• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadına ne yapabilirim?

Siz ve kardeşleriniz duyduysanız onun çocukları da duysun. Sizi ilgilendiren bir durum değil. En mantıklısı ifşa etmektir.
Konu sahibi kadının çocuklarına üzülürken, onları düşünürken, en büyük yanlışı kendi kardeşlerine yapıyor. Bunu anladığında sorun ortadan kalkacak kolayca.

Küçük yerde yaşıyoruz yerleşim yerinde beş bin insan varsa hepsi de bizi tanıyor. Kardeşlerimin gururunu onurunu düşünmek zorundayım. ,Yoksa oo neler yaparım aklım almıyor
Kardesinin onuruyla ne alaka? Neyse bisey yapamazsin sen bu kafayla. Napican kadinj caktirmadan kacirip 100 kere bi daha kocami aldatmiycam mi yazdirican deftere?

Babamın annemi aldattığını öğrendik. Ne derecede ne kadar süredir bilmiyoruz. Tanıdığımız ve ailemizi tanıyan bir kadın, ortak çevremiz var. O da evli ve çocukları var. Annem konuşmalarını yakaladığında telefonla kadını aramış. "Sen bizi anlayamazsın, anlaman mümkün değil, bu olay ortaya çıkarsa benim yuvam yıkılır, çocuklarımın vebalini almaya ne hakkın var, sus ve kabullen" gibi cümleler kurmuş kadın. Şimdi babamı buna nasıl pişman edeceğimi, annemin hakkını nasıl savunacağımı bir kenara bırakalım orası bende. Biz de dört kardeşiz ve o kadın bu dört çocuğun vebalini alırken düşünmemiş. (Babamın ne kadar suçlu olduğunu biliyorum onun hesabı ayrı yanına bırakmayacağım.) Bir de üstüne bu kadın bu kadar pişkin pişkin laflar etmiş. Ailesine kendi elimle ifşa ederek, çocuklarının zararı elimden olsun istemiyorum. O yüzden sessizce bu kadının nasıl burnundan getirebilirim? Nasıl üç buçuk attırabilirim? Nasıl o pişkinliğiyle onu kavurabilirim? Bunu düşünüyorum. Hayatımda her zaman duyarlı ve sağduyulu oldum, sakin ve anlayışlı davrandım. Üç kardeşime kol kanat gerip onların arkasında her zaman dozunda tavır ve düşüncelerle yer almaya çalıştım. Bu olayda kardeşlerimin canı yandı ve bu konuda gerçekten can yakmak istiyorum. Duyar kasmayın lütfen. Bu kadını nasıl canından bezdirebilirim fikir verin..
Ay şeytan diyor şuraya bir "Ortaya Çıkarma Ritüeli" yaz gitsin, iki tarafın da bütün pisliği kendiliğinden ortaya dökülsün rezil olsunlar. Yeminle zor tutuyorum şu an kendimi.
Valla yapabileceğiniz bir şey gelmedi aklıma, ama dikkatli olun demek isterim. Annenizi, kardeşlerinizi incitecek bir sonuç oluşmasın..

Babamın annemi aldattığını öğrendik. Ne derecede ne kadar süredir bilmiyoruz. Tanıdığımız ve ailemizi tanıyan bir kadın, ortak çevremiz var. O da evli ve çocukları var. Annem konuşmalarını yakaladığında telefonla kadını aramış. "Sen bizi anlayamazsın, anlaman mümkün değil, bu olay ortaya çıkarsa benim yuvam yıkılır, çocuklarımın vebalini almaya ne hakkın var, sus ve kabullen" gibi cümleler kurmuş kadın. Şimdi babamı buna nasıl pişman edeceğimi, annemin hakkını nasıl savunacağımı bir kenara bırakalım orası bende. Biz de dört kardeşiz ve o kadın bu dört çocuğun vebalini alırken düşünmemiş. (Babamın ne kadar suçlu olduğunu biliyorum onun hesabı ayrı yanına bırakmayacağım.) Bir de üstüne bu kadın bu kadar pişkin pişkin laflar etmiş. Ailesine kendi elimle ifşa ederek, çocuklarının zararı elimden olsun istemiyorum. O yüzden sessizce bu kadının nasıl burnundan getirebilirim? Nasıl üç buçuk attırabilirim? Nasıl o pişkinliğiyle onu kavurabilirim? Bunu düşünüyorum. Hayatımda her zaman duyarlı ve sağduyulu oldum, sakin ve anlayışlı davrandım. Üç kardeşime kol kanat gerip onların arkasında her zaman dozunda tavır ve düşüncelerle yer almaya çalıştım. Bu olayda kardeşlerimin canı yandı ve bu konuda gerçekten can yakmak istiyorum. Duyar kasmayın lütfen. Bu kadını nasıl canından bezdirebilirim fikir verin..

Sessiz sessiz burundanmı getirilir?
İki seçenek var; ya herkese herşeyi yollayıp rezil edeceksiniz yada susup oturacaksınız.
Sizinki hem ayranım dökülmesin, hemde tatsız olaylar yaşanmasın.

Kardesinin onuruyla ne alaka? Neyse bisey yapamazsin sen bu kafayla. Napican kadinj caktirmadan kacirip 100 kere bi daha kocami aldatmiycam mi yazdirican deftere?

