O kadın çocuğumu ister mi ? Siz istermisiniz?

Evet çocuk büyüdükçe risk artıyor. Yani şimdi değil belki ama ilerde kendi kendine bile fark edeceği bişey olabilir bu. Bence bir pedagog bul önce bu konuda nasıl hareket edeceğine karar ver. Sonra da bir avukat bul neler yapabilirsin bu konuda onu öğren. Eşinin ege yi nüfusuna geçirmesi her halukarda gerekli bence

Kızlar sonsuz destegınız ıcın tesekkur ederım.

Bu saatten sonra ararsa gostermeme yonunde kanun olarak bır yaptırımım olur mu bılemıyorum acıkcası , ancak soyadımı uzerıme alma konsunda daha once yazmıstım cekıncelerımı karsı tarafı kanırtıp uzerıme salmak ıstemedıgım ıcın yapmadım sımdıye kadar. Ama atıyorum 1-2 sene sonra bu bızım ıcın daha oluru olan bısey olacak. Ayrıca ben Ege'nın o taraftdan bır mıras kavgasına gırmesını ıstemıyorum sevgısının hıssettırılmedıgı bır cocugun onların malında da hakkı yok kaldıkı Allah herkese versın ama Ege bunlara muhtac olacak ya da tamah edecek durumda olmayacak .

Benım esım gormelerını asla ıstemez bır kac kere dıle getırmıstı ama o yuzden degıl ben kendim vicdanen ne onunla ne de onun kurdugu hayatta Egeyı yakıstıramıyorum.

Ege ekmegını kazanınca ararlarmı sanmıyorum yanı en azından amacı maddıyat olmaz onunda maddı durumu ıyıdır sanıyorum hala, veya maddıyat olmamalı. Bu sekılde gelısmesını kendısı ıstedı tek dılegım bu sekılde devam etmesı.

Cocuk sahıbı olurlarmı olabılırlermı umurumda degıl ben Ege ıcın bır kardes ıstıyorum , bana bişey oldugunda beraber buyuyebıldıgı ınsallah bır kardesı olursa gözüm arkada gitmem

Aman istediği kadar o bağı gevşek bıraksın. Yine de hakkı var

Aman istediği kadar o bağı gevşek bıraksın. Yine de hakkı var
orası öyle ama hayattayken bizim kuzen para ister falan diye çekindiler sanırım, işssizdi o ara. üstelik teyzem de onlardan miras gelsin istemez, karnında bebeğiyle boşanmıştı.

Ben canım durup dururken onların kapılarını bır kez daha cocugum ıcın calmam . Aramak sormak ısteyen benım yerım hep bellıydı onlarla uzlasacagımı sanmıyorum hem ortada suanda bısey yok. Ancak bu sekılde gelısırse elımden gelen herseyı yapacagım. pedagog destegı alıyoruz Egenın bır sorunu yok cok sukur bunu bılıyorum . Ben egenın durumunu bıldıgımden oturude gorusturmek ıstemıyorum kesınlıkle cunku bu ona her ne sekılde olursa olsun kotu gelecek.
daha yenı kolu kırıldı 2 haftadır alcıda kolu bız onun hersekılde yanındaydık hastalıgında mutlulugunda benım kotu gunumde gozumun onunden ayrılmayacak uzaklıktaydı ona ragmen dun 1 saat bır kucuk tencere sarma sardıgım ıcın vıcdan azabı cektım . Bırak sunları kalk bı oyun at cocugunla dedım kendı kendıme.

Sorularımın yanıtı burada degıl bılıyorum ancak anneysenız mutlaka bılırsınız bu cok baska bısey , ne bılım oglum okul gezısıne gıttıgındede onu kaybetmelerınden korkuyorum, parka kuzenımle gonderırkende gozum arkada kalıyor , sadece konu eskı esımın ne yapacagı degıl ama kaybetme korkusu malesef bu ayrılıktan berı var.

Onu sevıyorum onu sevmem esımı sevmemle aynı sey degıl , bırde ben Egeyıde cok guzel buyuttugumu dusunuyorum ben ne kadar ıyı bır anne olabıldım bılemıyorum ama o bana cok guzel bır cocuk oldu. Kımsenın onu dagıtmasına musade edemem kı

Buarada hamıle degılım sımdılık totem yapıyorum

bence kendinizi hiç üzmeyin. kadın çocuk yapmak için uğraşır gerekirse evlatlık alır ama eşinin sizinle görüşmesini istemez bence. zira güzel bi kadınsınız da.

adamda çocukları olmazsa belki egeyi görmek ister ama o zamana kadarda zaman geçer ege adamı görmek istemez zaten.

