O kadar öğretmen açıkta ama!

Aman kimse büyük konuşmasın şimdi o da hoca oluverir falan Büyük konuşan cevabını alıyor çünkü sonunda...
Ayy olsun da ötede olsun yani hatta ben simdi lisans diplomasini alinca wtsp profil fotosu falan yapar diyodum o kadar yani. Ya ona da zamaninda kim yapamazsin dediyse cok zoruna gitmis heralde ama olmuyo yani olmuyo yok.

Bence deyin hahahah Görümceniz torpilin işlemediğini, Ales vs olduğunu bilmiyor mu acaba Haklısınız çok az kaldı ve ben bu boş işlerle uğraşıyorum

Keşke öyle diyecegine inşallah atanırsın falan diye iyi dileklerde bulunsaymış.

Bu okumayan (okuyamayan degil okumayan) kısım aşırı sinir bozucu ve tehlikeli.
Benim size önerim, bu sizi daha da kamçılasın
Umarım atanacaksinizdir da.

canım ben de öğretmenim seni çok iyi anlıyorum o yollardan geçtim. Gerçi şimdi de çalışmıyorum ama insanların çenesini kapadım çok şükür.21 yaş nedir ki senin yaşındakiler üniversiteye hazırlanıyor daha. Okulum çabuk bitti acelem yok önce biraz tatile ihtiyacım var dinlenicem de, ailen arkandaysa kimseye hesap verme hep insanların beklemediği cevaplar ver ki ters köşe olsunlar, çünkü o soruları sorarak senin açıklama yapmanı ve ezilmeni bekliyorlar. Ailem gez kızım biraz diyor de. Ben şimdi eş durumları yüzünden çalışmıyorum aynısını bana da yapmaya çalışmislardi, param var çok şükür ihtiyacım yok çalışmaya diyorum. Öğretmenlik çok kutsal ama sadece para mı vs vs dediklerinde de bilmem ben idealist değilim olan yapsın yerini işgal etmiim diorum. Arkamdan ne derlerse desinler paramı onlar mı veriyor küçük insanlara nefes tüketmemek lazım canını boşuna sıkma.

Bu okumayan (okuyamayan degil okumayan) kısım aşırı sinir bozucu ve tehlikeli.
Benim size önerim, bu sizi daha da kamçılasın
Umarım atanacaksinizdir da.
Kesinlikle, onun da babası zamanında dershaneye göndermişti, kendisi istemedi. Umarım çok sağolun:)

Ben şunu anlamadım.
Siz çe öğretmen mi olacaksın şimdi demiş ya, neden atanırsam dediniz ki?
Bir doktor mezun olunca doktorum diyor, bir mühendis de öyle. Siz öğretmensiniz. Atanırsanız meb bünyesinde çalışan bir öğretmen olacaksınız. Ya da özelde çalışan bir öğretmen olabilirsiniz. Ama mesleğiniz değişmiyor, sadece pozisyon olarak değişiyor atamanızın olup olmayışı.

Önce siz bence kendinizi biraz motive edin. Arkadaşınızı kafaya takmanız ise çok yersiz. Herkes sizin halinizi bilmez, bilmesinlet de zaten, yoksa gereksiz daha tonla soru..

Bu dediğiniz yöntem benim hoşuma gitti uygulayacağım. Atanmayı istiyormuş havası vermeyeceğim çok haklısınız. Öylesine yazıldım, küçük yaşta okulum bitti önemli değil diyeceğim. Çünkü çalışıp da yapamazsam daha çok haz alıyorlar sanki. Çok sağolun umarım her şey sizin de gönlünüze göre olur

Çok haklısınız, öncelikle kendimi ne olursa olsun öğretmen olarak görmeliyim..

Kiskaniyor hem de feci kiskaniyor sen takılma. Herşey gönlünce olsun öğretmenim☺ ben bile sizi tanımam etmem burdan moral vermeye calisiyorsam hiç bir arkadas sözde Fatma nin yaptığını yapmaz bilgine...

Belki Cidde'n saflığından belki de gıcıklığından demiş

Ancak sınav zor alınan puan da yeterli değil yani sınavda branşında birinci olsan da atama garanti değil

Ama bu seni durdurmasın

Sen elinden gelenin en iyisini de aş elinden gelenden fazlasına ulaş

Otur çalış kimseyi takma lakin tüm ömrünü de sınava Ada'ma

87,8 puanla alanında 36. olup 50 kişi atanıp da alınmayan arkadaşımız var

Kiskaniyor hem de feci kiskaniyor sen takılma. Herşey gönlünce olsun öğretmenim☺ ben bile sizi tanımam etmem burdan moral vermeye calisiyorsam hiç bir arkadas sözde Fatma nin yaptığını yapmaz bilgine...
Allah sizden razı olsun, sizin de her şey gönlünüzce olsun inşallah

Haklısınız zaten kesin gözüyle bakmıyorum hatta atanma ihtimalimi de düşük görüyorum. Ama insanlar da keşke böyle yapmasa..