Sessiz sessiz burundanmı getirilir.
İki seçenek var; ya herkese herşeyi yollayıp rezil edeceksiniz yada susup oturacaksınız.
Sizinki hem ayranım dökülmesin, hemde tatsız olaylar yaşanmasın.
Daha fazla tatsızlık istemiyorum. Ayrıca elimde delil yok. Kadın iftiraya uğradığını söylese ya da bize çamur atsa ya da başka bir pislik yapsa alenen o zaman ne yapacağım. Böyle çirkin insanların bizden daha kötü olduğunu olabileceğini bilmiyor musunuz sanki?

Ay şeytan diyor şuraya bir "Ortaya Çıkarma Ritüeli" yaz gitsin, iki tarafın da bütün pisliği kendiliğinden ortaya dökülsün rezil olsunlar. Yeminle zor tutuyorum şu an kendimi.
Valla yapabileceğiniz bir şey gelmedi aklıma, ama dikkatli olun demek isterim. Annenizi, kardeşlerinizi incitecek bir sonuç oluşmasın..
Anlıyorsunuz beni..

Daha fazla tatsızlık istemiyorum. Ayrıca elimde delil yok. Kadın iftiraya uğradığını söylese ya da bize çamur atsa ya da başka bir pislik yapsa alenen o zaman ne yapacağım. Böyle çirkin insanların bizden daha kötü olduğunu olabileceğini bilmiyor musunuz sanki?

Anneniz eğer gördüyse neden ss, ses kaydı vs almamış yada kendine yollamamış konuşmaları?

Arayip sen benim annemi nasi tehtit edersin yediginiz boklari biliyoruz elimizde delil var diye ara kaydet. Illa dokulucek.

Tatsizlik istemiyosan tatli tatli oturcan iste baska yolu yok

Sizin bence çekindiğiniz başka mevzular var..
Neredeyse 50 yaşındalar ne diyebilirim ki kendi pisliklerinde boğulmalarını diliyorum. Abi küçük yerde yaşıyorum. Kardeşlerim ben ne zaman arkamızı dönsek insanlar fısıldaşmaya başlayacak. Bu kuruntuyla yaşasınlar istemiyorum. Ben bu olayı kimse duymadan onların da boşanmasını sağlayabilirim ve yapacağım da. Ama kendimi göstere göstere de kabusu olacağım bak ben yaptım diyeceğim bunun için de fikir alıyorum. Biraz da kafam dağılsın diye. Arkadaşlarıma vs kimseye hiçbir şey anlatamadım içim dökülsün. Siz sövdükçe de rahatlayayım. Ama işte canını sıkacağım

Anneniz yerine niye siz yapıyorsunuz bunları?
saf çünkü. iyilik saflık timsali. tatlı tatlı ağlıyor. ilkokul mezunu kendini evine çocuklarına adamış dedikodu bilmez yüksek sesle gülmez sakin kendi halinde minnak bir insan. cazgır değil kadına cevap bile verememiş. bunu bana neden yaptınız ben aranızdan çekilirimi bile söylemiş kendi ağzıyla

Anneniz çözmeli bu olayi.sizide uzak tutmali olaydan .yasiniz genc sanirim fevri hareket etmeyin. anneniz bosanacaksa avkt tutar tlf kayıtları istenir sonrasinda kadinada zinadan dava acilir .

Valla arka sitemde bi kadın siteyi bastı. Nişanlıymış nişanlısının yazşmalarını yakalamış ki yazıştığı kadın iki çocuk annesi... kadının dışardan müthiş bir evliliği vardı evin camlarına kadar kocası silerdi. Kendi işe arabasz gider arabayı karısına bırakırdı ama yetmemiş ki kadın kocasının arkadaşyla işi pişirmiş... valla öyle bi ifşa etti ki karşı taraf rezil oldu herkese... kocası tek celsede boşadı velayeti aldı zırnık vermedi. Oh iyi de oldu... öyle sizin düşündüğünüz gibi kimse duymasın diyerek olmuyor bu işler... en azndan kocası bilsin aileleri bilsin... edepsizin utanmadığı yerde edepli sesini gür çıkarabilmeli...

Haklı olabilirsiniz ama bu kadar öfkeniz babanıza neden yok? Asıl suçlu o? Ondan intikam alma planları yapsanıza. Kadın sonra ki sırada. En fazla zaten ifşa edebilirsin. Dövecek halin yok. Ayrıca anneniz kocasını affedecek mi? Onu çok merak ediyorum. Affedip kadından intikam almanız komik olur

Valla arka sitemde bi kadın siteyi bastı. Nişanlıymış nişanlısının yazşmalarını yakalamış ki yazıştığı kadın iki çocuk annesi... kadının dışardan müthiş bir evliliği vardı evin camlarına kadar kocası silerdi. Kendi işe arabasz gider arabayı karısına bırakırdı ama yetmemiş ki kadın kocasının arkadaşyla işi pişirmiş... valla öyle bi ifşa etti ki karşı taraf rezil oldu herkese... kocası tek celsede boşadı velayeti aldı zırnık vermedi. Oh iyi de oldu... öyle sizin düşündüğünüz gibi kimse duymasın diyerek olmuyor bu işler... en azndan kocası bilsin aileleri bilsin... edepsizin utanmadığı yerde edepli sesini gür çıkarabilmeli...
Zaten değer veren iyi olan hep aldatılır, burda da şaşmadı

Kendi çocuklarını babanla aldatırken kendi düşünmemişte annen mi düşünecek? Bu cümleyi annen kurmalıydı o değil. Ben olsam hiçbir şey yapmazdım annemin boşanmasını sağlamak dışında. Gerisini hayat halleder zaten insani bir güce gerek yok.

Back
X