yok oyle degil, yani dur deyince duruyor orada bir sIkinti yok ama kendisi zevk aliyor, ben istedigi icin falan degil.bence dur deyince duruyorsa sorun yok.sen taviz verdiğin için öyle olmasın.belki seninde istediğini düşünüyordur.benim kocamında öyle garip şeyleri var mesela internette birşey okuyor kadınlar şundan hoşlanıyor gibi ona öyle inanıyor ki benim de hoşlanacagımı varsayıyor ya a şöyle olunca daha ço zevk alıyorlarmış gibi
haklisiniz ama daha acik yazamam, anlayanlar ne demek istedigimi anlamis zaten : /Ama hicbisey anlamadigim biseye yorum nasil yapcaz cok ustu kapali olmus bu :)
haklisiniz ama daha acik yazamam, anlayanlar ne demek istedigimi anlamis zaten : /
iste degisen ben oldum zaten, ama bazen kendimi kotu hissediyorum bu yeni oldugum kisiden dolayi. yani normalde bir baskasiyla asla yapmayacagim seyleri yapiyorum ama kendimden cok odun vermis hissediyorum, bundan oturu de onu sucluyorum beni bu hale getirdigi icin. normalde anlasmazliklarimiz olsa dakika dusunmem ama o kadar mutluyum ki diger zamanlarda acaba diyorum idare edebilir miyimherkesin bir sınır var eğer sınrlarını aşıyorsa yapacak birşey yok ilişkini bitireceksin.sonuçta sevgilin ben böyleyim,değişmem diyormuş.
o zaman ya sen değişeceksin ya da bitireceksin.
iste degisen ben oldum zaten, ama bazen kendimi kotu hissediyorum bu yeni oldugum kisiden dolayi. yani normalde bir baskasiyla asla yapmayacagim seyleri yapiyorum ama kendimden cok odun vermis hissediyorum, bundan oturu de onu sucluyorum beni bu hale getirdigi icin. normalde anlasmazliklarimiz olsa dakika dusunmem ama o kadar mutluyum ki diger zamanlarda acaba diyorum idare edebilir miyim
sen böyle yazdıkça valla meraktan çatlıyorum bu adam ne istiyor diye
yok oyle degil, yani dur deyince duruyor orada bir sIkinti yok ama kendisi zevk aliyor, ben istedigi icin falan degil.
köle/itaatkar fantezisi bi kitap okuma cok sIkIlirsin inan banaAy senin yuzunden kitabi okucam valla meraktan catlicam
köle/itaatkar fantezisi bi kitap okuma cok sIkIlirsin inan bana
kitap berbat hayranlari kusura bakmasin
konu sahibi kartlarini acik oynamaliymis ben bunu bunu bunu istemiyorum sevmiyorum sen zevk aliyorsun diye yapmak zorunda degilim vs.. ayrica ayrilincada onla barisarak yelkenleri suya indirmissiniz belki kendi gelip barissaydi sizin isteklerinizi kabul ederdi $u an bu iliski devam ederken istekleri vazgecirmek cok zor olur hatta imkansiz geldi gözüme cünkü cok taviz verilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?