cute bence ömür boyu bu tedirginlikle yaşamaktansa kesşn çözümler bulmalısın .
ege duyacka mı,soyadı farklı gibi ciddi sıkıntılaırn olmuştu okula başlarken de..şimdi de babası ister mi diye..bence kesin çözüm şudur ki;egeye gerçekleri anlatmak.ardından da babası tarafından reddedilip,şimdiki eşinin nüfusuna geçirilmesi..
aksi haldeiege başkalarından birşeyler öğrenip ya da birileri karşısına çıkıp herşeyi öğrenme riski var..
diğer kadın ister mi babası ister mi kimse bilemez bunu..ama her daim bu risk var.üstelik senin kontrolün dışında yapılması riski de var.
kuzenim 30 yaşına gelmişti babasını ilk gördüğünde, adam evlenmiş kaç tane daha çocuğu olmuş vs hiç aramamış. evlenirken kuzenin eşi olacak akıllı hiç görmeyen babasını bulup davetiye yollamış da adam gelmiş. sonrasında da hiç bulaşmadı kuzenime, neden çünkü kuzenin babanın mirasında hakkı olacak bir gün ya isterse diye bağları sıkı tutmak istemediler.
orası öyle ama hayattayken bizim kuzen para ister falan diye çekindiler sanırım, işssizdi o ara. üstelik teyzem de onlardan miras gelsin istemez, karnında bebeğiyle boşanmıştı.Aman istediği kadar o bağı gevşek bıraksın. Yine de hakkı var
Bütün bunları düşündüğünüze göre gayet modern bir insansınız. aslında bu soruların yeri burası değil. öncelikle gidin bir avukatla görüşün. neler yapılabilir nasıl bir yol izlenebilir.. karşı taraf sıkıntılı olsa dahi onlarla da ege yanınızda yokken yemek vs.. gibi bir şey ayarlayıp detaylıca konuşabilirsiniz. siz yapmak istemezseniz veya eşlerle bir sorun olacaksa ortak bir tanıdık veya avukatı kapılarına yollayıp onların düşüncelerini öğrenebilirsiniz. sizin ki hekim korkusundan ağrıyan dişinizi çektirmeyi ertelemeye benziyor. bu korkularla yaşanmaz. öyle ya da böyle bu korkular çocuğunuza yansıyacaktır. öncelik sizin görüştürmeyi isteyip istememeniz değil. çocuğunuzun psikolojisi ve ne istediği. bence en kısa zamanda bir görüşme ayarlayın.
Buarada hamıle degılım sımdılık totem yapıyorumkonuyla alakası yok ama 1 haftalık gebeliği nasıl öğrendiniz?? ben de denemedeyim erken öğrenmek istiyorum. bu arada yeni kadın hiç görüşmelerini istemez çocukla rahat ol :) görüşürlerse bile hoşnut olmaz.
Aman istediği kadar o bağı gevşek bıraksın. Yine de hakkı var
bencede bu sekılde soylenmelı. Hanı benım durumum olmasa maddı olarak belkı ondanda korkarım ama cok sukur elımız ayagımız tutuyor kazanıyoruz. Ege'nın benı uzmeyecegını dusunuyorum buyuk bır adam oldugundadaÖyle tabi ama beni sevmeyen aramayan sormayan baba miras bıraksa s.karım parasına derdim herhalde.
Kaldı kı benım esımde benı gorusturmez kendıde gorusebıleek kadar sakın bırı degıl, bence hıc bısey degısmeyecek ben korktugum seylerden hıc uzulmedım hassasım sadece hepsı bu. Allah bılıyor hem hersey onun musadesıyle degılmıbence kendinizi hiç üzmeyin. kadın çocuk yapmak için uğraşır gerekirse evlatlık alır ama eşinin sizinle görüşmesini istemez bence. zira güzel bi kadınsınız da.
adamda çocukları olmazsa belki egeyi görmek ister ama o zamana kadarda zaman geçer ege adamı görmek istemez zaten.
öyle yada böyle nüfüsü üzerindeyse hakkı olacak bu kaçınılmaz son amakuzenim 30 yaşına gelmişti babasını ilk gördüğünde, adam evlenmiş kaç tane daha çocuğu olmuş vs hiç aramamış. evlenirken kuzenin eşi olacak akıllı hiç görmeyen babasını bulup davetiye yollamış da adam gelmiş. sonrasında da hiç bulaşmadı kuzenime, neden çünkü kuzenin babanın mirasında hakkı olacak bir gün ya isterse diye bağları sıkı tutmak istemediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?