Canım benim hayatım 30 yaşından sonra peri masalı gibi değişti, iş anlamında değil ama diğer herşey inşallah senin de öyle olur. İnsanlar karşılarında tırmalayan ezilen insan görmeye bayılıyor asla taviz verme çok özgüvenli ol. Kpss ye gircem ama gezmekten vakit bulamıyorum çalışmaya falan de. Daha yaşım çalışmak için küçük de. Hatta ayy atanamadin mi diyen teyzenin birine atanmak için değil ki zengin koca bulmak için üniversite okudum ben bile demiştim. ( tabi ki değil ama bunu hakediyorlar) öylece kaldı.

Sen zaten öğretmensin, atanamamış olman bunu değiştirmez. Kendine güven. Ben 3. girişte atanabildim, ablam 7. girişte atanabildi. Evet bu yol çok zorlu bir yol ve benim atandığımdan beri daha da zorlaştı ne yazık ki.. Ama benim tek motivem ailem oldu. İlk 2 sınava kendim için girdim çok da kale almadan.. Sonra baktım annem üzülüyor, babam üzülüyor, benim için dualar ediyorlar. Dedim benim onları üzmeye ne hakkım var. Sadece yarım dönem dershaneye gittim, sadece derste dersi dinleyip deneme sınavlarına katıldım. Hayırlısıyla atandım. Sen de arkandakileri düşün, aileni düşün. Kendin için bir yere kadar diretiyorsun ama onları düşününce daha bir motive oluyorsun. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Şimdiden başarılar dilerim.

Hayallerinden vazgeçmiş/vazgeçmek zorunda kalmış insanların umutsuzluklarına aldanmayın, kpss sonucu nasıl olur bilemeyiz ancak üniversite mezunusunuz, eğitimcisiniz, gençsiniz... önünüzdeki tek fırsat değil. hayırlısı olsun hakkınızda, siz kalbinizi karartmadan planlarınıza odaklanın.
bi de 30 yaş tavsiyesi vereyim bir kişi "iyi insan olabilir" ancak enerjisi size iyi gelmiyorsa, tersine enerjinizi, motivasyonunuzu kırıyorsa, sizden uzakta "iyi insan" oluversin

Haklısınız zaten kesin gözüyle bakmıyorum hatta atanma ihtimalimi de düşük görüyorum. Ama insanlar da keşke böyle yapmasa..

Bak moral verir mi bozar mı bilemedim ama yazayım

2016 KPSS ye girdim

Kursa gittim

Yaşım 36 idi yani matematik görmeyeli 18 yıl olmuştu daha doğrusu tüm KPSS konularını görmeyeli

Hatta bir çok şey değişmiş coğrafyaya vs hizmet sektörü tarım sektörü vs ye neler neler eklenmişti

Neyse kursa başladın herkes deli mü ne dediler

Evliyim çocuğum var hatta devam eden işim de var

Sınıftaki tek hedefi sınav olan evde anneleri pışpışlayan kızlar vs aman bu ne yapacak ki dediler

Neyse bolca deneme sınavı birincisi oldum ki matematiğim kötü sözel bölüm mezunuyum ben

Sonuç 88,4 müydü neydi

Atanır mıydım bu puanla son atamada İstanbul üniversitesindeki kadroyu yazsaydım girerdim ki bizde bir kurumda bir kadro var toplam 20-30 arası değişiyor atama başına

Yazmadım yerleşik hayatı çocuğumun düzenini bozup İstanbul a gitmedim

Kpss den aldığı en yüksek puan 70 olan ve yıllardır atanamayan öğretmen görümcem de ne var aldığı puanda dedi oysa o 20li yaşlarda nerede ise her sene girdi bu sınava annesi ile oturup başka bir sorumluluğu vs yokken yediği önünde yemediği arkasında vs vs

Önünde koca bir yıl var Zaman hem çok hem az

Ama verimli kullanmalısın

Ger an eşit performans olmaz ama düşünce de çıkmayı bil yani Nasıl ayağın takılıp gerçekten yere düşünce devinip kalkıyorsak bu sınav yokunda düşünce de durma

Anladığım kadarı ile destek olan ailen de var

İnsanların olumsuz yorumlarını kendine kamçı yap ve yoluna devam et

Simdi canim aynisi bir benzeri benm de basima geldi .Ben yurt disinda oldugum icin kpssye bile girmemistim o donem .Bir arkadasimi gordum magazada ah matematikhocasi ne zaman gorsem geziyorsun bos bos bak ben çalışıyorum dedi .Bu arkadas ogretmen olmak icin can atiyordu kismet olmadi kiskandigini acikca belli etti .Kiz esin iyi ki ogretmen degilmis yoksa actiniz dedi .Sana mi kaldik sen mi vercen rizki dedim .Arkami dondum gittim 4sene sonra ayni magazada gordum kasiyer olarak .Gram ilerme kaydetmemis esi issizmis cocuklari ne yapacagini sasmis yetmiyormus bana dert yandi yuzsuz gibi.Allah yardim etsin dedim ama o bana bana ac kalirdiniz demesi hep icimde kaldi.Bosverrrr uzulme insan beser sasar .Ben bu dunyada kim neyi kinarsa onu gorcegine inandim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…