• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadına ne yapabilirim?

Babamın annemi aldattığını öğrendik. Ne derecede ne kadar süredir bilmiyoruz. Tanıdığımız ve ailemizi tanıyan bir kadın, ortak çevremiz var. O da evli ve çocukları var. Annem konuşmalarını yakaladığında telefonla kadını aramış. "Sen bizi anlayamazsın, anlaman mümkün değil, bu olay ortaya çıkarsa benim yuvam yıkılır, çocuklarımın vebalini almaya ne hakkın var, sus ve kabullen" gibi cümleler kurmuş kadın. Şimdi babamı buna nasıl pişman edeceğimi, annemin hakkını nasıl savunacağımı bir kenara bırakalım orası bende. Biz de dört kardeşiz ve o kadın bu dört çocuğun vebalini alırken düşünmemiş. (Babamın ne kadar suçlu olduğunu biliyorum onun hesabı ayrı yanına bırakmayacağım.) Bir de üstüne bu kadın bu kadar pişkin pişkin laflar etmiş. Ailesine kendi elimle ifşa ederek, çocuklarının zararı elimden olsun istemiyorum. O yüzden sessizce bu kadının nasıl burnundan getirebilirim? Nasıl üç buçuk attırabilirim? Nasıl o pişkinliğiyle onu kavurabilirim? Bunu düşünüyorum. Hayatımda her zaman duyarlı ve sağduyulu oldum, sakin ve anlayışlı davrandım. Üç kardeşime kol kanat gerip onların arkasında her zaman dozunda tavır ve düşüncelerle yer almaya çalıştım. Bu olayda kardeşlerimin canı yandı ve bu konuda gerçekten can yakmak istiyorum. Duyar kasmayın lütfen. Bu kadını nasıl canından bezdirebilirim fikir verin..
İlk önce sen bir sakin ol ve ne olursa olsun karı koca arasına bu denli karışma her nekadar sinir bozucu da olsa .Annen babanla yüzleştimi? Baban evde kalıyormu? Annenin hiç sizi karıştırmadan bir karar vermesi gerekiyor ya sancılı ve yıpratıcı bir süreç ya da Allahınızdan bulun beni rahat bırakın tavrı.

Kocasına söylemekle tehdit et .
Ne demek yanı adamın şerefiyle oynanıyor .
Baban zaten ayrı bir olay .
Evli kadını kocasıyla paylasicak kadar mide yoksunu

Size şuan iyi yönde moral vermek, sakinleştirmek çok isterdim ancak bazı şeylerin kabulü olmuyor, yaşadığınız durum için öncelikle çok üzgünüm.

Zamanında bir aile dostumuz böyle bir durum yaşamıştı. Kadının fotoğrafını bir A4 kağıda bastırıp altına " Kocalarınızı benden uzak tutun yoksa elinizden alırım " gibi bir şey yazmıştı. Tam hatırlamıyorum belki 10 yıl olmuştur... İşyeri ve yaşadığı apartman önlerine yerlere atmıştı herkes görsün diye...

Şuan ki şartlarda bu nasıl olur bilmem ama kadın bunları görünce ağlama krizine girip özür dilemişti yalvarmıştı ve sonra bir şekilde konu kapandı, dostumuzda boşandı zaten.

Ne yaparsanız yapın yaşadığınız acı ve ve boşluk dolmayacak ama umarım kendinizi daha iyi hissetirecek şeyler yaparsınız. Ailenize ve size mutlu bir hayat dilerim. Umarım her şey çok güzel olur.

Geçmiş olsun...

