• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadına ne yapabilirim?

Mahkemeden karar çıkartıyorsunuz. Yoksa kvk kapsamlnda bizde kimsenin bilgisini veremiyoruz. Ama oteller her gelenin kaydını almak zorunda ve bunu o gece emniyete bildiriyoruz. Bizim bir tane evli müşterimiz var. O da karısını aldatıyor. Ama beraber olduğu kadın için ayrı oda açtırıyor.
Kadının eşi isterse sizin otelinizde kaldığını ispatlar mı ? Mahkeme kararı çıkartacağız tabi, anlaşmalı boşanmaya çalışıyoruz. Benim eş o kadar rahat ki asla tedbirini falan almamıştır.

Kadının eşi isterse sizin otelinizde kaldığını ispatlar mı ? Mahkeme kararı çıkartacağız tabi, anlaşmalı boşanmaya çalışıyoruz. Benim eş o kadar rahat ki asla tedbirini falan almamıştır.
Siz boşanma davasında delil göstermek için mahkemeden karar çıkartırıyorsunuz. O şartta veriliyor. Yoksa siz gelip ben bu kaydı istiyorum derseniz vermiyoruz. O zaman biz suçlu durumuna düşeriz. Kredi kartıyla ödeme yapmıştır. Extresi olur. Tek kişi fiyatı ile iki kişi farklı oluyor. Dediğim gibi kamera kayıtları 1 ay tutuluyor. Onun için geç kalmışsınızdır. Odada ikisinin kaldığı register kartı delil olur. Kimlikte girişleri alıyoruz. Bizim kullandığımız bilgisayar programı Elektra. Orda da her odada kim kalıyor yazıyoruz.

Bu kadını nasıl canından bezdirebilirim fikir verin..

Kocasının evde olduğu saatlerde eve isimsiz olarak çiçek, çikolata vs gönderin.
Bırakın "kocama ne uyduracağım" diye kıvransın.
Ha bugün söyleyecekler ha yarın söyleyecekler diye zıplayıp dursun.
Belirsizlikle kıvrandırmaktan daha büyük ceza az bulunur.

Mery_ Mery_ mükemmel mesajınıza beğenmedim attım diye başka başka mesajlarıma beğenmedim atmanız çok komik oluyor. Üstelik aynı yönde yazılan diğer mesajlara beğendim atmanız gibi 😂
Siz sizi ya da sevdiklerinizi aldatan erkeğe maddi manevi destek verin. Ben asla böyle bir erkeğe destek verenlerden olmam.

Babamın annemi aldattığını öğrendik. Ne derecede ne kadar süredir bilmiyoruz. Tanıdığımız ve ailemizi tanıyan bir kadın, ortak çevremiz var. O da evli ve çocukları var. Annem konuşmalarını yakaladığında telefonla kadını aramış. "Sen bizi anlayamazsın, anlaman mümkün değil, bu olay ortaya çıkarsa benim yuvam yıkılır, çocuklarımın vebalini almaya ne hakkın var, sus ve kabullen" gibi cümleler kurmuş kadın. Şimdi babamı buna nasıl pişman edeceğimi, annemin hakkını nasıl savunacağımı bir kenara bırakalım orası bende. Biz de dört kardeşiz ve o kadın bu dört çocuğun vebalini alırken düşünmemiş. (Babamın ne kadar suçlu olduğunu biliyorum onun hesabı ayrı yanına bırakmayacağım.) Bir de üstüne bu kadın bu kadar pişkin pişkin laflar etmiş. Ailesine kendi elimle ifşa ederek, çocuklarının zararı elimden olsun istemiyorum. O yüzden sessizce bu kadının nasıl burnundan getirebilirim? Nasıl üç buçuk attırabilirim? Nasıl o pişkinliğiyle onu kavurabilirim? Bunu düşünüyorum. Hayatımda her zaman duyarlı ve sağduyulu oldum, sakin ve anlayışlı davrandım. Üç kardeşime kol kanat gerip onların arkasında her zaman dozunda tavır ve düşüncelerle yer almaya çalıştım. Bu olayda kardeşlerimin canı yandı ve bu konuda gerçekten can yakmak istiyorum. Duyar kasmayın lütfen. Bu kadını nasıl canından bezdirebilirim fikir verin..
kadın kendi kardeşlerinizin sizinde rezil oalacağını düşündüğü için bu kadar rahat konuşuyor bide babanızdan aldığı destekle delil toplayıp maddi manevi boşanma davası açmak daha mantıklı biliyorsunuz zina zaten suç hem tazminat alır. hem kurtulursunuz babanızda ne halt ederse etsın

Konu sahibi arada konunuza bir uğrayın da birşeyler yazın lütfen insanlar okadar yorum yazmış.

