- Konu Sahibi beyazperde
-
Kadinin kimi kimsesi yokmu da, zirt pirt esini ariyor!
Pislik!!!
Esin o kadindan hemen uzaklassin!!!!
Ay cok yasayın emı, valla yorumunuza gulumsedım... ne kadar ıcten oyle :)
Ayni soruyu bende soracaktim siz benden daha çok yasicaksiniz:)))ne istiyo bu kadınlar evli erkeklerden anlamıyorum ya
Kirmazsa zaman gelir kendi kirilir hem kibar bir sekilde rahatsiz oldugunu soyleyebilir yada si soyleyin gece vakti aramayin rahatsiz oluyorum deye..Eşimin insanları tersleme ve kırmak gıbı bır huyu yok malesef. Aslında eşim yeterınce mesafelı ve resmı, diğer iş arkadaslarından da gorebılıyorum aradakı saygıyı bırbırlerıne karsı.
akrabası kardeşi ailesi hiçmi yokta.
zırt pırt eşinizi arıyorki...
eşiniz onun iş arkadaşı... her haltı sorucak asistanı degilki...
kadına sert bi şekilde cvp vermeli eşiniz. bence ancak öyle hallolur gibi...
gözünüzü açma vakti gelmiş geçiyorrr
daha ne bekliyorsunuz tavrınızı tepkinizi koymak için anlamadım :26: iyice samimi mi olsunlar
nasıl hiç bişey demezsiniz bazı insanları anlamıyorumm
Anladıgım kadarıyla yok. Ailesi uzakta yalnız yasıyor ama arkadas cevresı de yok oyle anlıyorum.
inanın hıc rahatsız olmadım, aklımın ucundan en ufak bır suphe dahı gecmedı... zamanla bırıktı bırıktı, pazar gunku olaydan sonra ''ne oluyoruz'' dedım,aklım basıma gec geldı.
valla canım oruç ağzımla yazdırdı o kadın bunları,vallahi hiç böyle kendimi kaybetmedim ben forumdaki yazılarıma bak istersen fakat sonu iyi değil kocan bu ilgiye Allah muhafaza....sonra adamları suçluyoruz..vallahi kadın dediğin şeytanın ete kemiğe bürünmüş hali sonra bana kızıyolar azıcık utan kadın kadını aşağılar mı diye alın buyrun aşağılanmayacak gibi mi lütfen ama ya
Ayni soruyu bende soracaktim siz benden daha çok yasicaksiniz:)))
Bu aralar konular hep bu yönde sabrimizi mi siniyor Rabbim nedir...
Kirmazsa zaman gelir kendi kirilir hem kibar bir sekilde rahatsiz oldugunu soyleyebilir yada si soyleyin gece vakti aramayin rahatsiz oluyorum deye..
Bana fazla abartı geldi yazdıklarınız yani direksiyon kitlenmiş arıyor, arıza yapmış arıyor, işyerinde bir sorun içim konuşmak için arıyor zaten iş yerinde konuşabilir hem araması bir yana zaten tüm gün aynı işyerindeler daha fazla muhabbet ediyordur. Eşinizin baştan tavrını koyması gerekmez miydi. Ben bilmiyorum başkasına sorun gibi filan. Ön koltuğa oturmuş olabilir bunda bir sakınca görmem tam tersine özel şöförü gibi arkaya oturanları hiç sevmem ama kalkmış size yer vermiş siz kalkınca da yine oturmuş bazıları arkada oturamaz ama eşinizle konuşun ve mesafe koymasını söyleyin bana neden soruyorsunuz ben anlamam desin ya da işte bir şey diyecekse işim var şu an kusura bakmayın desin ne mecburiyeti var hatta sürekli aramanız hoş olmuyor evimde ailemleyim o an müsait olamayabiliyorum başkalarından yardım alırsanız iyi olur desin kızarsa kızsın yani.
Ben olsam eşimi bir aradığında eşimin yanında açardım ve eşim müsait değil, mesai saatlerinde ararsanız daha uygun olur derdim.
Peki sen oyle soyleyince, esin ne cevap verdi?
Ben olsam eşimi bir aradığında eşimin yanında açardım ve eşim müsait değil, mesai saatlerinde ararsanız daha uygun olur derdim.
Bi ustteki yoruma katılıyorum , birde oyle olayı cok buyutup kadını kocanızın aklına sokmayın
bencede güzel fikir bunu uygulayabilirsin...
yada eşin mesai saati hariç telefonu hiç açmayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?