- 17 Haziran 2017
- 99
- 149
- 93
- Konu Sahibi Biruslanmaz
İlk önce sen bir sakin ol ve ne olursa olsun karı koca arasına bu denli karışma her nekadar sinir bozucu da olsa .Annen babanla yüzleştimi? Baban evde kalıyormu? Annenin hiç sizi karıştırmadan bir karar vermesi gerekiyor ya sancılı ve yıpratıcı bir süreç ya da Allahınızdan bulun beni rahat bırakın tavrı.Babamın annemi aldattığını öğrendik. Ne derecede ne kadar süredir bilmiyoruz. Tanıdığımız ve ailemizi tanıyan bir kadın, ortak çevremiz var. O da evli ve çocukları var. Annem konuşmalarını yakaladığında telefonla kadını aramış. "Sen bizi anlayamazsın, anlaman mümkün değil, bu olay ortaya çıkarsa benim yuvam yıkılır, çocuklarımın vebalini almaya ne hakkın var, sus ve kabullen" gibi cümleler kurmuş kadın. Şimdi babamı buna nasıl pişman edeceğimi, annemin hakkını nasıl savunacağımı bir kenara bırakalım orası bende. Biz de dört kardeşiz ve o kadın bu dört çocuğun vebalini alırken düşünmemiş. (Babamın ne kadar suçlu olduğunu biliyorum onun hesabı ayrı yanına bırakmayacağım.) Bir de üstüne bu kadın bu kadar pişkin pişkin laflar etmiş. Ailesine kendi elimle ifşa ederek, çocuklarının zararı elimden olsun istemiyorum. O yüzden sessizce bu kadının nasıl burnundan getirebilirim? Nasıl üç buçuk attırabilirim? Nasıl o pişkinliğiyle onu kavurabilirim? Bunu düşünüyorum. Hayatımda her zaman duyarlı ve sağduyulu oldum, sakin ve anlayışlı davrandım. Üç kardeşime kol kanat gerip onların arkasında her zaman dozunda tavır ve düşüncelerle yer almaya çalıştım. Bu olayda kardeşlerimin canı yandı ve bu konuda gerçekten can yakmak istiyorum. Duyar kasmayın lütfen. Bu kadını nasıl canından bezdirebilirim fikir verin..