öncelikle sakin kalın. Öfkeyle kalkan zarar ile otururmuş, maalesef tecrübe ile öğrendim. Babamı dolandıran adamı aradım, mesaj attım. Tehdit ve hakaretten yargılandım. Sicilim temiz olduğu için para cezası ile kurtuldum. Sosyal medyadan beni taciz eden adamın evini bastım. Komşularına Rezil ederim diye sokakta bas bas bağırdım. Halkın sukunetini bozmaktan yargılandım. 5 sene içinde aynı suçları tekrarlarsam hapisle yargılanacağım. Biri yüzüme tükürse “yarabbi şükür” diyecek hale geldim.
O yüzden ne yapacaksanız akıl ve mantık yoluyla hareket edin.
Ayrıca eşimin arkadaşı evli bir kadınla ilişki yaşadı. Taraflardan biri öldü. Biri sakat.
Bunlar kulağınıza küpe olsun.
Ayyyy canimmmmm dinime söven müslüman olsa sen çok mu üslubu düzgün bir insanmissin 😂😂😂

Babamın annemi aldattığını öğrendik. Ne derecede ne kadar süredir bilmiyoruz. Tanıdığımız ve ailemizi tanıyan bir kadın, ortak çevremiz var. O da evli ve çocukları var. Annem konuşmalarını yakaladığında telefonla kadını aramış. "Sen bizi anlayamazsın, anlaman mümkün değil, bu olay ortaya çıkarsa benim yuvam yıkılır, çocuklarımın vebalini almaya ne hakkın var, sus ve kabullen" gibi cümleler kurmuş kadın. Şimdi babamı buna nasıl pişman edeceğimi, annemin hakkını nasıl savunacağımı bir kenara bırakalım orası bende. Biz de dört kardeşiz ve o kadın bu dört çocuğun vebalini alırken düşünmemiş. (Babamın ne kadar suçlu olduğunu biliyorum onun hesabı ayrı yanına bırakmayacağım.) Bir de üstüne bu kadın bu kadar pişkin pişkin laflar etmiş. Ailesine kendi elimle ifşa ederek, çocuklarının zararı elimden olsun istemiyorum. O yüzden sessizce bu kadının nasıl burnundan getirebilirim? Nasıl üç buçuk attırabilirim? Nasıl o pişkinliğiyle onu kavurabilirim? Bunu düşünüyorum. Hayatımda her zaman duyarlı ve sağduyulu oldum, sakin ve anlayışlı davrandım. Üç kardeşime kol kanat gerip onların arkasında her zaman dozunda tavır ve düşüncelerle yer almaya çalıştım. Bu olayda kardeşlerimin canı yandı ve bu konuda gerçekten can yakmak istiyorum. Duyar kasmayın lütfen. Bu kadını nasıl canından bezdirebilirim fikir verin..
Sessizce falan getiremezsin o cocuklarini dusunmemis sen mi dusuneceksin ? Ayrica intikam senin degil annenin isi ama neyse .anne in maddi geliri var mi buyuk ihtimalle karsi tarafin kocasi babani vurur .baban olurse annen gecinebilir mi bunlari hesap et . Bide babandan nasil intikam alacaksin bunuda merak ettim .