Herkes geberirse gebersin ölürse ölsün diyor olaya bak.... insanlığınızdan utanın.
Tek yapacağınız şey boşanmak . Bjr delil ileri sürülecekse de mahkemeye ileri surersiniz kimsenin hayatına dahil olmayin ne o kadın ne o kadının kocası sizi zerre ilgilendirmiyor .
Adam karısını öldürse aldatıldığı için oh diyecek ne kadar insancık varmış 😓
Haber sitelerinin altına karısını aldattı diye öldüren caniye ellerine sağlık yazan yorumculardan ne farkınız var?
Kendinizden çıkmazsa çocuğunuzdan çıkar bu kadar kötü kalpli olmayın . Sadece bosanin

Herkes geberirse gebersin ölürse ölsün diyor olaya bak.... insanlığınızdan utanın.
Tek yapacağınız şey boşanmak . Bjr delil ileri sürülecekse de mahkemeye ileri surersiniz kimsenin hayatına dahil olmayin ne o kadın ne o kadının kocası sizi zerre ilgilendirmiyor .
Adam karısını öldürse aldatıldığı için oh diyecek ne kadar insancık varmış 😓
Haber sitelerinin altına karısını aldattı diye öldüren caniye ellerine sağlık yazan yorumculardan ne farkınız var?
Kendinizden çıkmazsa çocuğunuzdan çıkar bu kadar kötü kalpli olmayın . Sadece bosanin
Konu sahibi değil ki aldatılan, babası annesini aldatıyor. Annesinde bir hareket yok, kız celallenmiş. Ben de yazdım sakin olun gidip kimsenin kapısında olay çıkartmayın diye. Ellerinde kanıt yok bir şey yok sadece telefon konuşması, o da kayıt edilmemiş. Kadın inkar edebilir babası inkar edebilir hatta bunlar inkar etmez ama annesi boşanmak istemeyebilir, kadının kocası karıma iftira atıyorsunuz diyebilir, kalkıp bu kıza kötü bir şey yapabilir...çoklu ihtimal yani. Gencecik bir kız kendini bu hale düşürmemeli.Yapacağı tek şey babasını eve sokmamak diyeceğim ama onu bile yapmıyorlar. Babasına sonra hesap soracakmış, niyeyse.

Aldatılma sürecini yaşayıp boşanma aşamasında olan biri olarak yazayım, sadece ses kaydından nesi var nesi yok alamıyorsunuz. Cinsel ilişkiyi kanıtlamanız gerekiyor. Hakimde kanaat oluşuyormuş sadece. Eğer anneniz ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorsa bir süre daha takipte kalıp delil toplayın, nerede buluştuklarını öğrenin. İyi bir avukat bulup direk zina davası açın. Herkese de duyurun. Hem tazminat alırsınız hem de rezil edersiniz ikisini de. Stratejik davranmak daha önemli bu olaylarda. Anneniz boşanmayacaksa susup oturacak gerçekten, başka ne yapılabilir ?
Yalnız bu çok garip ya kim cinsel ilişkiyi kanıtlanabilir ki yatakta yakalayıp fotoğraf çekmek gerek heralde , yazışma ses kaydı vs kabul edilmeli cokkk saçma yoksa kanıtlanamaz ki 🤔

Babamın annemi aldattığını öğrendik. Ne derecede ne kadar süredir bilmiyoruz. Tanıdığımız ve ailemizi tanıyan bir kadın, ortak çevremiz var. O da evli ve çocukları var. Annem konuşmalarını yakaladığında telefonla kadını aramış. "Sen bizi anlayamazsın, anlaman mümkün değil, bu olay ortaya çıkarsa benim yuvam yıkılır, çocuklarımın vebalini almaya ne hakkın var, sus ve kabullen" gibi cümleler kurmuş kadın. Şimdi babamı buna nasıl pişman edeceğimi, annemin hakkını nasıl savunacağımı bir kenara bırakalım orası bende. Biz de dört kardeşiz ve o kadın bu dört çocuğun vebalini alırken düşünmemiş. (Babamın ne kadar suçlu olduğunu biliyorum onun hesabı ayrı yanına bırakmayacağım.) Bir de üstüne bu kadın bu kadar pişkin pişkin laflar etmiş. Ailesine kendi elimle ifşa ederek, çocuklarının zararı elimden olsun istemiyorum. O yüzden sessizce bu kadının nasıl burnundan getirebilirim? Nasıl üç buçuk attırabilirim? Nasıl o pişkinliğiyle onu kavurabilirim? Bunu düşünüyorum. Hayatımda her zaman duyarlı ve sağduyulu oldum, sakin ve anlayışlı davrandım. Üç kardeşime kol kanat gerip onların arkasında her zaman dozunda tavır ve düşüncelerle yer almaya çalıştım. Bu olayda kardeşlerimin canı yandı ve bu konuda gerçekten can yakmak istiyorum. Duyar kasmayın lütfen. Bu kadını nasıl canından bezdirebilirim fikir verin..
Kadın aldatarak kendi cocuklarinin vebaline kendi girmemiş mi? Biraz eşi hakkında ailesi hakkında araştırma yapabilirsin. Faceden instadan bakıp kimdir ne tiptir ona göre kadınla iletişim kurulabilir. Madem korkuyor, korkusunun üzerine giderek 3.5 attirirsin. 4 çocuğun var, belli bir yaşa gelmiş insanlar. Neden aldatirlar..

