonunda...
Bence deyin hahahahAllah razi olsun canim rabbim herkese nasip etsin.
Ya hem nasil kötu art niyetli butun aile bunun farkinda. Farkli sehirde ama ordan yetiyo.
O uniyi disardan okumus eyvallah okusun. Onlisans diplomasini yatak odasina cerceveleten bi kadin sen anla. Kocasi ogretim uyesi. Simdi 4 yilliga tamamladi kocasinin torpiliyle uniye hoca olmaya calisiyo. Ben de desem ki sevgili kezban abla o kadar 1. Sinif universtelerden mezun olmus insan varken sen disardan bitirdigin universteyle akademik kariyer mi yapmayi dusunuyosun desem nolur ? Vaaayy geline bak kiskanc gelin olurumayy zaten oldum da.
Allah bazi insanlara ozellikle kismet etmiyo diye dusunuyorum. Yakismiyo ustune oturmuyo cig duruyo.
Insan gonulden isteyip hakkiyla calisinca birazda kismetinde varsa oluyo rabbim bos cevirmiyo. Atandigin yerden kart at onaaz kaldi anca yetisir konularin bosver sen onu. Cok dokundu biliyorum ama ders calismani etkilemesin.
Ne de güzel söylemiş TebriziEki Görüntüle 2043855
Özü bu.Öyle kişilerden de uzak durmak ve aynı şekilde yaklaşmak gerekir.
Keşke, dediklerinin sonuna ekleseydi bile bu kadar alınmazdımKeşke öyle diyecegine inşallah atanırsın falan diye iyi dileklerde bulunsaymış.
canım ben de öğretmenim seni çok iyi anlıyorum o yollardan geçtim. Gerçi şimdi de çalışmıyorum ama insanların çenesini kapadım çok şükür.21 yaş nedir ki senin yaşındakiler üniversiteye hazırlanıyor daha. Okulum çabuk bitti acelem yok önce biraz tatile ihtiyacım var dinlenicem de, ailen arkandaysa kimseye hesap verme hep insanların beklemediği cevaplar ver ki ters köşe olsunlar, çünkü o soruları sorarak senin açıklama yapmanı ve ezilmeni bekliyorlar. Ailem gez kızım biraz diyor de. Ben şimdi eş durumları yüzünden çalışmıyorum aynısını bana da yapmaya çalışmislardi, param var çok şükür ihtiyacım yok çalışmaya diyorum. Öğretmenlik çok kutsal ama sadece para mı vs vs dediklerinde de bilmem ben idealist değilim olan yapsın yerini işgal etmiim diorum. Arkamdan ne derlerse desinler paramı onlar mı veriyor küçük insanlara nefes tüketmemek lazım canını boşuna sıkma.Durumumda paylaşsam nasıl olur. İnanır mısınız hiç onlara siz lise mezunuz imasında bulunmadım, karakterime yakışmaz zaten. Onların da okumasını istedim, kadın kısmı okumalı dedim. Evli arkadaşımı hala teşvik ederim açıktan oku bari diye. Ales'ten yüksek aldığımda bile tebrik etmeyenler oldu. Neden insanlar bu kadar kötü
Kesinlikle, onun da babası zamanında dershaneye göndermişti, kendisi istemedi. Umarım çok sağolun:)Bu okumayan (okuyamayan degil okumayan) kısım aşırı sinir bozucu ve tehlikeli.
Benim size önerim, bu sizi daha da kamçılasın
Umarım atanacaksinizdir da.