Öyle tabi ama beni sevmeyen aramayan sormayan baba miras bıraksa s.karım parasına derdim herhalde.
bencede bu sekılde soylenmelı. Hanı benım durumum olmasa maddı olarak belkı ondanda korkarım ama cok sukur elımız ayagımız tutuyor kazanıyoruz. Ege'nın benı uzmeyecegını dusunuyorum buyuk bır adam oldugundada

Kaldı kı benım esımde benı gorusturmez kendıde gorusebıleek kadar sakın bırı degıl, bence hıc bısey degısmeyecek ben korktugum seylerden hıc uzulmedım hassasım sadece hepsı bu. Allah bılıyor hem hersey onun musadesıyle degılmı

Çocuğunu yıllarca arayıp sormamış, sorumsuz dangozun tekini adam yerine koyup asla evlenmeyeceğim için onunla evlenen kadın gibi düşünüp size cevap veremeyeceğim. 40 günlük bebeğini bırakıp gitmiş adamla evlenilmez de, çocuk da yapılmaz ama herkesin akli dengesi yerinde değil işte. Şartlar farklı olsaydı, çocuğunu görememesi onun vicdansızlığından değil de, başka bir şeyden kaynaklansaydı mesela, elbette eşimi çocuğunu görmesi için yüreklendirir, desteklerdim. Bunları bir kenara bırakalım, çünkü bu adamla evlenen kadın, zaten onun vicdansızlığını, sorumsuzluğunu kabullenilebilir bir şey olarak görüp evleniyordur. O yüzden çocuğunuza ve size bulaşacaklarını hiç sanmıyorum. Ha diyelim ki bulaştılar, sizde söz konusu çocuğu olunca on kaplan gücünde olan bir kadın ruhu var. Oğlunuza en iyi gelecek çözümleri siz bulamayacaksınız da kim bulacak? Evet, aklınıza gelen ihtimaller can sıkıcı ihtimaller ama oğlunuzun yanında siz varsınız. Hatırladığım kadarıyla eşiniz de ona mükemmel bir baba olmuş. Böyle bir aileye sahipken, hiçbir şey onu sizin korktuğunuz kadar üzemez, acıtamaz, bunu aklınızdan çıkarmayın lütfen.

Cute merhaba canım..
Şöyle düşünüyorum; şu aralar istemez , yeni evlendikleri zamanlar da istemez o kesin..Ancak belki daha ilerki zamanlarda kadın iyi vicdanlı biriyse çocuğunu görmelisin falan filan diyebilir ama bu her kadının göstereceği bi olgunluk olmaz..Yani çook düşük bir ihtimal..Zaten bu bahsettiğim ihtimal de 3-4 sene sonra belki olabilir.
Ama nişanlısının senden ve egeden haberi var mı o da zaten belli değil..
İnş hiç olmaz diyelim..

Babalik kadindaki gibi cocuk karina dustugu anda degil cocuk dogduktan sonra paylasimla gelisiyor.esinizin gormek isteyecegini sanmiyorum.babalik sorumliluhi emegi yok.
Ama cocugnuzda ileride babaya karsi merak olusabilir bu daha yipratici cocuk gormek ister esiniz kacarsa cocugu uzer.var boyle bir tanidik durum ayni sizinki gibi cocuk lisede babayi gormek vakit gecirmek istiyor babanin umurunda degil oyleki uvey babasi cocugu babasina goturmus cocuk seni gormek istiyor 2 saat sonra gelip alirim demis. Iste biri baba digeri gua uveybaba...

Evlat aşkı depreşmez bu saatten sonra.. Böyle bi hak talep edemez zaten

babası görüşmedi de hadi dedesi babaanesi varsa hala amca bunlarda mı çocukla görüşmek istemediler. ne yaızkki farkında değiller eşlerden boşanırken çocukları da boşamadıklarının. belki kadının egeden haberi bile yoktur yahut belki eski eşinin normal yolla çocuk sahibi olmayacağı hakkında da haberdar değildir kadın

Ben de konularini biliyorum ve tekrar bahsettigin icin tesekkur ederim cunku burada senin kadar taninmayan uyeler bile gelip 'eski konularimi bilen bilir yazip hemen konuya girince' bence hiç hoş olmuyor.

Kendi evladini 6 yildir aramayan sormayan bir babaya cocugunu gostermeme hakkin yok mu ki? Cocuguna buyuk haksizlik yapmis. Ben sanmiyorum ki bu saatten sonra da gormek istesin. Nişanlisi zaten gormek istemez, eminim ona da gorusmuyorum vs demistir. Herkes senin esin kadar vicdanli degil, cogu kisi evlenirken esinin eski evliliginden olan cocugunu dişlama modunda oluyor. Kadinin da o sekilde olabilecegini dusunuyorum. Kaldi ki eski esin de cesaret edemez. Cocuk bu zamana kadar neredeydin diyebilecek yaşa gelmiş bence...

bunun hukuki yönünü arastirmak lazim demissin ki 7 yasina kadar soz hakki yok isterse vermek zorundayım ama soyle bir nuans var.adam yazılı olarakta istemedigini belirtmiş ve hic görmemiş s3n ısrar etsende.. ve cocuk biyolojik babasini bilmiyor.yani misal bir pedegog ile görüşülür ve pedegog cocugun ruhsal dünyasinin zarar gorebilme durumundan ötürü oz babasını aklı yetene kadar gormesinin uygun olmadigina dair bir belge verse ve siz vboyle bir karar aldirtsaniz? boyle bir olay olabilir mi acaba yoksa böyle acabayla gun mu gecer cute!
pinky'e felan bir danissan.?

öyle yada böyle nüfüsü üzerindeyse hakkı olacak bu kaçınılmaz son ama

Ben olsam isterdim.
Anneyi huzursuz etmemek koşulu ile ısrarda ederdim.
Ama, o kadının bunu yapacağını sanmıyorum.
Çünkü benim düşüncemdeki gibi bir kadın olsa bu Ada'mla beraber olmazdı.
Önceki evliliğinden olan çocuğunu istemeyen bir babadan koca olarak ne bulabilirsin sonuçta. Ada'm çocuğuna sahip çıkmamış insanlık bunun neresinde.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…