Yalnız bu çok garip ya kim cinsel ilişkiyi kanıtlanabilir ki yatakta yakalayıp fotoğraf çekmek gerek heralde , yazışma ses kaydı vs kabul edilmeli cokkk saçma yoksa kanıtlanamaz ki 🤔
Taraflardan biri kabul edecek, şahit olacak, otel kaydı olacak yoksa kanıtlayamıyorsunuz. Ses kaydı da yasal değil. Boşanmada kusur yaratıyormuş. Avukat bana üst kademedekiler metresleri için eşleri ne tazminat ödemesinler diye kanun böyle dedi, ne kadar doğru bilemem.

Taraflardan biri kabul edecek, şahit olacak, otel kaydı olacak yoksa kanıtlayamıyorsunuz. Ses kaydı da yasal değil. Boşanmada kusur yaratıyormuş. Avukat bana üst kademedekiler metresleri için eşleri ne tazminat ödemesinler diye kanun böyle dedi, ne kadar doğru bilemem.
Vay be hayatta kanıtlanamaz 😒 ekmeklerine yağ sürmekten başka bisey değil..

neyyy üst kademe,metres,nafaka.
ALLhım kanunlar bu şekilde düzenlenebilir mi,yok artık

Ben fotoğraflar eğer varsa tanıklar ses kayıtları cinsel içerikli olan yazışmalar mesajlar delil olarak gösteriliyor diye biliyorum diğer türlüsü mümkün değil yani anca otele gideceklerde siz önceden bileceksiniz adresi gidip odaya kamera yerleştireceksiniz vs ki bu da suç sayılabilir mümkün değil cinsel ilişki sırasına ispat etmek , arkadaşamın teyze kızı evliyken sosyal medyadan bir kaç kişi ile tanışmış eşi evde yokken mesajlaşmışlar konuşmuşlar vs içerik bilmiyorum ama cinsel içerikli olduğunu tahmin ediyorum eşi yakalamış boşandı ve küçük bebeği de dahil 3 çocuk babada şu an anne göremiyor

Karsi tarafin cocugunu vs hic biseyini dusunme...ben olsam babanla kadinin resmini karsi binasina afis yaptirir asarim o da yetmez mesajlarini brosur bastirip dagitirim hic hanim efendi kimligini korumaya calisma saldir gitsin
Sonra konu sahibi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulsun. Fotoğraflarını o şekilde yaymak suç. Konu sahibi kadının kocasına ve babasının çevresine anlatmalı

cok kotu bi durum ancak diyelim ki o kadini rezil ettiniz kadin da bosandi. onun cocuklari da en az sizin kadar magdur oldu. babaniz duracak mi. belki baska kadinlar olacak. hatta belki anneniz bunu bilerek yasayacakti sessiz sakin. size niye bizi rezil ettin diye anne baba ve kardesler de dusman olabilir. bir adim atmadan once annenizin hislerini onceliklerini dusunun imkan varsa konusun. boyle durumlarda siddet iskence vb. seyler olmadigi surece cocuklarin karismasini dogru bulmuyorum.

neyyy üst kademe,metres,nafaka.
ALLhım kanunlar bu şekilde düzenlenebilir mi,yok artık
Birebir yaşadım. Aldatılmayı ispatlamak çok zor o yüzden sıkı takip lazım. Eşiniz sizi darp etse ve kolunda tırnak iziniz çıksa, mahkeme size de kusur veriyor. Yani bu işler çok zor işler, en iyisi Avrupalılar gibi hiç evlenmemek boşanmak olayı gerçekten zor, eğer maddi bir şeyler talep ediyorsanız.