Haklı olabilirsiniz ama bu kadar öfkeniz babanıza neden yok? Asıl suçlu o? Ondan intikam alma planları yapsanıza. Kadın sonra ki sırada. En fazla zaten ifşa edebilirsin. Dövecek halin yok. Ayrıca anneniz kocasını affedecek mi? Onu çok merak ediyorum. Affedip kadından intikam almanız komik olur
Ben konudan alacağımı aldım, yapacağımı yaptım ama merakınızı gidereyim. Boşanma davası açıldı evleri ayırdılar. Hepimiz çalışıyoruz maddi olarak tam bir refah içindeyken dibe vuracak birkaç ay içinde. Çocuklarının yüzüne bakamıyor bakamaz da zaten. Kalabalık neşeli bir ailesi varken yapayalnız kaldı. Diğer taraftan arkadaşları ve kardeşleri de öğrendi. Sağlam da bir sosyal statüsü vardı o da sarsıldı. Rezil rüsva oldu. Tamamen yıkmadım çünkü ileride alabileceğim bir zarara karşı kendimizi korumak amaçlı bazı kozları da elimde tutuyorum. Çünkü babana bile güvenmeyeceksin diye doğru demişler. O kadınla ilgili de yeni bir şeylere eriştim. Bi başkası daha varmış bu da ortaya çıktı. Bu yüzden bir görüşeceklerini sanmam ve benden korktukları için yine görüşmeyeceklerdir. Biz uyandık gerçeği gördük karşı tarafın ailesini de uyandıracağım. Annemiz kocasını affederse, çocuklarını bu duruma düşüren bir adamı affeden anneyi biz affedermiyiz?

Ben konudan alacağımı aldım, yapacağımı yaptım ama merakınızı gidereyim. Boşanma davası açıldı evleri ayırdılar. Hepimiz çalışıyoruz maddi olarak tam bir refah içindeyken dibe vuracak birkaç ay içinde. Çocuklarının yüzüne bakamıyor bakamaz da zaten. Kalabalık neşeli bir ailesi varken yapayalnız kaldı. Diğer taraftan arkadaşları ve kardeşleri de öğrendi. Sağlam da bir sosyal statüsü vardı o da sarsıldı. Rezil rüsva oldu. Tamamen yıkmadım çünkü ileride alabileceğim bir zarara karşı kendimizi korumak amaçlı bazı kozları da elimde tutuyorum. Çünkü babana bile güvenmeyeceksin diye doğru demişler. O kadınla ilgili de yeni bir şeylere eriştim. Bi başkası daha varmış bu da ortaya çıktı. Bu yüzden bir görüşeceklerini sanmam ve benden korktukları için yine görüşmeyeceklerdir. Biz uyandık gerçeği gördük karşı tarafın ailesini de uyandıracağım. Annemiz kocasını affederse, çocuklarını bu duruma düşüren bir adamı affeden anneyi biz affedermiyiz?
1 haftadan az bir süre içinde çok radikal değişimler sizin için. Daha geçen çarşamba kimse duymadan, kardeşlerinizin başı öne eğilmeden kadının icabına nasıl bakarım diye kara kara düşünüyordunuz. Boşanma falan da yoktu planların içinde.

hani kimse bilmeyecekti!!!!!!!!!!!!1

Dilerim babanızın ailesi günün sonunda "erkeğin elinin kiri" kafasında düşünen insanlar çıkıp, "karılık yapabilen kocan başka kadına bakmazdı" demeye cüret etmez. Çünkü çok yaşanıyor bu durum ve anneniz bir de buna üzülür.
Aranızdan ben çekilirim ne demek yahu, of of.
Yok, annem o kadar iyi bir insan ki görümceleri bile kendi kardeşlerinden daha çok sever.

Onun cocuklarini sizin dusunmenize gerek yok bence. Kocasinin yada anne babasinin adini sadini yerini biliyorsaniz gidin herseyi anlatin. Kadin kendi dusunsun. Sah olmadan sahbaz olmus iyice.
Cingar falan cikarmayin yada illegal olabilecek bir intikam yoluna gitmeyin bence. Direk en yakinlari kimse kadinin, herseyi birbir anlatin. O da acisini ceksin. Cocuklarini korumak istiyorsa yine saklar, artik orasi ona kalmis, sizlik bisey yok

Küçük yerde yaşıyoruz yerleşim yerinde beş bin insan varsa hepsi de bizi tanıyor. Kardeşlerimin gururunu onurunu düşünmek zorundayım. ,Yoksa oo neler yaparım aklım almıyor
Kardeslerinizin gururuna onuruna bisey olmamasi lazim bu durumda ama babanizla o kadininki icin bisey diyemeyecegim.

Back
X