Bu dediğiniz yöntem benim hoşuma gitti uygulayacağım. Atanmayı istiyormuş havası vermeyeceğim çok haklısınız. Öylesine yazıldım, küçük yaşta okulum bitti önemli değil diyeceğim. Çünkü çalışıp da yapamazsam daha çok haz alıyorlar sanki. Çok sağolun umarım her şey sizin de gönlünüze göre olurcanım ben de öğretmenim seni çok iyi anlıyorum o yollardan geçtim. Gerçi şimdi de çalışmıyorum ama insanların çenesini kapadım çok şükür.21 yaş nedir ki senin yaşındakiler üniversiteye hazırlanıyor daha. Okulum çabuk bitti acelem yok önce biraz tatile ihtiyacım var dinlenicem de, ailen arkandaysa kimseye hesap verme hep insanların beklemediği cevaplar ver ki ters köşe olsunlar, çünkü o soruları sorarak senin açıklama yapmanı ve ezilmeni bekliyorlar. Ailem gez kızım biraz diyor de. Ben şimdi eş durumları yüzünden çalışmıyorum aynısını bana da yapmaya çalışmislardi, param var çok şükür ihtiyacım yok çalışmaya diyorum. Öğretmenlik çok kutsal ama sadece para mı vs vs dediklerinde de bilmem ben idealist değilim olan yapsın yerini işgal etmiim diorum. Arkamdan ne derlerse desinler paramı onlar mı veriyor küçük insanlara nefes tüketmemek lazım canını boşuna sıkma.
Çok haklısınız, öncelikle kendimi ne olursa olsun öğretmen olarak görmeliyim..Ben şunu anlamadım.
Siz çe öğretmen mi olacaksın şimdi demiş ya, neden atanırsam dediniz ki?
Bir doktor mezun olunca doktorum diyor, bir mühendis de öyle. Siz öğretmensiniz. Atanırsanız meb bünyesinde çalışan bir öğretmen olacaksınız. Ya da özelde çalışan bir öğretmen olabilirsiniz. Ama mesleğiniz değişmiyor, sadece pozisyon olarak değişiyor atamanızın olup olmayışı.
Önce siz bence kendinizi biraz motive edin. Arkadaşınızı kafaya takmanız ise çok yersiz. Herkes sizin halinizi bilmez, bilmesinlet de zaten, yoksa gereksiz daha tonla soru..
Allah sizden razı olsun, sizin de her şey gönlünüzce olsun inşallahKiskaniyor hem de feci kiskaniyor sen takılma. Herşey gönlünce olsun öğretmenim☺ ben bile sizi tanımam etmem burdan moral vermeye calisiyorsam hiç bir arkadas sözde Fatma nin yaptığını yapmaz bilgine...
Haklısınız zaten kesin gözüyle bakmıyorum hatta atanma ihtimalimi de düşük görüyorum. Ama insanlar da keşke böyle yapmasa..Belki Cidde'n saflığından belki de gıcıklığından demiş
Ancak sınav zor alınan puan da yeterli değil yani sınavda branşında birinci olsan da atama garanti değil
Ama bu seni durdurmasın
Sen elinden gelenin en iyisini de aş elinden gelenden fazlasına ulaş
Otur çalış kimseyi takma lakin tüm ömrünü de sınava Ada'ma
87,8 puanla alanında 36. olup 50 kişi atanıp da alınmayan arkadaşımız var
Canım benim hayatım 30 yaşından sonra peri masalı gibi değişti, iş anlamında değil ama diğer herşey inşallah senin de öyle olur. İnsanlar karşılarında tırmalayan ezilen insan görmeye bayılıyor asla taviz verme çok özgüvenli ol. Kpss ye gircem ama gezmekten vakit bulamıyorum çalışmaya falan de. Daha yaşım çalışmak için küçük de. Hatta ayy atanamadin mi diyen teyzenin birine atanmak için değil ki zengin koca bulmak için üniversite okudum ben bile demiştim. ( tabi ki değil ama bunu hakediyorlar) öylece kaldı.Bu dediğiniz yöntem benim hoşuma gitti uygulayacağım. Atanmayı istiyormuş havası vermeyeceğim çok haklısınız. Öylesine yazıldım, küçük yaşta okulum bitti önemli değil diyeceğim. Çünkü çalışıp da yapamazsam daha çok haz alıyorlar sanki. Çok sağolun umarım her şey sizin de gönlünüze göre olur
Haklısınız zaten kesin gözüyle bakmıyorum hatta atanma ihtimalimi de düşük görüyorum. Ama insanlar da keşke böyle yapmasa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?