Sonra konu sahibi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulsun. Fotoğraflarını o şekilde yaymak suç. Konu sahibi kadının kocasına ve babasının çevresine anlatmalı
Konu sahibi ben olsam bunu yapardim isteyen de istedigi yere suc duyurusunda bulunsun aldatip yuz kizartici suc isleyen kendi...ya hos ben olsam icim bunlarla sogumazdi daha cok sey yapardim benim fikrim bu sonu ne olursa olsun yanina kar kalmazdi

Konu sahibi ben olsam bunu yapardim isteyen de istedigi yere suc duyurusunda bulunsun aldatip yuz kizartici suc isleyen kendi...ya hos ben olsam icim bunlarla sogumazdi daha cok sey yapardim benim fikrim bu sonu ne olursa olsun yanina kar kalmazdi
Aldatmak veya zina suç değil. Ceza davasına konu olmaz. Anneniz manevi tazminat açabilir sadece. Ama sizin sicilinize işlenir suçlu olduğunuz.

Aldatmak veya zina suç değil. Ceza davasına konu olmaz. Anneniz manevi tazminat açabilir sadece. Ama sizin sicilinize işlenir suçlu olduğunuz.
Aynen o kadar yalan yanlış öneriler geldi ki. Alenen yapacağı her türlü ifşadan hakkında soruşturma açılır. Özel hayatın gizliliği diye bir madde var. İnstagramda ben Gökhan Ergün bir çocuğu takip ediyorum. Dolandırıldı. Sosyal medyadan isim verdi. “Bu insanlara dikkat edin. Sizi de dolandırmasınlar” diye. Hapse girdi çocuk. Neyse ki hemen çıkardılar. Türkiye’de pek burda anlatılan gibi işlemiyor.
Taraflardan biri kabul edecek, şahit olacak, otel kaydı olacak yoksa kanıtlayamıyorsunuz.
Biz otel işletiyoruz. kps kaydı tutmak zorundayız. Girişteki register kartlarını 5 sene saklıyoruz. Açık alanlardaki kamera kayıtlarını 1 ay saklıyoruz. Bir evli adam karısını aldatmış. Mahkeme kararı ile aynı odada kalıp kalmadıklarını bizden istediler.

Aynen o kadar yalan yanlış öneriler geldi ki. Alenen yapacağı her türlü ifşadan hakkında soruşturma açılır. Özel hayatın gizliliği diye bir madde var. İnstagramda ben Gökhan Ergün bir çocuğu takip ediyorum. Dolandırıldı. Sosyal medyadan isim verdi. “Bu insanlara dikkat edin. Sizi de dolandırmasınlar” diye. Hapse girdi çocuk. Neyse ki hemen çıkardılar. Türkiye’de pek burda anlatılan gibi işlemiyor.

Biz otel işletiyoruz. kps kaydı tutmak zorundayız. Girişteki register kartlarını 5 sene saklıyoruz. Açık alanlardaki kamera kayıtlarını 1 ay saklıyoruz. Bir evli adam karısını aldatmış. Mahkeme kararı ile aynı odada kalıp kalmadıklarını bizden istediler.
Benim eş bozuntusu beni apartlarda çok aldattı, kaldığı günü ve saati biliyorum, ismini versek orada kaldığını ispat edebilir miyiz ?

Benim eş bozuntusu beni apartlarda çok aldattı, kaldığı günü ve saati biliyorum, ismini versek orada kaldığını ispat edebilir miyiz ?
Mahkemeden karar çıkartıyorsunuz. Yoksa kvk kapsamlnda bizde kimsenin bilgisini veremiyoruz. Ama oteller her gelenin kaydını almak zorunda ve bunu o gece emniyete bildiriyoruz. Bizim bir tane evli müşterimiz var. O da karısını aldatıyor. Ama beraber olduğu kadın için ayrı oda açtırıyor.

Back
X